(
)
+a konečně nastane den, kdy se mění režim výměny, tak Styx jim udělá čaj a posadí se s Byronem proti sobě+ Seš fajn kluk, Byrone, a cítím se u vás příjemně. Přesto bych tady ráda změnila několik věcí. Bohužel ses během výměny moc neprojevoval, nedokážu tedy posoudit, jak to u vás běžně chodí, a proto měním jenom ta pravidla, která mi nešla přehlédnout.
Za prvé: po celý zbytek výměny se tady přestanou jíst ta nezdravá fastfoodová jídla z rychlých občerstvení a restaurací. Budu každý den vařit chutná, pořádná jídla z kvalitních surovin.
Za druhé: až do konce výměny žádné počítačové hry. Už nejsi puberťák, jsi ženatý chlap a brzy budeš tátou, tak se podle toho začneš chovat. Namísto stříleček mi každý den pomůžeš pečlivě uklidit jeden pokoj v tomto domě, aby Viki, až se vrátí domů, měla všude čisto a uklizeno a nemusela se těsně před porodem o nic starat.
Za třetí: válení u televize přenech starým fotrům. Chybí ti pohyb a čerstvý vzduch. Ta chvilka, co jdeš večer vyvenčit psa do parku, to nevytrhne. Takže budeme spolu chodit všude pěšky. Nakupovat, do města, a třikrát denně dlouhá procházka se psem do nějakého vzdálenějšího parku, ať si pejsek taky užije pořádný pohyb.
Za čtvrté: když už jste si pořídili takovou přepychovou tělocvičnu, byla by škoda ji nevyužívat. Nechci z tebe udělat Schwarzeneggera, to ani omylem, ale každodenní nenáročné posilování ti zpevní svaly. Každé ráno i večer si půjdeme spolu zaplavat do bazénu. Ranní bazén ti úžasně nakopne den a po večerním plavání budeš spát jako mimino, a ještě uděláš něco pro svoji kondici. A když budeš chtít, můžu tě dokonce naučit základům nějakého bojového umění.
Za páté: byla bych ráda, kdybys mě vzal na ten slibovaný punkový koncert.
A nakonec jsem si pro tebe připravila jedno překvapení a věřím, že jako městský člověk tento skvělý nápad náležitě oceníš. Vymyslela jsem pro nás celodenní turistickou tůru do přírody. Vyměníme londýnský smrad, hluk a špínu za čistý vzduch, ticho lesa a panenskou krajinu.
Tak to je vše +odmlčí se a kouká na něj a doufá, že Byron aspoň ve druhé půlce výměny projeví nějakou aktivitu+
(ocenila bych, kdyby se Byron vyjádřil, jestli do toho půjde, anebo tuhle výměnu definitivně zabalíme)