Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 12 bře 2016 16:33

No, tak dobře! +koukne na ni a koutky mu zacukají+ Aragorna máš povolenýho. +zasměje se a políbí ji pořádně a pohladí po stehně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2016 16:52

ty seš tak hodnej. +zazubí se a líbá ho taky, pěkně klidně, pomalu, vychutnává si jeho rty, protože nikam nespěchají a nic nemusí, a je jí u něj dobře. trochu ho hladí pod trikem na kůži, a tak ho decentně muchluje+ ty máš princeznu leiu taky dovolenou. +uculí se mu do rtů+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2016 16:52

ty seš tak hodnej. +zazubí se a líbá ho taky, pěkně klidně, pomalu, vychutnává si jeho rty, protože nikam nespěchají a nic nemusí, a je jí u něj dobře. trochu ho hladí pod trikem na kůži, a tak ho decentně muchluje+ ty máš princeznu leiu taky dovolenou. +uculí se mu do rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2016 20:50

Tak to jsem moc rád, že si tak rozumíme. +uculuje se a líbá ji, trochu ji zubama zatahá za spodní ret a pod trikem ji hladí na cádech, jemně přejíždí sem a tam a škrabe ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2016 21:04

já sem taky ráda, že si rozumíme. +uculuje se taky+ jéé, to je boží. +vydechne spokojeně a nahrbí se, aby ji mohl poškrábat+ hele, gandalf se vrátil s éomérem! +zazubí se+ já jsem mu dycky věřila. +uchichtne se do polibku, a hraje si s jeho jazykem+ jak se máš? +pošeptá mu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2016 21:40

+s úculem ji škrábe na zádech a kouká se na ni, jak vrní+ No jo, šmajdalf je úplně nejlepš, to musím unat. +uculuje se+ Já se mám moc dobře. +zašeptá jí do rtů a dál ji líbá+ A jak se máš ty?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2016 21:48

nejlepší seš ty. +zazubí a přivírá oči a vrní, pač je to děsně příjemný+ já se mám parádně, pač mě můj kluk podrbe a ani neremcá. +uculí se a sleduje ho zpod přivřenejch víček, občas ho trochu líbá, a muchluje ho na gauči+ to je boží. +vydechne mu do rtů spokojeně, otře se mu nosem o kůži na krku, a trochu ho tam líbá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 bře 2016 16:57

No ještě aby ne a dělá to rád, vždyť je to tvůj kluk. +uculí se na ni a drbe ji na zádech a trochu ji u toho i olíbává a muchluje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 bře 2016 23:54

to mám fakt kliku, na takovýho kluka. +zasměje se, a schová se mu do náruče, čelem se opře tam, kde mu buší srdce, kousek vedle hrudní kosti, aby ten klidnej tep slyšela; sladí podle něj dech a má pocit, že tam ji nikdo na světě nenajde, tak mu to hned pošeptá, aby to věděl, nasává do všech pórů jeho vůni a jen tak mu konečkama prstů vpisuje do kůže něžný blbosti, co ji zrovna napadnou. Tiše si vychutnává těch pár chvilek kdy jsou jen oni dva a celej svět na chvilku zmizí, možná si teda i pár minut zdřímne, občas pluje tak v polovědomí, a nic neříká, nějak nemá tu potřebu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 bře 2016 19:12

+drží ji u sebe a hladí po zádech a po vlasech a sem tam jí tam schová polibek a pošeptá, že spolu budou úplně napořád a nafurt a usmívá se a je mu hezky, že ji může mít u sebe i když jenom tak+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London