Kensington house - VÝMĚNA MANŽELEK

Moderátor: Victoria

Re: Kensington house - VÝMĚNA MANŽELEK

Příspěvekod Byron » 14 bře 2016 17:00

Jasný. +přikývne a donese hambáče a hranolky a tak+ Tady je dělají děsně dobrý, chodívám sem často. +usměje se a taky sní ten hambáč najednou i hranolky+ Můžeme tam jít zítra ve všední den tam bude málo lidí. +přikývne a vstane+ Ne, už nic, můžeme jet domů. +pousměje se a nasedne na kolo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 15 bře 2016 23:55

Tak zítra +když to všechno sní, zvedne se a posadí se na kolo+ Tak mě zase veď, já bych zpátky určitě netrefila +uculí se a pak ho pronásleduje městem na kole+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 19 bře 2016 18:59

+zbytek dnů do té poloviny výměny poctivě dodržuje zavedený režim ve vypůjčené domácnosti, hraje s "manželem" počítačové hry, zírá s ním na telku, stará se o zvířátka, každý den si objednávají v restauraci Byronovu oblíbenou pizzu se slaninou a kečupem a tortilly a ještě to další s tím podivným názvem, co Styx předtím nikdy neslyšela, natož jedla, a netrpělivě stříhá metr, kdy nastane změna režimu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 21 bře 2016 12:50

( :?: )

+a konečně nastane den, kdy se mění režim výměny, tak Styx jim udělá čaj a posadí se s Byronem proti sobě+ Seš fajn kluk, Byrone, a cítím se u vás příjemně. Přesto bych tady ráda změnila několik věcí. Bohužel ses během výměny moc neprojevoval, nedokážu tedy posoudit, jak to u vás běžně chodí, a proto měním jenom ta pravidla, která mi nešla přehlédnout.

Za prvé: po celý zbytek výměny se tady přestanou jíst ta nezdravá fastfoodová jídla z rychlých občerstvení a restaurací. Budu každý den vařit chutná, pořádná jídla z kvalitních surovin.

Za druhé: až do konce výměny žádné počítačové hry. Už nejsi puberťák, jsi ženatý chlap a brzy budeš tátou, tak se podle toho začneš chovat. Namísto stříleček mi každý den pomůžeš pečlivě uklidit jeden pokoj v tomto domě, aby Viki, až se vrátí domů, měla všude čisto a uklizeno a nemusela se těsně před porodem o nic starat.

Za třetí: válení u televize přenech starým fotrům. Chybí ti pohyb a čerstvý vzduch. Ta chvilka, co jdeš večer vyvenčit psa do parku, to nevytrhne. Takže budeme spolu chodit všude pěšky. Nakupovat, do města, a třikrát denně dlouhá procházka se psem do nějakého vzdálenějšího parku, ať si pejsek taky užije pořádný pohyb.

Za čtvrté: když už jste si pořídili takovou přepychovou tělocvičnu, byla by škoda ji nevyužívat. Nechci z tebe udělat Schwarzeneggera, to ani omylem, ale každodenní nenáročné posilování ti zpevní svaly. Každé ráno i večer si půjdeme spolu zaplavat do bazénu. Ranní bazén ti úžasně nakopne den a po večerním plavání budeš spát jako mimino, a ještě uděláš něco pro svoji kondici. A když budeš chtít, můžu tě dokonce naučit základům nějakého bojového umění.

Za páté: byla bych ráda, kdybys mě vzal na ten slibovaný punkový koncert.

A nakonec jsem si pro tebe připravila jedno překvapení a věřím, že jako městský člověk tento skvělý nápad náležitě oceníš. Vymyslela jsem pro nás celodenní turistickou tůru do přírody. Vyměníme londýnský smrad, hluk a špínu za čistý vzduch, ticho lesa a panenskou krajinu.

Tak to je vše +odmlčí se a kouká na něj a doufá, že Byron aspoň ve druhé půlce výměny projeví nějakou aktivitu+

(ocenila bych, kdyby se Byron vyjádřil, jestli do toho půjde, anebo tuhle výměnu definitivně zabalíme)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 bře 2016 16:34

+sedne si naproti ní a poslouchá ji+ Ty vado, tak to je docela dost věcí. +pousměje se+ Vlastně je to celej můj život. +mávne rukama+ To, co já jsem. Chápeš? +vykulí na ni oči+ I když to není moc zdravý, já vím. Ale je to moje svobodná volba, ale tak jako nemám problém se přizpůsobit, když je to hra. +zazubí se na ni+ K těm bodům... +zamyslí se+ Klidně vař, já nejsem vůbec proti. Když to nebudou zrovna třeba šneci a tak podobně. +zašklebí se vesele+ Ale to jsou moje počítačový hry! +vykulí na ni oči+ Ono to možná vypadá, že se flákám, ale já je vytvářím. Sleduju herní mechanismy a s kámošem, Majk se jmenuje, tak s tím teď na jedné hře pracujeme, takže se jich nemůžu vzdát tak úplně. +koukne na ni, co ona na to+ No, jo, no já Robina budu chodit venčit, slibuju. A taky rád jezdím na kole, to je taky pohyb, ne? A já mám svaly! Hele! +nadechne se, aby vypadal větší a hnedka dělá silácký pózy, no a něco se mu tam snad i vyrýsuje+ A tady uklízí Jeefes, Vici toho vůbec nemá hodně, já jí pomáhám. +přikyvuje+ Jak jako do přírody? Výlet... +kouká na ni mírně podezřívavě+ Půjdeme do té přírody na ten punkovej koncert!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 23 bře 2016 19:40

+taky si pozorně vyslechne jeho názory+ Se šneky jsem neuspěla ani doma +zasměje se+ Ne... bude to úplně normální jídlo, které běžně vařím a když to chutná mému manželovi, který je skutečným gurmánem, myslím, že ti to snad taky bude chutnat +mrkne na něj+
Ohledně těch her, tos mi neříkal, že je i vytváříš. To ti samozřejmě zakazovat nechci +zváží to, v technologii těch her se skutečně vůbec nevyzná+ Dobře, uděláme kompromis. Na té rozdělané hře můžeš pracovat dál. Ale místo těch stříleček si najdeme nějakou jinou zábavnou činnost +dohodnou se+
Kolo je taky pohyb, samozřejmě. Takže můžeme jezdit i na kole, ten nedávný výlet po městě byl náhodou moc super +pochválí ho s úsměvem+
No... něco tam opravdu vidím! +zasměje se, jak tam pózuje+ Fakt nechci z tebe udělat svalovce, to by mi asi Viki neodpustila +zasměje se+ ale sport, jakýkoliv, může být fakt zábava.
Tak když tady uklízí Jeefes, mohli bychom Viki něčím jiným hezkým překvapit. Určitě tě za to pochválí, až se vrátí... a to za to stojí, ne? +uculí se na něj+
Tak ten koncert platí? Super +zvolá natěšeně+ Není příroda jako příroda +zasměje se pobaveně, že Byron ten punkový koncert považuje za výlet do přírody+ Takže s tím výletem počítej, poslední den výměny jako rozloučení. Určitě se ti to bude líbit +slibuje+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 bře 2016 00:29

Tak jo, tak jsme domluvený. +usměje se a přikývne+ No na koncert půjdeme samozřejmě někam do města. +zasměje se+ Ale ve Slovinsku v horách tam bývá metalovej festival a je tam fakt nádherně. +koukne na ni, že jako i takový věci se dějí+ A čím Vici překvapíme? +koukne na Styx tázavě+ Už vím, do obýváku nasypeme spoustu těch barevných měkkých balonků a pak se v nich budeme válet!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 24 bře 2016 01:13

Fajn, domluveno +je docela mile překvapená, že Byron ani moc neprotestoval proti jejím pravidlům+ Dneska začínáme s novým režimem, takže ti něco pořádného uvařím. Ty zatím můžeš jít na dlouhou procházku se psem, aby ses mi tady nemotal. A vrať se až na oběd +uculí se, samozřejmě si dělá legraci+ Barevné balónky? To je skvělý nápad. A ještě jí tam pořídíme skluzavku, aby mohla do těch míčků hezky klouzat +zasměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 bře 2016 13:03

Tak jo, ale on je hodnej a skoro vůbec nesomruje. +koukne na ni, jak ho dobře vychoval+ Pojď, Robine! +zavolá si psa a připne mu obojek+ Tak na oběd sem zpátky. +slíbí jí a vypravuje se ven+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 24 bře 2016 17:17

+když Byron odejde, proleze ledničku a mrazák a pak začne s přípravou oběda. Pro začátek mu dneska připraví Remusovo oblíbené jídlo, roastbeef s americkými brambory, opečenou slaninkou, česnekovým dressingem a čerstvou zeleninou a jako moučník palačinky se šlehačkou. Mezitím ještě stihne upéct tvarohový koláč s čokoládovou polevou. Pokud jej Byron nemá rád, klidně si celý pekáč sní sama:). V poledne jídlo hezky naaranžuje na talíře, aby to lahodilo oku a vyhlíží z okna Byrona, hlavně aby mu to nevystydlo+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House