Obývák

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Obývák

Příspěvekod Gabriel » 14 bře 2016 20:14

Obrázek

Obrázek
Gabriel
Kožoměnec

Re: Obývák

Příspěvekod Gabriel » 25 úno 2017 14:03

Syriana Spinnel píše:Jsem ti kdykoliv k dispozici, vždyť víš +zahýbe na něj obočím.+ zdravím +pozdraví recepčního a pořád si nemůže zvyknou, že Gabriel má i příjmení. Ve výtahu se k němu přivine, jak sviští nahoru.+ taky z tebe spadla taková neviditelná tíha? +usměje se.+ Cítím se uplně volně +neví jak líp to vyjádřit.+ Budem zdrhat častěji jo? +už jsou skoro nahoře.+ Tak mi ten svůj kutloch předveď, už jsem celá nedočkavá, mimochodem se ti povedl rekord s mou trpělivostí +culí se a je jí hezky.+

No jo, to asi vím. +zablýskne mu v očích.+ To teda jo, kdyby tady nebyly kolem ty stěny, asi vzlítnu rovnou k nebi. +zasměje se a když konečně výtah zastaví, vezme ji za ruku a zamíří ke dveřím jejich bytu+ Tomu se rozhodně bránit nebudu. +cukne koutky na to častější zdrhání+ Takže, zavři oči. Ještě tvou trpělivost maličko potrápíme. +zazubí se na ni a počká, dokud nezavře oči. Pak odemkne a vejdou dovnitř, pořád ji drží za ruku+ Nekoukej...+varuje ji a sem tam ji zkontroluje, jestli nepodvádí. Dovede ji až oknům zabírajícím prakticky celou stěnu obýváku, odkud je výhled na město a střešní terasu.+ Už můžeš...+ozve se konečně a s úsměvem čeká, na její reakci+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 25 úno 2017 18:36

Děláš si ze mě srandu? +zeptá se naivně, protože rozhodně už opravdu čekat nechce. Když vidí ten jeho neústupný obličej protočí oči a zatváří se děsně trpitelsky. Nicméně milostivě oči zavře a pro jistotu přes ně dá ještě ruku.+ Nekoukám, přísáhám, že jestli mě necháš zakopnout tak budeš litovat +jo, zní to děsně výhružně, zvlášť podkreslené smíchem.+ jo už? +pomalu sundá ruku, ale oči ještě nechá zavřené. Pak pomalu otevře jedno, široce ho rozšíří a pak i druhé. Udělá krok blíž k sklu ale je to jako by stála ve vzduchu nad městem.+ To je... +otočí se k němu a vlastně nemá moc slov. Protože je to naproso nepopsatelně úžasné+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 25 úno 2017 21:14

To bych si nedovoli. +nechat ji zakopnout, no koutky mu trochu cuknou. Sleduje její výraz a musí se usmívat, když vidí, jak se tváří. Přitáhne si k sobě a políbí ji na rty+ Takže se ti to líbí? Stálo to za půl roku čekání? +usmívá se na ni a očividně je rád, jak se jí to líbí+ Tak si to projdi celé, byt zabírá celou střechu, samozřejmě kromě toho heliportu. +zasměje se+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 25 úno 2017 21:38

Jestli se mi to líbí? Bože to je slabý slovo! Je to neskutečný. +září celá od hlavy až k patě.+ Můžu? +hned se do toho pustí a postupně oběhne všechny pokoje, v kuchyni se pozastaví nad její velikostí, a málem se lekne že bude i tady vařit pro smečku, ale zjevně se jen projevili megalomanské stavy jejího chlapa. Ale ten výhled, ten prostě... a v ložnici. Tak tam je snad ještě víc bez řeči. Pomalu se vrátí k němu do obýváku, tváře lehce zrůžovělé...+ Mám naprosto dokonalý nápad... +usměje se potutelně a postavená na špičkách jo jemně kousne do brady.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 25 úno 2017 21:50

+s pobaveným úsměvem sleduje, jak tam poletuje z pokoje do pokoje, až se konečně dovznáší k němu.+ Opravdu? +zvedne obočí a když mu okousne bradu, oči se mu zalesknou+ Jako vždycky geniální. +zamručí jí do rtů chraplavě, pak ji vezme za zadeček a zvedne ji na sebe, hezky klínem na klín a zamíří přímo do ložnice. Jo, ta by se rozhodně měla zkolaudovat jako první. Cestou ji nepřestává líbat, střídavě ji hladí a tiskne zadeček a i přes látku džín může cítit, jak moc rád tam s ní je+ Tak vítej doma, miláčku...+vydechne jí do rtů mezi polibky a stáhne ji na to obří letiště, co tam mají místo postele+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 28 bře 2018 12:45

*objeví se s B. Uprostřed obýváku, je tam tma a rolety jsou roztazene, takze je nádherně videt na celé město. * vítej ve vlčím doupěti
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 28 bře 2018 20:03

+rozhlídne se po tom obrovským prostoru a uculí se+ Moc pěkný. Vkus tomu starýmu vlčákovi upřít nemůžu. +ušklíbne se a začne se shánět po nějaký tý lahvi+ Kde máš zásoby alkoholu? Je třeba to pořádně zapít. To všechno. +mávne rukou a ušklíbne se trochu kysele+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 12 dub 2018 19:01

No.... *poklepe si prstem na rtech* veris ze ja vlastne ani nevim?? *usklibne se* moc jsem nemela sanci si ten byt prohlidnout. A ano, jeste porad se cervena, pac B musi byt jasny cobtam delali.* Accio alkohol *neni prece nic jednodussiho. * sedneme si na terasu, at muzu hulit? *Venku uz je vcelku teplo, ale vubec by se nedivila kdyby tam byly treba plynove horaky*
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 dub 2018 19:31

Je mi to jasný. +zašklebí se pobaveně+ Klidně, na vzduchu je fajn. +přikývne a vyjde ven, kde se usadí do jednoho z křesílek a k ruce si vezme rovnou celou láhev. Na co troškařit+ Takže...nějaký nápad, co budeme dělat? +koukne na ně tázavě+ když přišel Charlie do obchodu, myslím, že říkal něco o tom, že tě nenašel...nevím jistě, měla jsem mozek mírně offline. +ušklíbne se kysele+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member