+zvedne obočí nad tou poznámkou, ale zatím k tomu nic neřekne+ Už bys mohla vědět, že za něco takovýho mi děkovat nemusíš. +usměje se na ni měkkce+ Jo, alfa-jedinec. To jsem celá já. +protočí oči a ušklíbne se; pak sleduje, jak zvedne ruku a zkouší s ní pohnout. Zamračí se+ Jasně, neboj, nic mu hlásit nebudu. +přikývne jenom; o vzteky běsnícího alfu rozhodně taky nestojí:D pak jí ovšem trochu klesne čelist+ Cos to říkala? Mám pocit, že jsem zaslechla něco o tom, že budeš bojovat o post alfy...? +upřeně ji pozoruje a opravdu doufá, že se přeslechla nebo to jen špatně pochopila; vzápětí ovšem přijde další šok, když se najednou Payne vznáší kus nad gaučem+ Ježíšikriste, tohle je ale cvokhaus! +zaboří obličej do dlaní; pak na koukne mezerami mezi prsty+ Shrň mi ve zkratce o co jde a na nic podstatnýho nezapomeň. +požádá ji hlasem, který zní unaveně i jí samotné+
Payne: I já tebe. +zazubí se na Syr, když ji pozdraví i v lidský podobě a pak kouká jak na tenise, co se to tam děje; když se ale najednou ocitne ve vzduchu, vypískne leknutím, ale vzápětí se rozesměje+ To je paráda! Umíš to taky? +koukne dolů na Beccy a culí se jak blázen+
B: Jo umím. +protočí oči, ale musí se usmívat+ Bezva, ještě nějaký překvápko? +zvedne tázavě obočí, ale je vidět, že má taky radost z jejího návratu magie+