Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 26 bře 2016 20:25

To je dobře, protože já tě miluju taky a kdyby ty mě ne, tak by to byl velkej průšvih. +uculuje se na ni a tak rozmarně ji hladí, kam dosáhne a válí se v posteli+ Protože to bych tě pak stejně miloval a souuužil se. +řekne dramaticky a zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2016 20:46

ooo, tak ty by ses sooouuužil, no to by bylo hroznýýý +směje se, překulí se a zaprdí mu na břicho+ to ale není špatný, jaktože se kvůli mně nesoudí žádnej kluk? +zazubí se+ skandááál. +uculuje se a trošššku ho muchluje+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 bře 2016 21:06

Co ty víš, třeba se souží a jenom to nevíš. +uculí se na ni a směje se jak prdloch, když mu prdí na břicho+ Ale jááá jsem tě vyhrál, protože jsem nejmocnější z Jedijů a Batman a vůbec. +zazubí se na ni a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2016 21:48

ale to je na houby, když to nevím. +zazubí se+ to z toho nic nemám, že jo. +uculuje se, a trochu ho kousne vedle pupíku+ tys mě vyhrál jo? +uculí se+ no tos to teda vyhrál. +uchichtne se a dá mu pusu navrch, a ještě jednu velkou, protože je nejlepší+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 bře 2016 22:19

+směje se vesele+ A to ti nestačí, že já tě miluju až za hrob? Radši bys abych se pro tebe soužil, co, +směje se a polechtá ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2016 23:39

jo, to mi stačí. +zazubí se vesele a dá mu pusu+ ale každá holka chce, aby někdo trpěl láááskou k ní, že jo. +položí si ruku dramaticky přes prsa+ ale láska až za hrob je taky dobrá. +uculuje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 bře 2016 23:53

No tak když se budu děsně moc a dramaticky snažit, tak bych možná zvládl obojí, ale nic neslibuju, kočko. +zasměje se vesele+ Ale jenom když ty pro mě taky budeš láááskou trpět. +směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 bře 2016 00:22

ty seš tak obětavej. +zazubí se na něj+ náhodou já láskou trpím. +uculuje se+ žáárlím a soužím se a mám strach, že mě necháš, až se narodí mimino a nebude to jako dřív. +culí se, ale vtip je to jen tak napůl, tak mu honem dá pusu a zabaví ho polibkem, aby se nestih znepokojit+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 bře 2016 00:34

+je mu to jasný a obejme ji hodně moc, aby byla u něj a hladí ji+ Všechno bude v pohodě. +usměje se na ni a dává jí pusy+ Já na to dohlídnu, aby jsi věděla. +pousměje se a políbí ji na tváře+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 bře 2016 01:04

já vím, že jo. +pousměje se, zavře oči a uklidńuje se u něj, jen na chvilku se trochu zamračí, když ucítí v podbříšku slabej stah, ale nic si z toho nedělá+ měli bysme si vyplnit a předpřipravit papíry do porodnice, abysme to pak nemuseli řešit tam... já asi nebudu mít náladu +uculí se+ budeš chtít stříhat pupeční šňůru? +koukne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London