Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 26 úno 2016 01:05

tak se dělaj kluci, že jo. +zazubí se, a trochu ho muchluje nazpátek+ jo, oba najednou. +vyplázne na něj jazyk, a olízne mu bradu, a pak ho políbí, a pořádně, a pohihňává se u toho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 úno 2016 01:07

A jak se dělaj holky, co? +směje se a nemravně ji osahává a líbá ji na ramenou na krku a klíčních kostech a všude, protože je z ní poněkud unesenej, když se směje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 úno 2016 01:10

to tě znásilní vrána. +zazubí se vesele+ třeba jon snow, to by mi ani nevadilo. +chichotá se, a taky ho ochmatává a olíbává+ nekoukej tak na mě. +culí se vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 úno 2016 01:13

Jako mě že znásilní vrána? +oči mu málem vypadnou a pak se zasměje+ Ale nene! Ten je ulízanej a vůbec dvnej. +vrtí hlavou se smíchem, že to rozhodně ne+ A budu se na tebe tak koukat, protože jsi děsně moc hezká!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 úno 2016 01:17

mě znásilní vrána. +zazubí se+ jojo, je takovej emo pěknej. +uculuje se+ bych ho ojela jen abych věděla, jestli umí i jinej výraz. +zahihňá se+ nee, nekoukej, když na mě takhle koukáš tak mám skoro chutě svolit k velrybímu sexu. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 úno 2016 12:15

A proč mě taky něco neznásilní? +culí se a směje se a tak+ On? To nééé, to se tak bude tvářit ještě víc, že jo. +zatváří se úplně jako John Snow, ale poněkud na práškách+ Jooo? +culí se a velrybácky se o ni otře+ To ale nenzní vůbec blbě!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 úno 2016 13:24

protože pak by si to museli vyřídit se mnou. +zazubí se na něj+ ty seš totiž můj. +uculí se mu do ramene, a dá mu tam pusu+ no to teda doufám, že by ho mý jemný umění orálního sexu donutilo aspoň změnit výraz. +směje se, a dá mu pusu, když se tak ksichtí+ jsem věděla, že se hnedka chytneš. +culí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 úno 2016 13:50

No ale ty seš taky moje, že jo. +uculí se na ni+ A já taky nedovolím, aby tě osouložovali nějaký jiný lidi. Nebo zvířata. +uculuje se+ I když by to mělo bejt jenom kvůli změně výrazu. Já ti to přesně můžu předvíst, co by se stalo. +směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 úno 2016 14:07

no, to asi jsem, že jo. +uculí se, a pěkně ho políbí, když ho má tak u sebe+ ty seš tak obětavej, to na tobě fakt miluju. +směje se+ já tě chci, jako jo, ale fakt se mi hrozně nechce se snažit. +svěří se mu a hihňá se u toho+ jsem líná mít sex. +koukne na něj tragicky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 úno 2016 14:27

To je dobře. +uchichtne se+ Jo tak líná! +směje se+ No, tak to si můžeme lehnout vedle sebe a jenom si představovat, že ho jako máme. +navrhuje+ Nebo ty budeš jenom ležet... +kouká na ni a ruce se mu nenááápadně sunou po jejím těle+ Ty budeš odpočívat a já se o tebe postarám. +uculuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London