Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Suterén - Vishous

Příspěvekod Vishous » 28 bře 2016 09:04

Je to hrozný +přikývne vážně.+ Je hrozné, že tvá žena se raduje z toho, že čeká dítě, a ty víš, že v nejlepším případě přijdeš jen o jednoho z nich. Naneštěstí tohle řešit nemusím +přikývne hlavou a opravdu i kdyby toho byl schopen, jako zplodit dítě, už dávno se rozhodl, že to nikdy nikdy neudělá.+ tak, můžou otěhotnět jednou za deset let. No jo, svět prostě nemůže být jednoduchý že? +osten v jeho hlase je zatraceně slyšet.+
Jediný problém prozatím byly zámky z mědi +pokrčí rameny, jakože tak to prostě je.+ Ale můžem to vyzkoušet, docela mě to zajímá.+ Takže, bylas nejdřív co? člověk, kouzelnice, nebo upír? +má v tom v celku chaoz, až moc identit najednou :D+ Už jsi někdy někoho proměnila? +zvedne hlavu a podloží si ji rukou, jak ho to zaujalo. A pak kdoví proč se zatváří trochu zahanbeně.+ Nebudu ti lhát, potřeboval, ale vydržel bych +řekne pevným hlasem.+ Kdyby nebylo zbytí, přemístil bych se zpátky do Caldwellu a zavolal si vyvolenou, ale taková výměna je podstatně příjemnější, co říkáš +pohladí ji po vnitřní straně zápěstí. A v tu chvilku mu přinesou jídlo. Plavně vstane, jde otevřít a donesu dovnitř obrovský tác plný jídla, který kruťácky voní.+ Malá drzá upírka je v pohodě, horší je to když vezme svoje druhý nepříjemný já +vytáhne koutek do úculu a odklopí poklop.+ Takže, jsi připravena na malý sociální experiment? +povytýhne obočí ve výzvě a zakrojí do křehkého jehněčího a dá si ho do pusy.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 28 bře 2016 15:21

+zavrtí hlavou, nedokáže si ani představit, jak hrozný stres musí všichni prožívat. Radost z očekávání potomka je nejspíš úplně zadušena strachem a starostmi+ Narodila jsem se jako čarodějka. +usměje se+ Nebo vlastně spíš člověk, protože kouzelnické schopnosti se projevují až po pár letech. U každého dítěte je to individuální, ale obvykle mezi třemi až devíti lety. +vysvětluje ochotně+ Ne, neproměnila. Nebo přesněji, ne úplně. +zavrtí hlavou a kousne se do rtu; na tohle není zrovna hrdá+ Když piju od člověka, dává mi to nad ním určitou moc. Ale i on získává značné výhody. Rychlejší hojení ran; pomalejší stárnutí. Imunita vůči veškerým nemocem. +zadívá se na něj+ Ale do určité míry ztrácí svobodnou vůli. Nedokáže odmítnout můj přímý rozkaz, všechny jeho myšlenky, představy, sny, můžu vidět, kontrolovat je. Měnit a manipulovat s nimi. +lehce trhne ramenem+ Často jsem to využívala, abych dosáhla svého, nebo třeba abych se dostala ze zajetí. Jedno kousnutí a strážný mi otevřel celu a ještě mi donesl zbraně. +ušlíbne se sarkasticky+ A k čemu by ti prosím tě bylo vydržet a záměrně se tak oslabovat? +zavrtí nad tím hlavou, ach ta mužská ega:D+ Vyvolenou? +zvedne lehce obočí a zadívá se něj, hlavu trochu nakloněnou na stranu, očividně nadmíru zaujatá:D+ Jo, to teda je výrazně příjemnější. +přivře oči a pousměje se. Když přinesou jídlo, sedne si a pozoruje ho zvědavě i se špetkou závisti. Ta vůně je hotové mučení+ Jestli to nebude fungovat, nejspíš si vpálím stříbro do hlavy. +zavrčí procítěně, když začne jíst+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 28 bře 2016 19:44

+Fascinovaně ji poslouchá, o světě kouzel doteď slýchal a věděl jen ze seriálů na netflix a různě v telce, ale nikdy ho nenapadlo, že taky existují. Což je v celku paradox, vzhledem k tomu, kdo je on sám.+ Pane jo +zavrtí hlavou.+ To musí být prostě bomba, +přemýšlí nad tím, co by si vykouzlil jako první muheh.+ Jak ne uplně? +skrčí obočí, protože tomu nějak nerozumí.+ A co jsi teda stvořila? +povytáhne ho nahoru, je zvědavej až na půdu.+ A normálně ti teda stačí lidská krev, k přežití? To je teda zatracená výhoda mezi mořem dalších výhod, který ti to poskytuje! +dokáže si naprosto živě představit, jak ovládá kohokoliv, ve svůj prospěch.+ A ti lidi.. nestanou se na tom pak závislí? totiž, +kousne se do rtu, jak tak přemýšlí.+ pokud z někoho piješ častěji?
Ono to není oslabování a fakt jsem neměl páru, že tu narazím na tebe ty pískle +cvakne na ni zubama.+ Prostě máš hlad, a jsi rozmrzelá, ale víš, že dřív nebo pozdějc se prostě najíš, oslabovat tě to začíná až tehdy, víš-li, že prostě nemáš šanci se nakrmit. Jo Vyvolené, o těch jsem ti ještě neříkal? to se ti bude líbit... Moje tak trochu praštěná matka, si vytvořila vlastní pff +hledá vhodná slova.+ chovnou stáj, abych to tak jako řekl... ženy, které žili na druhé straně u ní ve chrámu a od počátku věků poskytovali svou silnou krev členům bratrstva, no a jak víš často při krmení dochází ke kopulaci - tedy měla své vlastní dýchající inkubátory. Bohužel, její plány ztroskotaly, já Primal být nechtěl, a Phury, který to vzal po mně má svou shellan, takže tak. Hele já vím, že to zní prostě hrozně, a nelíbí - nelíbilo se mi to o moc víc než tobě.
Ale ne, to by byla věčná škoda... stříbra, pojď sem... +poví po té, co s ní pár soust a ochotně jí nastaví tepnu na krku, aby už konečně ochutnala.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 28 bře 2016 21:14

Jo, taky že je. Miluju kouzla. +uculí se+ No...vlastně něco jako otroky. +přizná po chvíli poněkud neochotně+ Svoje sluhy. Bylo užitečné je mít, protože mohli chodit ven i ve dne, byli nenápadní, stále lidé, ale připoutaní k upírovi, který z nich pil. +pokrčí rameny+ Čas od času některý z nich opravdu dostal to, co chtěl a proměnili ho úplně, ale bylo to spíš vyjímečně. Obecně ale platili spíš za jídlo a užitečné loutky. +vzdá snahu vysvětlit to trochu lidsky:D+ Hmm, jo, lidská mi stačí. +přikývne souhlasně+ Ale třeba kouzelnická nebo dlačí je silnější. Nebo krev jiného upíra mojí rasy. +pak se jí zalesknou oči a zadívá se na něj významně+ A nebo jak už víme...i tvojí rasy. +pousměje se+ A ano, ohledně závislosti máš pravdu. U lidí vzniká celkem rychle, ale záleží taky jak moc příjemné to ten upír člověku udělá. +zablýskne jí v očích+ Nicméně i když by to pokaždé bylo pro toho člověka jen bolestivé, závislost vznikne stejně. Pro výhody z toho plynoucí jsou lidi schopní dělat různé hlouposti. +pokrčí rameny+ Ne, myslím, že neříkal. +zavrtí hlavou a když se o nich rozpovídá, nevěří svým uším+ To si...děláš srandu. +zůstane na něj nevěřícně zírat a čím víc o tom přemýšlí, tím víc se jí dělá skoro fyzicky zle+ A to jim...to jim nevadí, že jsou jako...věci? Nemůžou dělat, co chtějí? Vybrat si partnera? +nedokáže to pochpit, ví že sama by pohnula samotným peklem, než aby za sebe nechala rozhodovat jiné+ Počkej, nelíbilo? Takže už to tak nefunguje? +zeptá se se značnou mírou naděje v hlase+ Každopádně to je rozhodně jedna z nejšílenějších a nejúchylnějších věcí, co jsem kdy slyšela. +zavrtí hlavou, jak to furt nemůže moc pobrat. nebo možná spíš nechce+ Škoda stříbra! Ty jsi ale drzej! +naježí se a šťouchne ho do boku, ale koutky jí zrádně cukají, jak potlačuje smích+ Mhmmm..+zavrní pak, když tak hezky nastaví krk; pomalu vstane a přejde k němu, duhovky jí přelije jantar v očekávání toho, že znovu ochutná jeho krev. Obkročmo se mu usadí na klíně, velmi dobře si vědomá toho, že je nahá a skloní se k němu. Nejdřív vtiskne lehký polibek doprostřed té široké hrudi, pak se kousek posune a konečně jazykem ochutná ty drsné výstupky hvězdicovité jizvy; pečlivě objede její tvar jazykem a zamíří cílevědomě výš. Na okamžik přitiskne rty na pulzující místo na jeho krku než konečně zaboří špičáky do jeho krku, zavře oči a vychutnává si každou kapku té omamující krve. Po chvilce se odtrhne a trochu zrychleně oddechuje.+ Obávám se, že to nefunguje...+vydechne po chvíli, ale nezní ani trochu zklamaně+ ...ale vem to čert, protože tomuhle se stejně nemůže vyrovnat nic jinýho na světě. +zlehka olízne ranku špičkou jazyka, zvedne hlavu zadívá se mu do očí, na rtech víc než spokojený úsměv+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 28 bře 2016 21:43

+Líbí se mu to její nadšení pro čárymárání, ale dokáže to vcelku pochopit. Takové možnosti...+ Takže takové... vaše verze doggenů! ha a to ses tady tak pohoršovala, že máme sluhy +dá jí to pěkně sežrat.+ Ti naši aspoň pro nás pracují z vlastní vůle a za plat... Fritz například by se rozkrájel, aby ti mohl posloužit a když mu nedovolíš něco udělat, je to jako bys mu ublížila +pousměje se, ten starý páprda mu docela chybí.+ Ach, takže chodící domácí lednička +culí se víc a víc.+
To máš dobrý, zvlášť v době, kdy je lidí na světě jak sraček. Mmmm takže by se dalo říct, že ti můj ročník šmakuje jo? +přimhouří oči v dravčím pohledu.+ Takže během kousnutí můžeš co? obluzovat mysl a případně z toho udělat nejrajcovnější věc na světě nebo naopak noční můru jak z hororu? +zajímavé, to ho nikdy nenapadlo, jestli by to šlo i u nich, vždycky jenom výmaz a hotovo.+
Víš, dokud nedošlo k tomu, že je Phury přenesl na tuto stranu... pokusím se ti to vysvětlit, jak to bylo chápáno a ne, mě se to taky nelíbí, jo +brání se předem.+ Být Vyvolenou byla ohromná pocta, každý se k nim choval, jako by to byly bezmála bohyně, bohužel jsi to skoro stejně dobře nazvala jako k božským věcem. Pro Vyvolenou bylo životním posláním posloužit bratrům a věř mi, dělaly to velmi velmi nadšeně, protože si připadaly potřebné, vyjímečné, že "jen" ony dokážou poskytnout to, co bratři potřebovali. Nikdo by si nedovolil jim ublížit. Fakt, věřmi. Pak ale začalo docházet k tomu, že se prostě bratči svázali s shellan a bylo čím dál tím menší potřeba Vyvolených. A tak se Stvořitelka rozhodla, že ze mě udělá Primala, aby rasa nevymřela... jo, dalo by se to přirovnat k Sultánovi a jeho harému. Odmítl jsem a můj bratr Phury to vzal za mě. Ale dokonale matinku převezl, protože se svázal s Vyvolenou a je jí dokonale věrný. Přenesl Vyvolené na naši stranu a začal jim ukazovat, že nejsou jen věci, nebo chodící inkubátory, ale ženy, které si mohou plnit své vlastní cíle a sny. Ano, pořád je potřebujeme, ale je to na nich, na vzájemné domluvě a dobrovolné rozhodnutí, zda se chce podělit o svou mocnou krev, nebo ne. Už nejsou no... otrokyněmi +Je pro něj docela těžké tohle vysvětlit a tak se u toho občas zamračí, jak hledá ta správná slova, aby to popsal tak, jak to má být.+ Na obranu bratrstva musím říct, že jsme Vyvolené opravdu nevykořisťovaly, aspoň určitě ne za dob co pamatuju.
No co?! ty jsi drzá furt! +zamrká na ni jedním okem a pak s vidličkou u úst sleduje ten jantar v očích.+ tohle děláš vědomě, nebo nevědomě? +zaujme ho to, fakticky, jinak by spíš koukal na to nahé tělo:P+ Ty jedna... +syčivě se nadechne a odloží vidličku, zvrátí hlavu na postel a musí to prodýchat.+ Potvoro +zavrní pak jenom a oči se mu lesknou ještě víc než obvykle. To, co právě teď udělala řadí do kategorie velmi intimní! Prsty prohrábne ty havraní vlasy, nechává si sametovou hebkost klouzat mezi prsty a jen chraplavě zasténá, když se konečně přicucne...+ To je mi neskonale líto +hlas má hluboký, zastřený a omamně na ni kouká.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 28 bře 2016 23:24

To ti naši taky. +přivře oči+ Protože jim můžeme dát to, co tak moc chtějí. Peníze, moc, výhody. +mávne přezíravě rukou+ Kromě toho, já měla vždycky jen jednoho a myslím, že u mě rozhodně nestrádal. A teď už pár let žádného dárce nemám. +pokrčí lhostejně rameny+ To teda rozhodně šmakuje...+souhlasí bez vytáček a pousměje se+ Hmm, ano, přesně to můžu udělat. +potvrdí jeho velmi přesné teorie o tom, jak může ovládat něčí mysl+
+poslouchá, jak mluví o Vyvolených a přestože to nezní tak hrozně, jako před tím, stejně se jí to ze samotné podstaty příčí. Ovšem když začne o tom, že měl být Primalem a přirovná to k harému, nevěřícně vyvalí oči+. To je kurva absolutně ujetý...jako nějaký zasraný chovný stádo s plemenným hřebcem. +a v duchu si pomyslí, že je jeho matka docela solidní mrcha+ Tvůj bratr je sympaťák, rozhodně mu fandím. +pokýve hlavou a uculí se+
Hmm? +nakloní hlavu na stranu, než jí dojde, že asi myslí její oči+ Do určité míry nevědomě. Ale pokud dostanu plně pod kontrolu svoje emoce, můžu to potlačit. Teď mi to ale přijde jako zbytečný plýtvání energií. +usměje se a přejede mu dlaněmi přes hruď.+ To nemusí. Jsem docela skromná a spokojením s tím, co můžu mít. +zapřede a pomalu, důkladně a dlouze ho políbí+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 29 bře 2016 08:20

+začne se smát.+ Tak se mi zdá, že jsi velmi nebezpečná mrňavá upírka, dobře že jsem tě sbalil a ne si tě znepřátelil +culí se a div se nedusí smíchem.+ I když ta kulka co mě onehdá lízla... +řekne tak jakoby zasněně. Jo, tahle ženská má koule. Což je zajímavé přirovnání, protože se sám mohl několikrát přesvědčit, že fyzicky nemá heh, ale lepší vyjádření ho nenapadlo.+
No představ si to, já jako plemenej hřebec se čtyřiceti potencionálními maminami... Nejspíš mě chtěla ta moje odrovnat ještě víc, než se jí to podařilo. +zakroutí poněkolikáté hlavou, jak to prostě není pořád s to pobrat.+ Phury by to určitě rád slyšel +Teď je ten úsměv takřka milý.+
Zajímavé, tak to máš podobně jako já a tady moje paní pracna +mávne vzduchem rukou v rukavici.+ Taky si občas dělá co chce a docela tím dokáže lidi kolem vyděsit, přiznávám, že většinou se to děje, když jsem kurevsky vytočení a mám zatmění mozku +brouká jí do kůže na krku než ho políbí. Nechává tentokrát iniciativu na ní a je to zatraceně zvláštní pocit, nebýt "nahoře". Ruce má spuštěné podél boků a jen jí polibek oplácí a je zvědavý, co má takhle malá velká v plánu dál.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 29 bře 2016 14:52

Takže tys mě sbalil, jo? +přivře oči a pousměje se+ No jo, to byla celkem klika, že tě jenom lízla. +zamračí se trochu, když si na to vzpomene+ A vůbec, na tu ránu jsem ještě nezapoměla. Docela to bolelo, víš? +zavrčí tlumeně, vjede mu prsty do vlasů a celkem bolestivě zatáhne; zlehka přejede svými rty přes jeho, jen v letmém, dráždivém doteku+
Noo, docela si to představuju a mám dojem, že s tou technickou stránkou věci bys problém určitě neměl. +uculí se pobaveně+
Hmm, myslím, že dokážeš lidi vyděsit i bez tvojí nadmíru zajímavý tlapky. +zavrní do jeho rtů; pak sklouzne dolů, políbí ho na hranu čelisti a pokračuje přes linii hrdla. Vychutnává si chuť jeho kůže, tvrdost svalů pod svými rty a tiše, rozkošnicky zavrní. Obemkne rty jednu bradavku, dráždí ji jazykem a občas přes ni proymšleně přejede hrotem špičáku. Totéž zopakuje i s druhou, než zamíří cílevědomě níž; jazykem propaluje horkou, vlhkou cestičku středem jeho trupu, rukama mu vyjede po bocích vzhůru a zatne mu drápky do prsních svalů a sjede jimi dolů na břicho, zanechávajíc za sebou narudlé škrábance. Posune se trochu níž a jednou rukou odhodlaně zamíří k okraji kalhot. Vzhlédne k němu skrz řasy, oči zářící jantarovým plamenem, vzrušením, touhou a téměř zoufalou potřebou oplatit mu tu rozkoš, kterou jí poskytl.+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 29 bře 2016 16:08

No jasně! chceš snad říct že to bylo opačně? +prohrábne jí vlasy.+ Hele nestěžuj si, ono ta kulka taky nebyla zrovna přátelské pohlazení, a klika to nebylo, všechno jsem měl pevně pod kontrolou +tvář má naprosto vážnou, ale koutky mu cukají a prozradí ho.+ MMmmmm +zamručí jenom, bolest je příjemná a vyšle jasný signál do jižních částí jeho těla. Které jak jinak, než poslechnou.+
S technickou možná ne, ale s tím ostatním svinstvem kolem určitě +Zvedne i druhou ruku a jen ji položí na její bedra, kde hřeje.+
Teda takový kompliment, to bych si měl někam zapsat +mručí jí do rtů a už po druhé během krátké chvilky se syčivě nadechne. Z hrdla se mu vydere spokojené zasténání, každý nerv v těle na ni reaguje jako na obrovský magnet a dychtí po dalším polibku, doteku, pohlazení, kousnutí... Horkost mu stoupá tělem a v péru mu tepe jak v sopce těsně před erupcí.+ Beccy +vydechne a zatím jí v ničem nebrání, jen si užívá péče, které se mu dostává. U Stvořitelky netouží po ničem jiném, než aby ho vzala do těch rozkošných rtů a... Prudce se posadí a popadne ji rukama kolem zápěstí, ve tváři poněkud smrtonostný a zároveň zranitelný pohled...+ Já....hm... +několikrát hlasitě polkne. jak mu to v hlavě šrotuje a snad poprvé za celé století neví, co má dělat. Je tak neskutečně vnitřně rozpolcený, na jednu stranu by hrozně moc chtěl, aby mu to udělala pusou, ale to by znamenalo se jí odhalit, a to prostě ještě nikdy žádné nedovolil. Vždycky měl sex v kalhotách a jeho protějšky měly masky. Nikdy žádné nedovolil se ho tam dotýkat. Na druhou stranu... ona mu věřila, věřila mu, když ji spoutal, když jí zřezal... věřila že jí neublíží. Poddala se mu... Ten vnitřní boj se mu musí odrazit v očích. Pevně sevře čelist a se zavřenými rty pronese ta proklatá slova..+
Jsem vykastrovaný... částečně. +Uf, tak je to venku, slova byla vyřčena a teď se mezi nimi vznáší jako velký tlustý vykřičník. Jindy odvážnej člen bratrstva teď nemá odvahu podívat se na malou drzou upírku, jak je jím zhnusená+.
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 29 bře 2016 23:44

Popravdě ani nevím, jestli jsem to vůbec měla v plánu. +uculí se pobaveně+ Haha, tak určitě. +uchechtne se uštěpačně, na to, že měl všechno pod kontrolou+
+je si jistá, že jí v jejím postupu směrem dolů zabrání během následujících vteřin a tak ji téměř nepřekvapí, když se prudce posadí a uvězní jí ruce v ocelovém sevření. Zůstane bez hnutí sedět před ním, dívá se na něj a zřetelně vidí ten prudký souboj, který sám se sebou svádí. Neví, co čekala, že řekne, protože už ji několikrát a velmi důkladně přesvědčil o tom, že všechno rozhodně funguje jak má. Přesto ale tušila, že to bude něco nesmírně citlivého, za co se stydí tak moc, že se jí nechce ukázat. A když to konečně vysloví, zůstane dál bez hnutí sedět, dívá se jak od ní odvrací tvář a neví, co na to říct. Přemýšlí o tom, kdo mu to mohl udělat. A vzápětí jestli ještě žije a jestli měl možnost se mu pomstít. Nakonec udělá to jediné, co může. Místo slov, nechá mluvit činy. Jemně vymaní ruce z jeho sevření, protože ví, že jí nebude bránit; věří, že od něj s odporem uteče, ale v tom se velmi hluboce mýlí. Zvedne se ze sedu na kolena a nakloní se k němu. Zlehka se otře rty o tvrdé svaly na břiše, špičkou jazyka zajede do pupíku a sklouzne níž. Zahákne prsty za okraj kalhot a stáhne je z úzkých boků níž; nechá ruce položené na jeho stehnech, skloní se nad ním a přitiskne tvář k jeho klínu, horký dech ho pohladí na místě, kam ještě nikdy nikoho nepustil.+ Jsi krásný...+vydechne hlasem položeným níž než obvykle, sevřeným vzrušením, touhou, ale i emocemi; uvědomuje se, jak těžké to pro něj muselo být a nesmírně si váží toho, že jí to dokázal říct. A rozhodně nehodlá tuhle důvěru pošlapat.+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje