Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 08 úno 2016 01:50

super dítě. +uchichtne se, položí si jeho ruce na břicho, a prcek je trochu kope, tam kde ho hladí+ budem rodina. +pousměje se na něj, a sem tam mu vtiskne pár polibků+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 úno 2016 18:01

My už sme rodina, ne? +usměje se na ni a hladí ji taky po břiše a dá jí pusu na spánek, páč je to moc hezký+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2016 00:26

to jo, taková malá. +uculí se+ ty a já a robin a kočky a Jeefes. +pousměje se+ a náš rodinnej batmobil. +zazubí se+ zítra bysme měli sestavit postýlku. a budu si muset zabalit tašku do porodnice. +uculí se na něj+ chudák, má škytavku. +zasměje se, když jí nadskočí břicho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2016 14:23

Malá, ale boží! +zazubí se na ni a vesele na ni zamrká+ Do porodnice? +vykulí na ni oči+ Už? a není to brzo, až za... měsíc, ne? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2016 18:22

to si teda piš. +uculí se na něj, a dá mu pusu, pač mu to sluší, když se culí+ no to sice jo, ale nikdy nevíš. +pokrčí rameny+ spousta děti se rodí dřív, klidně to může bejt třeba za dva týdny, nebo tak. +pousměje se+ teda, čím dýl tím líp, ale radši bych to měla připravený, než pak lítala s hlavičkou mezi nohama a balila si noční košile. +zazubí se+ zahrajem si něco? třeba mafii? +navrhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 úno 2016 00:37

Fakt?! +vykulí na ni oči a poněkud ho to vyděsí+ To je teda pěkně děsivý. to se musím připravovat ještě víc, že jo. A postýlka a všechno! +sedne si a kulí na ni oči+ Myslíš, že si máme dát mafii? Neměli bysme nejdřív zabalit ten kufr?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2016 00:58

no jo. +uculí se+ ale já ještě rodit nebudu. +poplácá se po břiše+ nevím jak to vím, ale prostě... je to takovej pocit. +zazubí se, a dá mu pusu, aby byl klidnější+ na kontrole marcus říkal že se ještě nic nechystá. +pousměje se+ tak si klidně můžem dát mafii, a jestli mě porazíš o hodně, budeš mi muset udělat pudingovej pohár jako cenu útěchy. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 úno 2016 19:28

Myslíš, jo? +uculí se a zase si k ní sedne, ale je z toho pořád trochu nervozní+ Tak jo, ale co uděláš ty mě, až tě porazím, co? +zubí se na i a jde chystat tu mafii+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 úno 2016 13:06

jo, neboj. +usměje se+ myslím si že to poznám, až to přijde. +zazubí se a dá mu pusu+ noo, to se uvidí že jo. +uculuje se taky+ máš nějaký návrhy. +zahýbe obočím, a vezme si konzoli+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 bře 2016 18:43

Byron píše:Po snídani vezmu Robina ven a nakoupím, budeš chtít ještě něco? +usměje se na ni a když se obleče, tak za ní sejde dolů do kuchyně a trochu jí pománá, trochu se jí plete pod ruce+ Já bych taky chtěl, aby už byl venku. Moc se na to těším. +uculí se a dá jí pusu+

mandarinky. +uculí se a udělá jim kafe a sobě čaj a jeefesův superzelenej koktejl a byronovi vajíčka se slaninou a nějaký toasty, a podává mu to, aby to dal na stůl. Pak si tam spolu sednou a culí se na něj jak snídá+ já se půjdu projít, a budem doma tak nějak spolu. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London