Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 26 úno 2016 14:48

to jsme to teda dopracovali, že jo. +zazubí se, chytne ho za ruku, a pěkně ho políbí+ jo? +uculuje se, a trochu vzdychne+ ty se o mě dycky hezky postaráš... +pošeptá mu a trochu se k němu tulí a trochu ho hladí, ale jinak spíš leží a nechá ho, ať si dělá co chce+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 úno 2016 14:57

Postarám, protože to je můj životní úkol, že jo. A já se ho zhostím se ctí. +usměje se na ni a tulí se k ní a děsně moc nenápadně si jí voní k vlasům, aby to neviděla, páč je trapnej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 úno 2016 15:54

+jí je to jasný, a vůbec jí to nepřijde trapný, nakloní se k němu, a dá mu hezkou pusu, chvilku ho líbá, a je ještě trapnější+ zahrajem si call of duty? +navrhne+ ale nesmíš mě moc porazit, abych neporodila vzteky. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 úno 2016 16:06

A pak bude velrybí sex? +uculí se na ni a pohladí ji po břiše+ No tak to máš teda pekelnou výhodu, ale že seš to ty, tak tě vyhrát nechám, ale jenom výjimečně, moc si na to nezvykej. +směje se a pomůže jí se zvednout+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 úno 2016 16:23

no jak chceš. +usměje se, a je fakt ráda, že jí pomůže, protože sama vstává dycky skoro pět minut+ já myslím, že tě ještě někdy ukecám. +uculuje se, a odkolíbá se do obýváku, úplně velrybácky, plácne se na gauč, a dá si nohy nahoru+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 úno 2016 17:18

No to asi jo, když mi ukážeš prsa, tak se dám ukecat skoro ke všemu, že jo. +zazubí se na ni a nachystá tu hru a podá jí konzoli+ Hodně štěstí, kočko, trénoval jsem. +zamrká na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 úno 2016 17:42

Tak jo. +uculí se, počká až zmáčkne start, a pak si vytáhne triko a ukáže mu prsa+ hele! +zazubí se, a jak ho rozptýlí, tak honem vyrazí ve hře aby dostala náskok+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 úno 2016 18:01

Pche, já tě pora...zí...mmm... +řekne a pak kouká na ty její prsa s pusou otevřenou a poněkud mimo a hra mu poněkud uniká. A to několik minut a pak se vzpamatuje+ To byl teda pěknej podraz. +zasměje se a hraje a snaží se ji dohnat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 úno 2016 18:10

+zachichotá se, a trochu si poposedne, aby se hezky zhouply, pěkně se mu natočí, a když začne zase hrát, taks si triko jednou rukou stáhne a hraje jak o život, aby ji nedohnal, pač je lepší, že jo, a bez náskoku by moc neměla šanci. a když ji začne dohánět, chytne se za břicho+ au. +kníkne vyplašeně, ale je to trik! a hnedka zase hraje a culí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 úno 2016 18:23

Ty seš pěkně fikaná, na tebe si musím dát pozor. +uculí se na ni a zamrká a hraje dál a když ona kníkne, tak jeho konzole vyletí do vzduchu, dopadne na zem a on je hnedka u ní+ Kočko, co se děje. +osahává jí břicho+ Už to začalo? Nehraj, když je to vážný! +vyvalí na ni oči a pak mu to dojde+ Ty seš děsná! +směje se a sbírá konzoli+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London