Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Byron » 02 úno 2013 11:54

+začne vystrkovat pánev vpřed a vzad, jak se rozvičuje, pak se ještě několikrát proskočí+ Tak, já jsem připraven. +svlíkne si triko+ Co vy mylady? Budete dnes souložit sama, nebo za sebe postavíte náhradu?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 úno 2013 12:15

Vaše technika je zcela fascinující, drahý milorde. +pochvalí ho spokojeně+ Bohužel, musím konstatovat, že má souložící náhradnice ochořela akutním nedostatkem pozornosti, tudíž se této povinnosti budu muset zhostit sama. +vysvobodí se z těch střevíčků a naboso si protáhne palce+ Jakou polohu si přejete zaujmout, milorde?
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 úno 2013 16:48

Tak doufám, že jsem připravena, vévodkyně. +stáhne si tepláky, pod kterejma nic nemá+ Tak já osobně bych začal nějakou klasickou polohou a pak přešel k těm složitějším až krkolomným. +pomůže jí sundat šaty a políbí ji na šíji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 úno 2013 19:04

+vůbec se nemůže vysoukat z těch šatů, tak za ně různě tahá, až se přetrhne nějaká tkanička a pak už to jde jako po másle, během vteřiny vyjede z kalhotek, přitiskne se k němu a pohladí ho po holým hrudníku+ Krkolomný jo? No to jsem teda zvědavá. +uculí se jedním koutkem, vezme jeho obličej do dlaní a něžně ho políbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 úno 2013 19:23

Jistě, madamoiselle. +usměje se na ni, obejme ji a políbí, když jí rukama bloudí po nahém těle a pak ji odnese na gauč, kde se nad ní skloní, přitiskne se k ní a otře se tělem o tělo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 úno 2013 19:43

+položí se na gauč, obejme ho kolem krku, přitáhne si ho k sobě a poněkud nenasytně ho políbí, obtočí mu nohy kolem boků, spojí je za jeho zády a tiše vzdychne, jak se jejich kůže horce třou o sebe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 úno 2013 20:00

Oh mylady, jak jste vášnivá. +zavzdychá jí do kůže a rty přejede pod klíční kostí a znovu políbí, jeho mužství už začíná tvrdnout jak se o ní otírá, dlaněmi si vychutnává každou oblinu jejího těla+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 úno 2013 20:30

To je moje druhý jméno. +zamumlá mu do vlasů,vyjede dlaněma po jeho předloktí a pažích až na ramena a na záda, prstama kopíruje výstupky obratlů, mírně se pohybuje proti jeho tvrdnoucímu klínu a tiskne ho k sobě, co to jde+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 úno 2013 20:36

Vážně? Já myslel, že Polyanna. +uculí se do polibků+ Vzhledem k tommu, že jste předem nepředložila časový rozpis aktu, tak budu improvizovat. +mrkne na ni a sklouzne rty po ňadrech, polaská jazykem bradavku a pak po níí přejede zuby, druhou laská palcem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 úno 2013 20:52

Těsně vedle. +mrkne na něj+ Neřeknu ti svoje prostřední jméno, ty by ses mi smál. +uculí se a přejede mu nehty po zádech+ Máte naprosto volné pole působnosti, milorde. +vydechne, tiše zasténá a prohne se proti jeho rtům+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house