od Vishous » 28 bře 2016 21:43
+Líbí se mu to její nadšení pro čárymárání, ale dokáže to vcelku pochopit. Takové možnosti...+ Takže takové... vaše verze doggenů! ha a to ses tady tak pohoršovala, že máme sluhy +dá jí to pěkně sežrat.+ Ti naši aspoň pro nás pracují z vlastní vůle a za plat... Fritz například by se rozkrájel, aby ti mohl posloužit a když mu nedovolíš něco udělat, je to jako bys mu ublížila +pousměje se, ten starý páprda mu docela chybí.+ Ach, takže chodící domácí lednička +culí se víc a víc.+
To máš dobrý, zvlášť v době, kdy je lidí na světě jak sraček. Mmmm takže by se dalo říct, že ti můj ročník šmakuje jo? +přimhouří oči v dravčím pohledu.+ Takže během kousnutí můžeš co? obluzovat mysl a případně z toho udělat nejrajcovnější věc na světě nebo naopak noční můru jak z hororu? +zajímavé, to ho nikdy nenapadlo, jestli by to šlo i u nich, vždycky jenom výmaz a hotovo.+
Víš, dokud nedošlo k tomu, že je Phury přenesl na tuto stranu... pokusím se ti to vysvětlit, jak to bylo chápáno a ne, mě se to taky nelíbí, jo +brání se předem.+ Být Vyvolenou byla ohromná pocta, každý se k nim choval, jako by to byly bezmála bohyně, bohužel jsi to skoro stejně dobře nazvala jako k božským věcem. Pro Vyvolenou bylo životním posláním posloužit bratrům a věř mi, dělaly to velmi velmi nadšeně, protože si připadaly potřebné, vyjímečné, že "jen" ony dokážou poskytnout to, co bratři potřebovali. Nikdo by si nedovolil jim ublížit. Fakt, věřmi. Pak ale začalo docházet k tomu, že se prostě bratči svázali s shellan a bylo čím dál tím menší potřeba Vyvolených. A tak se Stvořitelka rozhodla, že ze mě udělá Primala, aby rasa nevymřela... jo, dalo by se to přirovnat k Sultánovi a jeho harému. Odmítl jsem a můj bratr Phury to vzal za mě. Ale dokonale matinku převezl, protože se svázal s Vyvolenou a je jí dokonale věrný. Přenesl Vyvolené na naši stranu a začal jim ukazovat, že nejsou jen věci, nebo chodící inkubátory, ale ženy, které si mohou plnit své vlastní cíle a sny. Ano, pořád je potřebujeme, ale je to na nich, na vzájemné domluvě a dobrovolné rozhodnutí, zda se chce podělit o svou mocnou krev, nebo ne. Už nejsou no... otrokyněmi +Je pro něj docela těžké tohle vysvětlit a tak se u toho občas zamračí, jak hledá ta správná slova, aby to popsal tak, jak to má být.+ Na obranu bratrstva musím říct, že jsme Vyvolené opravdu nevykořisťovaly, aspoň určitě ne za dob co pamatuju.
No co?! ty jsi drzá furt! +zamrká na ni jedním okem a pak s vidličkou u úst sleduje ten jantar v očích.+ tohle děláš vědomě, nebo nevědomě? +zaujme ho to, fakticky, jinak by spíš koukal na to nahé tělo:P+ Ty jedna... +syčivě se nadechne a odloží vidličku, zvrátí hlavu na postel a musí to prodýchat.+ Potvoro +zavrní pak jenom a oči se mu lesknou ještě víc než obvykle. To, co právě teď udělala řadí do kategorie velmi intimní! Prsty prohrábne ty havraní vlasy, nechává si sametovou hebkost klouzat mezi prsty a jen chraplavě zasténá, když se konečně přicucne...+ To je mi neskonale líto +hlas má hluboký, zastřený a omamně na ni kouká.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees