+jenom protočí oči a nekomentuje to+
Měla tři děti? +potřese hlavou a povzdechne si+ Jenom s ním mluvit. +koukne na něj a pokrčí rameny+ Payne se už pár dní chovala divně; skoro neustále byla v tělocvičně a když ne, tak nevycházela z pokoje. A dneska to vyvrcholilo tím, že ve škole napadla spolužáka. +prohrábne si rukou vlasy v trochu zoufalém gestu+ No a doma se pak sesypala úplně a konečně mi řekla, co se stalo. +upře na něj oči+ Je mi jasný, že ti to určitě přijde směšný, jenže je jí čtrnáct, je to sociopat na počátku kariéry, dostala první pusu a od tý doby žádná odezva. +kývne ke dveřím pokoje+ Vlastně je celkem úspěch, že ten kluk ve škole dostal jenom pěstí. +ušklíbne se sarkasticky+ Ale tohle...mění situaci. Vysvětlím jí to. Neřeknu jí o co jde, to je jenom na Deanovi, jestli jí to bude chtít říct, nebo ne. +pokrčí rameny+ Takže tě už nebudu zdržovat. +pak jí v očích trochu zablýskne, když k němu vzhlédne+ Vzpomínám si, jak drahý je tvůj čas. +zvedne koutek v náznaku úsměvu+ A díky, žes mě sem vzal...+dodá a mávne všeříkajícně rukou+