Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Ten pokoj v rohu

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2016 23:17

to mám od tebe, že jo. +zazubí se, pohladí ho nosem po krku, a je jí s ním dobře+ já si vezmu svetr. +dojde si do ložnice ještě, a cestou se trochu přidrží zdi, když má menší falešnou kontrakci+ jo prosím tě... tady mám nachystanou tašku do porodnice. kdyby mě někdy odvezli, tak tohle musíš přivézt. +ukáže mu kde ji má+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2016 23:18

Hm? +koukne tam za ní+ Jako... že by tě jako odvezli beze mě? +vykulí oči a chvíli nad tím přemýšlí+ Ale já chci jet s tebou.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2016 23:21

no jasně že jo. +usměje se+ ale kdybys třeba nebyl doma, nebo mě odvezli někde na ulici, nebo jsme museli jet děsně rychle. tak tyhle věci musíš dovízt, až pojedeš za mnou. +uculí se+ nebo když nebudu mít myšlenky na to ji vzít. +zasměje se+ mám tam i foťák a nějaký náhradní věci pro tebe.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2016 23:23

Tak dobře. +usměje se nakonec+ Já budu zachránce situace a všechno ti to dovezu, na mě se můžeš spolehnout, víš to. +usměje se na ni a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2016 23:24

já vím že jo. +usměje se a na chvilku se k němu přitulí+ jinak bych do toho nešla, že jo. +zazubí se+ myslím, že kdybych nebyla s tebou, tak bych děti neměla. +koukne na něj pak, dá mu pusu na nos, a jde na tu terasu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2016 23:27

Já si taky myslím, že jinak bych děti neměl. +usměje se na ni+ Pojď, jdeme na ty palačinky. +uculí se a jde do kuchyně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 bře 2016 15:31

to je dobře. +uculí se, dá mu pusu na krk, a když odejdou, taky se pomalu obleče, a vydá se na procházku, dojde do parku, tam si musí chvilku sednout na lavičku a rozdýchat to, a zase se vrátí zpátky. Doma se převlíkne, zajde do dětskýho pokoje zkontrolovat, jestli je všechno přeipravený, sedne si tam do houpacího křesla a trochu se houpe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 bře 2016 17:36

+venku se s Robinem projde po parku až k obchoďáku, tam nakoupí všechno, co potřebujou a honem se s Robinem vrací zase zpátky k ní domů a rovnou potřebný věci nese do pokoje pro děti+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 bře 2016 23:49

+sedí tam, hladí si břicho a tak v klidu se rozhlíží po těch připravenejch věcech+ Baf. +zazubí se na něj, když ho uvidí ve dveřích+ uka? +zkontroluje ty plíny a spokojeně přikývne+ jo, to jsou ty správný. +uculí se a dá mu pusu, že je šikovnej+ je to tu hezký, viď? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2016 00:08

Jo? Vzal jsem ty dobrý? +uculí se a je rád, že mu to schválila+ Mají jich tam asi milion, tak to není lehký, vybrat ty správný. +zasměje se a dá je do skříňky+ Mandarinky máš v kuchyni. +usměje se na ni a sedne si k ní+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London