Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Syriana Spinnel » 15 bře 2016 14:33

Věř mi, už jsem si vyslechla dostatečnou přednášku od B. Jsem přesvědčená, že to zvládnu +a myslí to fakt vážně.+ Myslím, že on si je plně vědom toho, s kým randím, a určitě nechce mít za prdelí celou nasranou smečku lásko. +Obejme ho tak jako pažemi, když se na ní ztulí a děsně se jí to líbí.+ Ne brouku, fakt si srandu nedělám a abych řekla pravdu, mám z toho docela strach taky. Takže +olíbne mu koutek oka+ jsme v pohodě? +a pak mu zašeptá do ucha.+ Představ si to přivítání za těch pár dní +kousne ho do boltce+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 15 bře 2016 15:08

Já ti přece věřím, lásko. +líbne ji něžně na koutek rtů+ V jeho vlastním zájmu doufám, že to ví. +zavrčí zas trochu, ale pak se uvolní a přitáhne si ji zase doprostřed postele+ No, nebude to asi zrovna rekreace, ale zvládne to. Přežila už horší věci a pořád má všech pět pohromadě. Víceméně. +ušklíbne se trochu+ Jo, jsme v pohodě. +pousměje se+ Hmm, to by mohlo být velmi inspirující. +zavrní a zadívá se jí do očí+ A možná bysme to mohli ještě vylepšit stěhováním do našeho novýho bytu...? +nadhodí a tváří se pečlivě neutrálně+ Tedy pokud by sis troufla nastěhovat se ke mě. Napořád. +koukne po ní, aby viděl jak se tváří a jestli jí došlo, co navrhuje:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 15 bře 2016 15:21

Ani nevíš jak ráda to slyším. +ochotně se nechá stáhnout zase do megalože.+ Jo, je to tvrďačka, ta se nedá. +usměje se, páč B má moc ráda a je o tom přesvědčená, to že doufá, že ji pak nezabije, že ji do toho navrtala už radši nedodá.+ Hmmm... jak to... +a zas na něj tak vypleštěně hledí, zdá se, že je dneska samé překvapení.+ Ty chceš...mě... napořád? +obočí má až někde navrch hlavy.+ Jako na furt napořád? +a pomalu se začne víc a víc uculovat.+ To si piš, že troufnu, už se mě prostě nezbavíš. +zavrtí se pod ním. A je to prostě báječné. Vlastně v celku ráda se odstěhuje z apartmánu.+ Vlastně se v celku ráda, odstěhuju z apartmánu v hotelu +řekne tu myšlenku nahlas. Pak ji něco napadne.+ Už jsme spolu bydleli ty a já, dřív? +zapátrá mu ve tváři.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 15 bře 2016 15:41

+s úsměvem sleduje její reakci a je spokojený, že se mu povedlo ji tak překvapit+ Ano lásko, na furt a na pořád. +opakuje a usmívá se jí do očí. Stulí si ji k sobě a přehodí přes ně deku, aby mu nenastydla+ Ne, ve vlastním hnízdečku jsme spolu nebydleli. Tenkrát bylo všechno úplně jinak. +sevře ji v náručí pevněji, jakoby se bál, že mu ji někdo sebere+ Takže budeme mít premiéru. +líbne ji na koutek rtů+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 15 bře 2016 15:53

To je... +je tak jako lehce dojatá no.+ ty jsi prostě skvělý +skvělý ani zdaleka nevystihuje to, co chce říct. Nevím, jak by mu mohla nastydnout, když má svůj osobní radiátor těsně u těla.+ Už se nemůžu dočkat až bude ta výměna za mnou, nejradši bych to celé odpískala +uculí se.+ A jsi si jistý do čeho jdeš jo? víš, se prý o mě říká že jsem momentálně lehce psychicky a emocionálně ehm... nestabilní. A smečka je s tím v pohodě, teda se mnou? +a mrmle a mrmle a chce mu toho tolik říct. Tiskne se k němu, celou svou pididélkou a dokonale pasuje k jeho tělu. Pak se zazubí.+ Víš, myslím, že tě asi miluji +zavrní mu do rtíků.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 15 bře 2016 16:17

Jen se neboj, to zvládnu. +zamrká na ni významně+ Někdo s tím v pohodě je, někdo ne. Ale nepotrvá to dlouho a nebudou mít do mých vztahů co mluvit. +na okamžik mu rysy trochu ztvrdnou, ale po chvíli je to pryč+ Zvyknou si. Nic jinýho jim nezbyde. +pak trochu překvapeně ztuhne, jemně ji chytí za bradu a zvedne si její tvář k sobě, aby jí viděl do očí+ Taky tě miluju, Zrzko. +zašeptá procítěně a dlouze, něžně ji políbí+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 15 bře 2016 16:31

Já vím, že zvládneš. +sjede mu dlaněmi po bocích trupu.+ No tak se s tím poperem spolu, pomůžu ti jak nejvíc budu moct +slíbí mu. A čučí mu do těch jeho karamelek. Je možné aby se někdo cítil jako v nebi? Nejspíš jo, páč Syr je tomu teď dost blízko. Tělem se jí rozlije takový klid... Lehce pohne stehny a rozevře je víc od sebe, aby mezi ně pěkně zapadl, v jasné výzvě. Cítí se neskonale sexy.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 15 bře 2016 16:48

Já vím, že jo. Spolu zvládneme všechno. +zašeptá a skloní se nad ní, aby ji znovu políbil. Když ucítí, jak rozevřela nohy, usměje se jí do rtů a takovou výzvu nemůže nechat nevyslyšenou. Pomalu a líně do ní vstoupí a ve stejném vláčném tempu se začne pohybovat, stále se jí dívajíc do tváře a vychutnávajíc si tak její dokonale šťastný a spokojený výraz+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 15 bře 2016 16:58

+Moc se jí líbí pohled v jeho očích, výraz obličeje, rysy tváře. Naprosto spokojeně zasténá, když ji vyplní, cítí jak hromské vlhko tam, kde se jejich těla spojují. Sevře mu v dlaních pevný svalnatý zadek a když přirazí zatlačí ještě hloubš, tam, kde ho chce.+ Ano prosím.. +zasténá mu do kůže a ukradne mu polibek, proplete jazyk s jeho. Není lepší místo, kde by ho chtěla po zbytek života mít, než mezi svými doširoka rozevřenými stehny.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 15 bře 2016 17:33

+tlumeně zavrčí a trochu zrychlí přírazy, když si ho natlačí víc do sebe, užívá si to splynutí jejich těl a jak dokonale k němu jeho malá Zrzka pasuje. Po chvíli ještě zrychlí tempo, cítí jak znovu přichází ta úžasná vlna uvolnění, skloní se k ní a jemně, ale citelně ji kousne do rtu+ Udělej se pro mě, lásko....+zavrčí jí sevřeným hlasem do rtů a její steny pohltí svými rty, když ji začne hluboce líbat+
Gabriel
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti