Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 18 bře 2016 00:26

já ti napíšu seznam, jo? +usměje se, a dá mu pusu+ ty jseš děsně dobrej, víš? každej chlap to takhle nezvládá. +uculí se+ když já nejradši odpočívám s tebou. +zazubí se+ už jsem viděla všechny svoje oblíbený seriály, přečetla knížky co jsem měla ve frontě...
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 bře 2016 00:28

To bude myslim nejlepší, ten seznam. +uchichtne se+ A můžu si koupit i něco pro sebe? +kouká na ni děsně nenápadně a mlsně+ No, však neboj, za chvíli je prcek tady a nudit se nebudeme už vůbec. Ani jeden. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 bře 2016 00:44

můžeš si koupit co chceš prosím tě. +zazubí se na něj a dá mu pusu+ jo, já vím. +uculí se+ tak si to chci užít. +usměje se+ víš jenom nás, dokud jsme sami, tu chvíli klidu. +zazubí se+ myslím, že budeš fakt dobrej táta. +pousměje se, a opře se mu čelem o rameno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 bře 2016 00:47

Juchůůů! +zasměje se a pěstí vypálí do vzduchu+ Koupím si figurku deathpoola! +zazubí se na ni a pak si zas k ní lehne, aby ji mohl objímat+ Myslíš? +koukne na ni+ A ty budeš dobrá máma, já to vím. +pousměje se tak pěkně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 bře 2016 01:00

tu si klidně kup. +uculí se, a jen tak se mu probírá ve vlasech+ jo, myslím. +pousměje se+ kdybych si tím nebyla jistá, tak s tebou toho prcka mít nebudu. +zazubí se na něj a dá mu pěknou pusu+ já myslím, že budu pěkně hysterická a přehnaně ochranářská máma. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 bře 2016 01:03

Neboj, kočko, já nemyslím, že bys byla nějak hysterická. +usměje se na ni a hladí ji po zádech a vevnitř je děsně moc rád, že si o něm myslí, že je tak super a děsně se kvůli tomu culí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 bře 2016 01:20

ani teďka? +uculí se+ já si někdy lezu na nervy sama. +pousměje se na něj+ myslím, že ho budu děsně hlídat a strašně se bát. budu s ním chodit i na rande. +uchichtne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 bře 2016 01:22

Ani teďka, normálně. +zazubí se na ni+ I na rande?! +vykulí na ni oči+ No, tak to bude teda děsně moc rád, až začneš s výslechem jeho partnerky, nebo jejího partnera. +směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 bře 2016 01:34

no co kdyby to byl úchyl! +vykulí oči, ale pak se uculí+ budem to brát v klidu, jo? +usměje se+ budem vysvětlovat radši než třískat, a budem jen tak rozumně přísný. +pousměje se+ uděláme si svoje vlastní pravidla.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 bře 2016 01:36

Tak ho budeme sledovat z povzdálí v převlecích a kdyžtak včas zakročíme, když to bude úchyl. +zazubí se na ni vesele a chichotá se+ Jasně, my budeme super rodiče, to ho ještě bude mrzet, jak my budeme super rodiče! Nebo ji. +zazubí se na ni pak+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London