Wife Swap - Season 1: Victoria

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Wife Swap - Season 1: Victoria

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2016 20:51

+když tam všichni skončí, umyje si ruce, prokřupe záda, a koukne na Rolfa+ tak co, furt se zlobíš? +dřepne si k němu a podrbe ho za ušima+ však na tebe se nezlobím. +pousměje se a drbááá ho+ pojď, dáme ti něco dobrýho. nějakej kus masa, co myslíš. +uculí se+ radši bys teda měl jít se mnou, nebo zas dostanu sprda, že chodím sama. +mrkne na něj a vyrazej do bytu+ neobjednáme si pizzu? +zkusí to na amona, když tam dojdou+ dávají na ni i kusy hovězího. +nadhodí, otevře ledničku, a kouká z čeho by se tam eventuelně dalo splácat něco rychlýho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 13 bře 2016 13:10

+Pes si tak jako odfrkne, že co s ňou má dělat no a otře se jí o nohu skoro jako kočka - asi to někde odpozoroval a přivírá spokojeně oči jak ho drbe a nadšeně povyskočí, jak mu nabídne maso, tomu rozumí dobře a hned za ní běží+

A: +nevěřícně se na ni podívá+ Ty ještě nevíš co budeme mít k obědu?! Já už tu mám půl hodiny hlad! +zavrčí si pro sebe, vezme telefonu a objedná si z kuchyně steak, pak telefon podá jí+ Objednej si co chceš...+a de si zapálit k oknu, kde si lehce vztekle poklepává o prstama o parapet, protože už hlady pomalu švigrá+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 13 bře 2016 14:39

no joo, ty seš krásnej. +uculí se, a jdou spolu+ já normálně moc neobědvám. +pípne, a říká si, že už ho asi fakt štve, objedná si nějaký těstoviny a koukne do lednice a vyndá aspoň nějaký maso co nakrájí pro psy+ ehm... tak jak bylo v práci? +zkusí to opatrně, a donese mu teda aspoň pivo z lednice, a říká si, že by se měla na večeři nějak vytáhnout a udělat třeba roastbeef nebo aspoň guláš+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 13 bře 2016 20:49

Já normálně obědvám hodně, ale to mívám většinou co obědvat! +odsekne a zafuní+
Pracovně. +zavrčí, pivo si vezme a napije se+ Kde sakra sou?! +podívá se nervozně na hodinky, a to akorát klepe kuchař s jídlem+ No konečně! +zasedne ke stolu a nechá si to naservírovat+ A teď vypadni...+vyhodí kuchaře, aby blbě nečuměl, když začne jest a má takovej hlad, že se do toho rovnou pustí+ Mohlas udělat aspoň polívku. +poznamená, ač polívky až tak moc nemusí...ale na druhou stranu to považuje za dost jednoduchý, aby to zvládl každej - třeba i instantní+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 13 bře 2016 23:06

no jo, tak promiň. +postaví si na kafe, a na kuchaře se aspoň usměje, když dostane čočku+ To bys jed? +koukne na něj docela překvapeně+ Já bych si byla asi umíchala vajíčka, nebo sendviče nebo instantní nudle, ale říkala sem si, že s tím bys mě asi vyhodil. +pousměje se a trochu se nípe ve svejch těstovinách, pač nemá moc hlad. tak se zvedne a nějaký ty sendviče udělá do krabičky na odpolední svačinu do práce, s nějakou sušenou šunkou, co má v lednici. Jeden si vezme sama, sedne si s ním na zem k psům, a baví se tím že jim háže kostky syrovýho hovězího+ Máš nějaký plány na odpoledne, nebo mám jít zas na ošetřovnu? +koukne na něj ke stolu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 20 bře 2016 01:04

Víš, že jídlo je základ mé nálady. +zamračí se, jak neprozíravě s ním jedná a chvilku na ni zkoumavě kouká takovým tím pohledem" že by to dělala schválně, protože mě nemá ráda?+ No když bych neměl do jinýho jest, tak jo! Ale nesmí v tom být kukuřice...a brokolici vyhazuju z talíře...a nemám rád v polívce houby...a kopr! +poučuje ji+ Všechno by bylo lepší, než mě nechat hlady!
Neseď na té zemi, nachladíš si vaječníky! +zadeklamuje moudře+ Máme tu vyplý podlahový topení. Sedět na zemi můžeš akorát v koupelně.
No...+podívá se na ni s povzdychem, no po jídle už je takovej viditelně milejší+ Mohli bysme zajít do města...jestli chceš...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2016 01:20

Budu si to pamatovat. +uculí se+ ale tu pizzu bysme si někdy mohli objednat stejně, dneska už se dá sehnat i fakticky dobrá. Gurmánská! +vykládá+ ale nee, já skoro nikdy nejsem nemocná. +usměje se a opláchne nádobí, když ho mají jen trochu+ A co vaří třeba Klea? +zajímá se, že by to třeba taky někdy udělala+ Fakt? +zasvítí jí úplně oči+ no já bych šla. +souhlasí+ Jestli už nemáš moc práce... +udělá jim aspoň kafe po obědě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 20 bře 2016 13:09

Však ji objednej, kdo ti brání? Karta je ve skříňce, nakup si co chceš...+kývne tam ke skříňce, kde sou platební karty i peníze Vici k dispozici+
Pro mě za mě...já si pak po doktorech lítat nebudu...
Ona vaří takový ty italský jídla...s masem..rajčatama a protlakem...někdy si objednává čínu, to já si dám gyros...a pak hodně míváme maso spíš tak jednoduše udělaný nějak. Nemám rád složitý chutě.
+Dá si kafe a vytáhne k tomu zákusky z ledničky+ Práce počká...tahle teda..aspoň zatím. Tak kam chceš vyrazit? +jako aby věděl co si oblíct+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2016 15:19

Tak jo, bude ti to chutnat. +uculí se+ nene! +vykulí oči a jde se tam hnedka kouknout, pač se nestává moc často, že by jí někdo dal kartu na hraní+ gyros si můžem dát ve městě. +přikývuje, že to má taky ráda, a zatím ožírá indiánkovi pěnu+ můžem jít do toho kina. +jak se bavili předtím+ Hráls někdy na Play Station? +zajímá se+ to by tě určitě bavilo, můžeš třeba jet závody nebo vystřílet půlku čtvrti v mafii. +zazubí se+ mohli bysme jít do herny! nebo tancovat podle předlohy, to je taky vtipný. +culí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 20 bře 2016 19:29

+Pozvedne obočí+ Neříkalas, že peněz máte dost? +že vypadá, jako by viděla poprvé v životě kreditku+ Tak jo. Docela bych si dal popcorn...+dožere špičku, trubičku, věneček a půlku větrníku, kterou si pečlivě odkrojil, aby jako nevypadal moc nenažraně a vstane+ Vezmu si na sebe něco...průměrnějšího...+odskočí si obléct ryfle a bílou košilu a černý sako, že by ho jeden pomalu ani nepoznal+ Jo...ale je to takový...je to jen hra. No právě...to můžu udělat i v reálu. +ušklíbne se samolibě+ A to je pak o dost lepší, než jen jako. Tancovat podle předlohy? +zaujme ho to+ Ale můžu si tam jenom sednou a sledovat ostatní, žejo? +představí si různý tanečnice....+
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord