Výměna manželek - Jade a Syriana - Pokoj Jadea

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Výměna manželek - Jade a Syriana - Pokoj Jadea

Příspěvekod Syriana Spinnel » 14 úno 2016 13:40

To je od tebe velmi hezké +mile se na něj usměje, že se snaží chovat jako společensk.+ Takže necítíš? +viditelně se jí uleví, že to prostě jenom zkusil namísto toho, aby bylo něco tak zjevné, jako je označkování.+ Náhodou já žádnou závislot na alkoholu nemám! +rozoohní se. Neříkají tohle všichni začínající alkoholici? :D+ Nedostatek v magických oblastech +zopakuje po něm a tváří se absolutně klidně.+ No, po teoretické části žádný problém nemám. +řekne vážně+. Což se bohužel nedá říct o té praktické. Pořád nic. +pokrčí rameny, jako kdyby jí to bulo fuk, ale jen Merlin ví, kolik ji to stojí sil.+ Hele, já nejsem kvočna, abych hned vykdákalo co všechno uvidím, takže buď v klidu. To jsou tvoje kšefty a mě ani nikomu jinýmu do toho nic není, i když si o tom můžu myslet co chci. +zas jako Syr není úplná osina v zadku+. Ošetřovat... no pokud po mě nebudeš chtít transplantaci srdce +koukne na něj jako že by mu to možná prospělo+ tak, běžný zranění zvládnu, a moje šití je přímo mistrovský, ale jak už víme, jsem omezena nekouzlením. Ale třeba podat lektvar, nebo ho namíchat je v pohodě. To je věc praxe a přesné pečlivosti, ne pošetilého mávání hůlkou. +pousměje se+.
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 14 úno 2016 14:27

začíná mi z toho cukat oko. +odfrkne si trochu, ale naložen je zatím dobře :D+ to už si kromě patníků občůrává i holky? +ušklíbne se pobaveně+ samozřejmě. +konstatuje lehce sarkasticky, a očima se zastaví na jejím absintu+ no, mně je to fuk, bar mi stejně doplňuje hotelová služba. Takže ty. +pokrčí rameny+ fajn, kde není problém, není potřeba řešení. +zvedne koutek ve vědoucným úsměvu+ hm. +přimhouří oči+ možná by tu bylo pár věcí, co by se daly zkusit. ale chtělo by to výzkum. +nadhodí zcela neutráááálně :D+ beru tě za slovo. +přikývne akorát+ starej se radši o svoje játra. +doporučí jí pobaveně+ a o moje orgány se neboj, fungujou docela dobře. +poznamená úúúplně lehce dvojsmyslně+ to by se mohlo hodit. +přikývne souhlasně, a típne svoje cigáro+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 14 úno 2016 17:24

Tak bacha aby ti to nezůstalo, nehodilo by se ti to k image drsňáka +ušklíbne se a dopije svůj absinth.A pak se na něj ušklíbne.+ Tak teď sakra nevím, jestli jsem to řekla nahlas, nebo jsi další člověk, který mi leze do hlavy. +mračí se jak nebe při bouřce+ No... detailně vzato, já ti ho nedoplňuju, já mám na to lidi... a díky, já budu konzumovat a ty to pak budeš cálovat, ve finále +culí se té představě.+ Hodláš mě jako testovat jak křečka v laborce? +Ne, že by se jí to nelíbilo, ale.... nelíbí se jí to ani trochu.+ Ne, díky, opět tvou nabídku musím odmítnou, protože jsem byla řádně poučena abych s tebou neuzavírala žádný obchod za žádných okolností +napodobí Beccy hlas. A tak nějak pochybuji že bys to dělal z dobroty srdce. +Přitáhne z chodby ty svoje dva kufry.+ Och neboj se, mě tvoje orgány absolutně vůbec nezajímají, to byl jenom přátelský dotaz +mrkne.+ Kam si to můžu složit? +Kývne hlavou k již zmíněným báglům.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 14 úno 2016 17:47

a to by se mi rozhodně nehodilo. +zašklebí se taky, a úsměv se mu rozšíří, protože to nevěděl, ne až do týhle chvilky kdy mu tu domněnku potvrdila+ tak to ti moc gratuluju. Do hlavy? +zvedne obočí+ můžu tě ujistit, že to nedělám. +odsekne podstatně chladněji, skoro jako by se ho naznačování něčeho takovýho dotklo+ až na zcela výjimečný případy. +ušklíbne se nepěkně, a oči mu přitom poněkud ztvrdnou+ jako doma. +rozhodí ruce směrem k baru+ jistě, upírka má vítr ze splácení. +uchechtne se zlomyslně+ měl jsem dojem, že máš vlastní mozek... +podotkne hladce, oči mu blýsknou, ale víc nedodá+ jak chceš. +pokrčí rameny+ kam chceš, třeba do skříně. mám věci jen v tý rohový. +odvětí, zkrátka je zvyklej žít z kufru+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 14 úno 2016 18:09

Fajn fajn, +povzdychne si+ očividně tady platí "Cokoliv řeknete bude použito proti vám." Ehm... +trochu se ošije jak se Jade rozladí.+ Okey tak u mě to nedělej ani v těch výjimečných případech, jsem na to celkem háklivá +podotkne. A naskládá sí do druhé skříně jen nějaké svršky, spodní prádlo rozhodně vytahovat nehodlá, ještě by se v tom mohl chtít pohrabat, kdo ví, přece ho vůbec nezná a klíďo píďo může mít nějakej fetiš :D + Jasně že mám svůj mozek +ucedí skrze zuby.+ neřekla jsem, že se s tebou do ničeho pouštět nebudu +řekne teď proo změnu dvojsmyslně oba.+ Ale dokud mi neuděláš regulérní nabídko něco za něco, tak myslím není třeba se o tom dál bavit +mrkne na něj.+ Hele... +prohrábne si rukou vlasy.+ nemáš hlad?
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 14 úno 2016 18:33

výjimečný případy jsou třeba sebeobrana, nebo mučení vlčích čubek. +protáhne+ ale ty jsi rozumná holka, nenapadneš mě, že ne. +ušklíbne se jedním koutkem sarkasticky, a rozhodně to nepodá jako otázku+ krom toho mám pocit, že nechci vědět, co se ti tam děje. +poklepe si prstem na spánek - nepamatuju si to, nebyl už v její hlavě jednou když ji vysvobozovali? :D - a pak ji nechá v klidu vybalit a pár papírů ze stolu si založí do složek+ nezapomeň že jseš to ty, kdo něco potřebuje, čarodějko. +protáhne+ buďto chceš, anebo ne. +poznamená tiše, ve stejným dvojsmyslným tónu+ hm? +zvedne k ní oči od papíru+ něco objednej, víš jak tu funguje hotelová služba. +pokrčí rameny+ překvap mě. +ušklíbne se pravým koutkem+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 14 úno 2016 20:06

+Jen zavrtí hlavou+ já tebe nenapadnu, takovou záminku ti nedám, i kdybych si měla uhryznout ruku +vyplázne na něj jazyk (jj, pěkně si to tam zmapoval)+.Věř mi fakt nechceš +podotkne už trochu mrazivěji. A pak už jí úsměv na rtech zamrzne trvale. Nejen, že čarodějko jí říkávál jen jeden člověk, ale hlavně to byl ryp jak noha!+ Jo, to sice jo, ale pokud neznám cenu, služby nekupuju. +Ucedí skrze zuby a chopí se telefonu A udělá v kuchyni velkou obědnávku na různé sendviče, s krůtím masem, hovězím masem mnoha druhy omáček, zeleninou, taky čistě sýrové a rovnou jim objedná oběd, který jim přinesou později, teď jen taková svačinka. Pak, než jim to přinesou, si vybere z knihovny jednu z mnoha knih a sedne si pod okno, kde se do ní hodlá začíst, než se nadlábne. Nezapomene si samozřejmě vzít svoje šprťácké brýle na čten+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 14 úno 2016 22:07

tak to bychom to možná mohli i oba přežít. +ušklíbne se docela pobaveně+ krom toho už jsem tam byl, a další návštěvy nepotřebuju. +dodá a její reakce si moc dobře všimne, a jelikož o tom prvním neví, připíše ji tomu druhýmu - že ji ta absence magie bere víc než si připouští+ nechceš, nech bejt. +pokrčí rameny, však ono se v těch devíti dalších dnech uvidí :D. otevře si notebook, a když je ticho, nenechá se rušit a pustí se do práce, sem tam se probírá v těch horách papírů a něco si poznamená, občas vstane a přinese si knihu, aby něco vyhledal, a zabere se do toho. Zezačátku ji pravidelně pohledem kontroluje, protože na přítomnost dalšího člověka ve svým osobním prostoru, a navíc ještě ženský, si docela úspěšně odvyknul, ale když to vypadá, že můžou dost v klidu koexistovat vedle sebe, nechá se pohltit prací+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 15 úno 2016 10:53

+Střílí po něm kradmými pohlede stejně jako on po ní, ale je to čím dál tím míň, aspoň jedno ji potěší, že vedle sebe můžou jakž takž fungovat. Pak se konečně začte pořádně, ponoří se do studie o ovládnutí duše (nic jiného mě teď nenapdalo :D) až se na Jadea přestaně dívat úplně. do tváře jí spadne pramen vlasů, co se uvolnil z copu. Taky si zkousne špičku ukazováčku - neklamn znamení že je opravdu pohlcená. Kdzž se ozve zakleání na dveře, vyskočí jak čertík z krabičky jak se lekla.+ Hernajs, svačina +Odloží knihu na parapet a jde ke dveřím otevřít, bez sebemenší obavy že je to hotelová služba.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 15 úno 2016 23:16

+tlumeným hlasem si vyřídí pár telefonátů, nejspíš šifrovanejch, protože mluví o bílejch gardéniích a pulp fiction, a dohromady to nedává moc smysl, a občas, když se do toho zabere hodně, si pro sebe něco šeptá. Když se ozve zaklepání, zvedne oči, ale víc se nevzrušuje+ a jsi si jistá? +poznamená varovně; kdyby to byl někdo nebezpečnej, tak už by ho někdo dopředu varoval, ale stejně se mu moc nelíbí, že si tam jen tak odhopsá+ neuškodila by ti trocha zdravý paranoiy. +poznamená+
...with love.
Jade
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette