To je od tebe velmi hezké +mile se na něj usměje, že se snaží chovat jako společensk.+ Takže necítíš? +viditelně se jí uleví, že to prostě jenom zkusil namísto toho, aby bylo něco tak zjevné, jako je označkování.+ Náhodou já žádnou závislot na alkoholu nemám! +rozoohní se. Neříkají tohle všichni začínající alkoholici?
+ Nedostatek v magických oblastech +zopakuje po něm a tváří se absolutně klidně.+ No, po teoretické části žádný problém nemám. +řekne vážně+. Což se bohužel nedá říct o té praktické. Pořád nic. +pokrčí rameny, jako kdyby jí to bulo fuk, ale jen Merlin ví, kolik ji to stojí sil.+ Hele, já nejsem kvočna, abych hned vykdákalo co všechno uvidím, takže buď v klidu. To jsou tvoje kšefty a mě ani nikomu jinýmu do toho nic není, i když si o tom můžu myslet co chci. +zas jako Syr není úplná osina v zadku+. Ošetřovat... no pokud po mě nebudeš chtít transplantaci srdce +koukne na něj jako že by mu to možná prospělo+ tak, běžný zranění zvládnu, a moje šití je přímo mistrovský, ale jak už víme, jsem omezena nekouzlením. Ale třeba podat lektvar, nebo ho namíchat je v pohodě. To je věc praxe a přesné pečlivosti, ne pošetilého mávání hůlkou. +pousměje se+.