Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Byron » 02 úno 2013 22:23

Ah bože! +vykřikne a vyvrcholí skoro zároveň s ní, drří se jí za ruce, prsty propletené s jejími, tělo v křeči, ale je mu nádherně, nakonec se zhroutí a opře si čelo o její rameno+ Ah bože... +vydechne znovu+ To bylo perfektní.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 úno 2013 22:50

+prudce oddychuje a pořád se k němu pevně tiskne, opírá se o něj celou svojí váhou a z mozku má naprostej puding+ Páni, to teda jo. +vydechne tiše a políbí ho na krk+ Zůstaň takhle ještě chvilku. +poprosí, zaboří si obličej do jeho krku a chvíli takhle prostě jenom je, na nic nemyslí a je naprosto a dokonale šťastná+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 úno 2013 23:08

+pousměje se jí do kůže a nepohne se ani za nic+ Třeba tisíc let, lásko. +zašeptá a jemně ji hladí po zádech, vdechuje její vůni a je šťastný jako snad nikdy před tím+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 úno 2013 23:25

+prsty napůl podvědomě cestuje po jeho pažích a poněkud nablble se usmívá+ Tyjo. +vydechne potichu+ Já tě fakt miluju. +povzdechne si spokojeně a natáhne se k němu pro polibek, a protože pomalu dostává křeč do lejtka, nadzvedne se a uvelebí se mu na klíně bokem, opře se o jeho hruď a z křesla přivolá deku, co přes ně přehodí+ A asi jsem si roztrhla šaty. +uculí se, když jí do mozku zase pronikne nějakej záchvěv reality+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 úno 2013 23:31

Taky tě miluju. +zašeptá jí do ucha s úsměvem a obejme ji va svém klíně+ Nó.... tak to si asi budeš muset koupit nový. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 úno 2013 23:46

Jo, a ty mi je zas roztrhneš, viď? +vyplázne na něj jazyk+Já to pak spravím. +mávne rukou+ Anebo půjdu nahatá, třeba bysme pak byli v novinách. +zamyslí se nad tím+ Co jsi tady vůbec celej den dělal, hm? Neříkej, že jsi celej den propařil. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 úno 2013 23:52

Jdi nahatá. +koukne na ni prosebně+ Já si vezmu masku medvěda a budem dvojka k pohledání. +zasměje se+ No udělal jsem spoustu věcí, dostal jsem se přes první i druhej level, ve třetím jsem zastrělil všechny gangstry a ve čtvrtým přejel všechny telefonní budky! +podívá se na ni vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2013 00:10

tyjo, to bysme možná dotáhli i do společenský rubriky na stranu šest! +pokýve vážně hlavou+ Ale nevím teda, jestli bych mohla v tanečním sále pod stolem osouložit medvěda. To je dost ujetý i na mě. +zasměje se+ No teda, to seš frajer. +vydechne uznale a dá mu pusu+ Já umím hrát akorát Call of Duty.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 úno 2013 00:25

Jenom? Já neberu nic menšího, než hlavní stranu a barevně. A dvoupalcový titulky. Ty bys furt souložila, ty mě jednou utaháš. +zasměje se+ Tak Call od Duty si někdy můžem zahrát spolu, jestli chceš. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2013 00:34

Společenskej postup je delikátní záležitost, lásko, to musíš brát krůček po krůčku. +zazubí se+ Na první stránku bysme asi museli někoho zabít. +přemejšlí+ Nebo fakt nevím. +pokrčí rameny+ No jistě, jsem mladá a mám novýho kluka, přece se na tebe nebudu jenom zdálky koukat. +uculí se+ Jestli chceš abstinovat, tak sis blbě vybral. +mrkne na něj a dá mu pusu na krk+ Jestli uneseš, že ti to natře holka, tak klidně. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house