Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2016 23:59

škandální. +zazubí se+ nedals tam trávu, že ne. +uculuje se, a nacpe si do pusy skoro celou palačinku+ mně se taky moc líbí. +usměje se+ nejvíc ze všech zatím. no, uvidíme podle toho, co to bude. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 úno 2016 00:00

Ne, to až porodíš, že jo. +zazubí se na ni a zavrtí hlavou, co to má za nápady+ Já jsem dost zvědavej, co to bude, ty jo. +koukne na ni+ Ale chci tak nějak obojí! Nemžeme mít dvojčata?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 úno 2016 00:03

no jestli to chceš vědět hned, tak se můžu zeptat na příští kontrole. +uculí se+ no to sis měl udělat dřív. +zasměje se+ budeme mít ještě jedno, pozdějc. +slíbí mu+ jestli to teda půjde, a jestli ten porod nebude moc děsnej +oklepe se+ ale chtěla bych dvě. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 úno 2016 00:05

Juchůůů. Díky Vici, já jsem věděl, že seš kámoš. +uculí se na ni a obejme ji a sedne si tak trochu k ní+ A co máš dneska v plánu v tak pěknej den?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 úno 2016 00:13

to znamená že to chceš vědět předem, nebo ne? +uculí se+ chtěl bys syna? +zazubí se+ nebo radši holku? Dneska? +koukne na něj tajemně+ dneska se budu flákat a probírat dětský jména a vymejšlet kmotra. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 úno 2016 00:16

Nooo asi to nechci vědět. +uculí se na ni+ Jako e to lákavý, ale tu chvíli to už snad vydržím ne? Já chcu obojí, holku i kluka, jsem říkal, ne? +usměje se+ Obojí má svoje výhody. +usměje se+ A můžu s tebou?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 úno 2016 00:21

jo, já se taky chci nechat překvapit. +uculí se+ to jo, ale teďka obojí mít nebudem, že jo. +zazubí se+ teďka je to bud a nebo. já nechci, abys byl zklamanej. +usměje se+ jasně že jo. +poplácá ho po stehně+ ale asi to nebude moc zábavný, chci si trochu číst a tak+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 úno 2016 00:23

Já nebudu nikdy zklamanej, páč ať to bude cokoliv, tak to bude náš malej jedi, že jo. +usměje se na ni šťastně+ To neva, to je taky zábava, ne? +usměje se + Nemusím vždycky podnikat něco šílenýho, abych se bavil.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 úno 2016 00:26

to je dobře. +usměje se na něj, a trochu se k němu přitulí, aby věděl, že je nejlepší+ jo, mě to baví. +usměje se+ můžem zůstat na terase? je fakt hezky. +navrhne, podá si knížku, natáhne se na pohovku tak, aby se mu mohla opírat hlavou v klíně, a otevře si stránku kde skončila+ až se budeš nudit, tak řekni. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 úno 2016 00:28

Jasný. Já tě budu zahřívat. +pousměje se a sedne si tak, aby se jim seděl pohodlně a vezme si časopis a taky si čte a sem tam po ní pokoukne a pousměje se, jak je boží a krásná+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London