Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Ten pokoj v rohu

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2016 01:37

jo, tyhle by měly bejt ok. +uculí se+ uvidíme, jaký budou prckovi sedět. +pokrčí rameny+ to jsme sem možná měli dát dvě křesla, jestli tu budeš sedět se mnou. +uculí se, prohrábne mu vlasy, a trochu se k němu přitulí, aby si přivoněla k jeho triku+ tohleto je jak čekání na godota. +zasměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2016 12:43

To je dobrý, já si sem donesu nějakej bobek. +zasměje se a zatím sedí na zemi+ No jo, ale o tomhle víme, že přijde, ne? +koukne na ni s úculem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2016 13:58

+uculí se a jen se mu tak trochu probírá ve vlasech a hladí ho vzadu na krku+ no, to doufám. +zasměje se, ovšem smích ji lehce přejde, když ji prcek pořádně dloubne do žeber+ Prej mi kleslo břicho. +poznamená, ne že by to sama poznala+ je fakt, že se mi líp dýchá, a už zas mi strašně tlačí na močák. +zazubí se+ to prej znamená, že už to do pár dní bude. +pousměje se, a má z toho docela hrůzu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2016 15:35

Kleslo břicho? +koukne jí na břicho a zkoumá ho+ Tak jo. +přikývne, i když tam teda moc nevidí+ Tak už za chvíli... +koukne na ni+ Jsi taky nervózní?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2016 16:10

no jo, říkali to v poradně. +uculí se a vyhrne si triko+ je to děsně divnej pocit, už jsem si tak zvykla, že ho pořád cítím, a teďka bude najednou venku. +zazubí se+ strašně. +zamumlá, sklouzne z toho křesla k němu na zem, a opře se mu hlavou o rameno+ mám strach. +pousměje se, chytne ho za ruku, a drží se jí a už ho nehodlá pustit+ budeš tam se mnou, vid že jo? +koukne na něj prosebně úplně velikýma očima+ nechci na to myslet. +zamumlá, natáhne se k němu a políbí ho+ přinuť mě na to nemyslet. +pošeptá mu do rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2016 17:06

Všechno bude dobrý kočko a v pořádku. +řekne jí a kouká na ni úplně vážně+ Já tam s tebou budu a dohlídnu na to, to si piš, že jo. +pousměje se a pak ji líbá, tak pěkně a něžně a hladí ji po těle+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2016 17:34

jo. +přikývne a líbá ho jako by nemělo bejt zítra, a tak trochu má pocit, že možná nebude, trochu se k němu přitiskne+ chci tě v sobě. +zamumlá+ Jestli ti to nevadí. +vydechne do polibku a má pocit, že ho potřebuje cítit, utišit tím všecky obavy co má, vsát ho do sebe všema pórama a smyslama a uklidnit se u něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2016 19:36

Cokoliv kočko. +zašeptá jí do kůže a olíbne jí krk a ramena, hladí ji po těle a dlaní sklouzne do rozkroku, avy si ji připravil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2016 19:49

Počkej... +vydechne, když ho ucítí v klíně+ tady ne. +poprosí ho, nějak se jí do toho nechce, když na ně koukají plyšový zvířata :D+ do ložnice... +zamumlá, a nějak se jí podaří vstát, i když u toho vypadá jak chromej brouk, a cestou se svlíká+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2016 23:41

Tady... +koukne kolem+ Jo, no, máš pravdu. +usměje se a pomůže jí vstát a zamíří s ní do ložnice, kde ji svlíkne a sebe taky, aby to bylo pohodlnější+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London