Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 01 bře 2016 21:26

+nejdřív zafuní jako medvěd ze spánku, pak se převalí, probere a koukne na ni+ Mno? Jo? A proč neřekneš Jeefesovi aby ti je udělal? +posadí se a protře si oči+ Mám ti je udělat?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 bře 2016 22:08

já mám chuť na ty z mekáče. +postěžuje si, a trochu ho ohlazuje na břiše+ a dvojitej cheeseburger, a velkej jahodovej milkshake... +zasní se, opře se mu bradou o rameno a kouká na něj+ a cibulový kroužky. +zašeptá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 bře 2016 22:14

+kouká na ni, jestli to myslí vážně a pak vstane+ Tak jo, ale musíš mi najít trenky, protože nic nevidim. +začne tápat po pokoji+ Vezmu si sebou mobil a kdyby tě ještě něco napadlo tak napiš, co chceš, jo? +koukne na ni, trochu se usměje, tak nějak hrdě a hledá si oblečení+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 bře 2016 22:28

zlobíš se? +přivorvaní se k němu, a pokusí se ho zezadu obejmout, nějak z boku+ tady sou. +vytáhne je zpod postele+ ty jseš tak nejlepší. +uculí se děsně moc, a vleze zpátky do postele+ A třešňovou taštičku, jo? +napíše mu ještě, chvilku se převaluje, a pak připíše+ dělají už snídaně? jestli jo, tak chcu palačinky s javorovým sirupem. +dopíše+ miluju tě. +napíše na konec, a děsně se uculí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 bře 2016 22:39

+trochu se vzbudí, sedne na kolo a jede do Mekáče a pak si přečte zbytek smsek a pousměje se, zavrtí hlavou a koupí jí všechno, co si napsala a doufá, že je to všechno a jede zade domů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 bře 2016 22:58

+doma poklimbává a čeká na něj, a když ho vidí ve dveřích se vším tím jídlem, tak jí připadá nejhezčí v životě, a dá mu děsně velkou pusu+ děkuju. +rozculí se, a vybalí si hranolky+ nezlob se, já jsem to nemohla vydržet. +nacpe si plnou pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 bře 2016 23:10

Jsem tadyyyyy. +zavolá a usměje se na ni a oplatí jí polibek+ Uf, ale jsem rád, že jsem to všechno dotáhl. +zasměje se a vezme si druhý hranolky a taky je jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 bře 2016 17:21

hurááá! +zajásá, hranolky spase během chviličky, a pustí se do burgeru+ ty jseš nejlepší. +vzdychne zasněně s plnou pusou+ já vím že to je teďka naprd, a že po tobě pořád něco chci, a musíš toho děsně vydržet. +pousměje se mastně+ ale bude to lepší, fakt. já se budu snažit. +přivelrybí se mu nenápadně pod ruku+ ani ti neukradnu žádný hranolky!
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 bře 2016 22:41

To jsem nejlepší. +uculuje se a jí ty hranolky+ Doufám, že je ti jasný, jak dobře sis vybrala. +směje se potichu a obejme ji jednou rukou a hladí ji a pokukuje po ní+ No já ti taky žádný nedám, to je moje odměna. +zasměje
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 bře 2016 23:03

mně je dávno jasný, že sem si dobře vybrala. +uculí se, a dá mu pusu na špičku nosu, takže ho má mastnej+ a náhodou to fakt oceňuju. +usměje se úplně vážně+ já vím, že to se mnou mává víc než by asi mělo. ale už to bude brzo venku. +uculí se trochu, a opře se o něj, zatímco se pouští do svejch palačinek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London