+přibrzdí a taky seskočí+ Zmrzlinu já neodmítnu v žádném ročním období +uculí se - to je jenom náhoda s tou zmrzkou? Protože právě na Trafalgaru jsem skutečně měla nejlepší zmrzlinu ve svém životě:)+ Vanilkovou a jahodovou. A ty? +opře si kolo a hrne se ke stánku+ Sníme si ji asi hned...bych to nevydržela. A asi ani ta zmrzlina +asi je hezké počasí, když chtějí piknikovat:)+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam. Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu. (krédo templářského řádu)
Jasně, jáááá chci pistácionou a čokoládovou a všechny. +nakukuje dovnitř (čéče, ani nevím, to myslím napadlo kdysi Vici, já o tom každopádně nevím ) a jdou dovnitř a on jí koupí co chce+ Boží, co? +uculí se a nos už má ve zmrzce, jak ji líže+
Díky +vezme si zmrzlinu a je jí takovy kopec, že jí je za ní sotva vidět obličej+ Páni... je fakt skvělá! Nejlepší zmrzka na světě +olizuje si zmrzlinové vousy a hodí jednomu opuštěnému holubovi, co na ni tak prosebně kouká, kousek kornoutku. Ale to neměla dělat, protože se k nim okamžitě slétne celé mračno trafalgarských holubů+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam. Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu. (krédo templářského řádu)
+culí se a pakvyvalí oči na ty holuby a jejich nálet+ Nálet! Holubí nálet! MUsíme prchnout do bezpečí, než nás ti holuby sežerou! +vyjekne a couvá do bezpečí+ Holuby jsou nebezpečný.
+jak Byron zavelí, sedne na kolo, v jedné ruce kornout, druhou se snaží ukočírovat řídítka a žene se za ním před tou invazí holubů a směje se u toho tak, až málem spadne z kola+ To bylo jak z toho hororu o ptácích +culí se, když konečně zastaví u nějakého parku a rychle dolíže roztékající se zmrzlinu+
+jde mu to na kole se zmrzlinou dobře, protože je na to zvyklej+ Jo, ptáci byly fakt děsivej film. +uchichtne se a zastaví vedle ní+ Chceš už jet domů, nebo se kouknem ještě po parku? +koukne na ni tázavě+
No, jelikož jsem dneska chtěla piknikovat v parku... +koukne po polehávajících, posedávajících Londýňanech+ tak si v té trávě sníme aspoň tu zmrzlinu +uculí se a sedne si na zem a pomalu dojídá zbytky zmrzliny+ Jak se vůbec jmenuje tento park? Abych věděla, kde jsem byla.
No tak dones, prosím, docela mi při té jízdě vyhládlo +počká, až Byron přinese jídlo a zatím krmí veverky+ Díky +poděkuje, když se vrátí+ Zoo? Tam bych se taky ráda podívala, ale až jindy +pustí se do jídla+ Nikdy bych neřekla, že v přírodě bude i ten hambáč chutnat skvěle +zasměje se a zblajzne ho na posezení+ Pojedeme už zpátky, nebo máš ještě nějaké plány?