Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2016 22:20

ty jseš pako. +zazubí se na něj, a trochu ho muchluje nazpátek, pohladí ho po břiše, a přitulí se blíž, a pak se s ním pomiluje, jestli to vůbec ještě nějak jde+ sex prej vyvolává porod. +zafuní pak, když vedle něj leží+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 bře 2016 22:23

+určitě to jde, on to totiž dycky nějak vymyslí, aby to bylo hezký pro oba dva a pak vedle ní leží a oddechuje+ Mno... tak to by si mohl prcek pohnout... +pak na ni zamyšleně koukne+ To jako že se mu nelíbí, že do něj šťouchám?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2016 22:37

+pěkně ho políbí, protože to bylo moc hezký, a trochu se k němu přitulí+ Jo, už je to trochu... náročný. +pousměje se a poplácá si břicho+ no jasně, on už je teďka hlavou dolů, že jo. To by se ti taky nelíbilo, kdyby tě nekdo šťouchal do hlavy. +koukne na něj vážně, a pak se rozhihňá+ ne, ve spermatu je prej nějaká látka, která pomáhá spouštět kontrakce. +pokrčí rameny+ jsem někde četla.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 bře 2016 22:38

No jo. Ale když ho budu šťouchat do hlavy, nebude pak blbej? +koukne na ni tázavě a trochu vylekaně+ To bych fakt jako nechtěl....
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2016 22:58

neboj se, nešťoucháš ho do hlavy. +zazubí se na něj+ má tam ještě zavřeno. až se otevřu tak to fakt poznáme, neboj se. +zasměje se+ četla jsem, že zabírá pálivý jídlo, dlouhý procházky, námaha a sex. tak zkouším všechny. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 bře 2016 23:00

Jo? a seš si jistá? +zubí se+ No jasně, seš si jistá. +přikývne+ Tak to je v pohodě, to můžeme sexovat dál, když to říkáš. +uculuje se na ni a hznedka se k ní tulí+ Já chci taky pálivý jídlo! A chodit s tebou na dlouhý procházky!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2016 23:28

to si piš. +uculí se+ můžem sexovat dokud ti to nebude připadat nepříjemný. +usměje se+ no už mi pálivý jídlo leze ušima. +přizná se+ a stejně moc daleko nedojdu, protože mě všechno bolí. +pousměje se, dá mu pusu, a uvelebí se u něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 bře 2016 23:30

Tak to můžeme zkusit úplně naopak. Jíst sladký a válet se celý dny. To nás nezabije, ne? +usměje se na ni+ Vici, +koukne na ni zkoumavě a trochu tázavě+ Můžu ti nějak pomoct? +zeptá se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 bře 2016 00:06

mně by mohlo. +zazubí se+ mám pocit že mě zabije i chůze do schodů. +poplácá se po břiše a pohladí prcka tam kde kopne+ já myslím, že mi docela pomáháš. +usměje se+ moh bys jet nakoupit zejtra. +koukne na nj nenápadně+ a povlíknout dětský peřiny, a naposled vyluxnout v pokojíčku. +pousměje se+ a koupit plíny. +uvědomí si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 bře 2016 00:08

No, to bych mohl. +přikývne+ A co mám všechno koupit? A jaký ty plíny? Já se v tom teda moc nevyznám, ale když mi řekneš, co a jak tak koupím všechno. +usměje se na ni+ A v pokojíčku to taky zvládnu. Zatím můžeš odpočívat. +usměje se na ni a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London