však já se neptám jak dlouho. +uculí se+ doufám, že dlouho, chci mít děti, a vnoučata. +pokrčí rameny+ ale vědět to radši nechci. +souhlasí s ním rozhodně+ ale bejt tu dýl než můj milej, to bych asi nedala. +pousměje se+ asi je to sobecký. +pokrčí rameny+
No kecala bych, kdybych tvrdila, že obchody nejdou. lidi chodí, to jo. +usměje se+ a je fajn vidět, že se vrací, mají svý oblíbený objednávky... na tom je něco milýho. +zazubí se+ ale to není blbej nápad. +uculí se+ měla bych míň spoléhat na to, že si lidi o dobrejch podnikách řeknou. +zasměje se+
Já vím, mě nikdy nebylo těžký sbalit, spíš ta další fáze mi činila potíže. +uculí se+ mám ráda hezký momenty, sbírám je jak korále. +pokrčí rameny+ taky na hvězdy, tak trochu. a na svý praštěný nápady a střelenej úsměv. +pousměje se+ Jak sbalila vaše paní vás? +zajímá se+ joo, já budu opatrná... a když skočím, slibuju že nedopadnu. +usměje se+
mně se obzvlášťně líbí ta barva, fakt se vyjímá. +přikyvuje+ image je strašně důležitá, to bylo už ve star wars! +zvedne prst+ Nemohli bysme si tykat? já nevim, kdo to má navrhovat. +zastydí se poněkud+