Ložnice

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Ložnice

Příspěvekod Remus » 01 bře 2016 21:29

Cítím to na kůži. +zasměje se, políbí ji do dlaně+ My přece máme rodinu už teď. +usměje se na ni+ Ty a já jsme rodina. +osvětlí jí svůj pohled na věc+ No kdo, přece já. +stáhne ji zpátky do postele, aby ani nepomyslela na vstávání+ Musíš přece odpočívat. +pousměje se+ Hned budu zpátky. +políbí ji s úsměvem. Seběhne do kuchyně, vytáhne snídaňový tác a pustí se do přípravy palačinek s jahodami+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 01 bře 2016 22:48

+chvilku protestuje, že snídani udělá ona, ale jenom chvilku... když se Remus do toho tak ochotně hrne, tak ho samozřejmě nechá. Zatím si dá ranní sprchu a pak vleze zpátky do postele a těší se, co jí Remus přinese za dobrotu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 01 bře 2016 23:19

+Snaží se neudělat v kuchyni moc nepořádek, protože jeho kuchařské schopnosti nejsou úplně největší, ale nějak se mu povede naplnit dva talíře palačinkami. Jahody nakrájí do misky a džus nalije do sklenic a všechno to odnese nahoru do ložnice+ Anglickou snídani bohužel nesvedu. +usměje se+ Potom bychom mohli vyrazit na procházku po okolí. +navrhne a vezme si jahodu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 01 bře 2016 23:51

Jé, palačinky! +vykřikne nadšeně a přestože nemá extra chuť k jídlu, tohle si dá ráda+ Jsou opravdu skvělé... vůbec jsem netušila, že je umíš +směje se+ Ale zajímalo by mne, od kdy mívají vlci sladkou snídani bez masa? +popichuje ho trochu a strčí mu do pusy jahodu+ Já ti za to zase udělám k obědu pořádnou flaksu masa +slíbí mu+
Jo, to můžeme... stejně jsem se chtěla podívat, jak se tady v okolí zabydlela všechna ta naše zvěř, co jsme si pořídili +přikývne souhlasně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 03 bře 2016 19:37

+Když vidí, jakou má radost, spokojeně se usměje+ Já také ne, až dodnes. +zasměje se+ Od té doby, co Karkulkám chutná? +posadí se k ní do postele a nabere si pár palačinek pro začátek+ Tak to si dám líbit. +zamručí spokojeně+ Mohli bychom si jít zaplavat k jezírkům. +navrhne+ Dokud je hezky teplo. +podotkne, jim nezačíná jaro, ale naopak podzim+ A vzít si nějaké to jídlo s sebou.
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 03 bře 2016 21:17

Tak v tom případě si asi nechám nosit snídani do postele častěji +uculí se a dojí palačinku a odloží talířek na noční stoleček+ Je to legrační vidět tě jíst sladké +pozoruje ho s úsměvem při té snídani+ Ale pořád lepší, než zelenina +zasměje se a napije se džusu+
Zaplavat si? To je výborný nápad... To ale vypadá skoro na celodenní výlet +potěší se. Jak Remus nezapomene zmínit svačinu, musí se uculit a přijde jí to hrozně roztomilé, jak má věčně hlad. Jako vlk+ Na oplátku za tu skvělou snídani ti připravím něco moc dobrého do batohu +mrkne na něj potměšile+ Na čerstvém vzduchu jednomu přece jen pořádně vyhládne +zasměje se+ Tak já to jdu připravit, ať vyrazíme včas +políbí ho letmo na tvář a začne se soukat z přikrývek ven+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 03 bře 2016 23:31

Musíme si přece užít ty poslední měsíce, než nás z postele budou vytahovat jiné věci, než vůně snídaně. +zasměje se+ Najedla ses dost? +zkontroluje nenápadně talířek, přece jenom má jíst za tři+ Ale já ho nemám nerad. +brání se s úsměvem+ Jen mi maso chutná víc. +připustí+ To rozhodně. +rozesměje se také+ Musíme to tu pořádně prozkoumat. +přikývne+ A když budeš unavená, vrátíme se domů. +slíbí jí polibkem+ Dobře, já zatím sbalím ostatní věci. +přikývne a taky už vstane+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 04 bře 2016 10:46

Jo, najedla +snědla sice jenom dvě palačinky, ale při momentálním nechutenství je to rekord+
Dobře, tak ja jdu udělat tu svačinu +zapadne do kuchyně a nějakou chvíli tam něco chystá, vaří, připravuje a když to má hotové, naskládá to do batohu a jde se nahoru převléct do něčeho pohodlného na tůru+
+když se vrátí dolů, Remus už na ni čeká u dveří+ Vzal bys prosím ten bágl se svačinou, zlato? +poprosí ho s úsměvem, protože je dost těžký, skoro jako by šli na týden+ Vezmeme sebou i ta naše zlobidla? +koukne k Romulusovi a Nie, jak spolu blbnou na zahradě+
viewtopic.php?f=209&t=2121&p=42029#p42029
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 22 bře 2016 20:14

Remus píše:To se prodává? +překvapí ho to, asi se moc neorientuje :D+ Ale je to moc dobrý nápad. +usměje se+ Budu muset koupit lepší fotoaparát, abych to všechno zachytil. +uculí se na ni, taky se těší+ To bude nejlepší, až budu příště v Beastu, stavím se v nějakém knihkupectví. Musím to všechno nastudovat, abych ti k něčemu byl. +zasměje se+ Neboj se... nebude to na dlouho. +slíbí, políbí ji na dobrou noc a zajde do pracovny, kde chvilku vyplňuje nějakou dokumentaci+

Jasně, viděla jsem to kdysi v nějakém knihkupectví +přikývne s úsměvem+ Takže to pak můžeme koupit najednou i s tou knihou. To je dobrý nápad, budeš náš dvorní fotograf +zasměje se+
+zaleze si do postele a čekání na Remuse si krátí čtením knížky a jak je unavená po tom výletě, moc dlouho nevydrží a za chvilku usne s knihou opřenou o čelo+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 22 bře 2016 22:43

Tak dobře, podívám se po tom. +usměje se na ni+ To bych se měl hodně rychle zlepšit ve fotografování. +zasměje se. Ještě chvilku pracuje, ale brzo má hotovo, protože to nenechával na poslední chvíli. Založí si dokumenty do složky, zhasne světlo. Po rychlé sprše vejde do ložnice a musí se usmát, když ji vidí. Tiše vleze do postele, knihu odloží na stolek, obejme Styx kolem pasu a během chvilky u ní usne+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse