od Dean » 04 dub 2016 19:26
+uvědomí si, že se o tom vlastně nikdy nebavili, ale ona nejspíš taky přišla o rodiče, a okamžitě si připadá jako idiot. Ona s tím žije každej den už dávno, musí si myslet, že je totální sračka, když se s tím nedokže vyrovnat. Uh... přejede si rukou přes obličej, a koukne na ni s novým respektem+ mrzí mě to. +stiskne jí trochu prsty+ Jo... to by asi chtěla. +přikývne, protože je mu jasný, že má pravdu+ Ale bylo by o dost lepší, kdyby mi to mohla říct sama. +pousměje se tak nějak kysele+ Jo. +usměje se a na chvilku jí sklouzne očima na rty, ale má pocit, že to není ta správná chvíle, tak zas oči sklopí+ Jo... napadlo mě to. +řekne úplně tiše+ Když mi to Jade přišel říct. V tu první chvíli jsem... +kousne se do rtu+ byl bych ho rozerval holýma rukama. +zamumlá, a neříká to, aby před ní machroval, prostě je to fakt, a když se jí podívá do očí, je v nich vidět, že jak dostává smutek po kontrolu, tenhle pocit se vrací+ Ale to... +bude nebezpečný, chce namítnout, ale pak si vzpomene na její výraz, když švihla tomu týpkovi hlavou o zem+ A uvědomí si, že i když o tom nikdy nemluvili, ona, narozdíl od něj, někoho vážně zabila+ to mě tvoje... B. zabije. +dokončí místo toho, koukne na ni, a pomalu se uculí+