Obývák

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývák

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 06 dub 2016 14:15

+zkontroluje kamery v Guns, maily a udělá pár objednávek. Nakonec notebook odloží a s povzdechem si prohrábne vlasy. Je opravdu unavená, spánkový deficit si už začíná vybírat svoji daň i u ní, přestože by to na ni nemělo mít takový vliv jako na ostatní. Natáhne se na gauč a napadne ji, že by měla zavolat Vishousovi, ale usne dřív, než ta myšlenka stihne dostat pevnější tvar+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 07 dub 2016 13:14

+Na ten její argument nemůže říct ani popel. Jen po ní blýskne tím svým pokřiveným úsměvem.+ To víš, za maminku, za tatínka a hned je z tebe kus chlapa +mrkne na ni, a má divný pocit. Že by se mu tahle malá holka líbila?+ Vishous kotě +nabídne jí ruku k přátelskému pozdravu.+ Neboj, sousedi nebudou mít vůbec nic kotě +samozřejmě že kolem bylo mhis, ale jak vidno ani to se na Beccyin byt nevztahovalo.+ Jednoznačně jdu. +Přikývne a těžká bagančata vykročí do bytu. A zas si připadá tak nějak nepatřičně.+ Moc rád tě poznávám, Payne +promluví jejím rodným jazykem a usadí se na sedačce, nohy zkouše nacpat pod mrňavý konferenční stolek.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Payne » 07 dub 2016 13:47

Aha, to to mnohé vysvětluje. +pokýve úplně vážně hlavou, ale koutek jí trochu cukne. Když se jí představí, zlomek vteřiny váhá, dívá se na tu velkou dlaň, ale nakonec mu jí krátce, ale pevně stiskne+ Bezva jméno. +zazubí se+ Vážně? Tak to je fajn, nesnáším, když furt blbě čumí. +ušklíbne se a zavře dveře. Najednou má pocit, jakoby se jejich opravdu velký byt nějak smrsknul a snaží se nesmát, když ho vidí, jak se tam snaží poskládat.+ Vypadáš tady jak Gandalf na návštěvě u Bilba Pytlíka. +nevydrží to nakonec a zasměje se. Dojde k baru, aby se podívala, co tam má Becca za zásoby, když na ni promluví její mateřštinou. Celá ztuhne, pomalu se otočí, založí si ruce na hrudi a probodne ho náhle bouřkově šedýma očima+ Skoro jsem už chtěla říct to samý. +odsekne podstatně chladnějším tónem+ Není moc zdvořilý lízt někomu na návštěvě hlavy. +je si zjevně jistá, že o jejím původu od nikoho vědět nemůže; ještě chvilku na něj načuřeně zírá, než se zase otočí k baru a otevře+ Nějaký speciální přání? +zeptá se najednou zase stejně přátelským tónem jako před tím, jakby prostě přecvakla mezi emocemi pomocí nějakýho vypínače. Sociopatka v akci:D Otočí se k němu a zvedne tázavě obočí. Usmívá se, ale je poznat, že pořád je kvůli tomu trochu naštvaná+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Vishous » 07 dub 2016 14:01

To tvoje je taky supr, takové epické +koukne na ni a pak na svoje nohy a začne se taky smát.+ Neboj, sousedi ti dají pokoj kotě. +pronese vážně. Zvedne ruce v obraně nahoru, najednou se cítí podivně, obhajovat se před malou holkou+. Prrr kotě brzdi... +pak se skoro unaveně opře dlaněmi o obličej. Další taková malá fůrie, to mu tak ještě scházelo.+ Nelezl jsem ti do hlavy, to tvůj přízvuk +řekne se zavřenýma očima.+ Jen jsem chtěl být zdvořilý... +opře se o sedačku, zakloní hlavu a zavře oči.+ Zdá se, že dnešního večera dělám všechno špatně. +Zamračí se a sundá si kšiltovku, najednou na něj dopadne všechna ta únava. Fakt si odvykl jednat takříkajíc v rukavičkách a možná to je ten důvod, proč s ženskýma jednal dosud jenom z jedné strany hehe.+ Vodku? +Nahodí toužebně.+
No tak, kotě, už se na mě nezlob, už tak dost že mám dost problém s tvou mahmen.
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Payne » 07 dub 2016 14:17

Já vím, však jsem si ho sama vybrala. +zvedne pyšně nosík a pak po něm tak koukne. Když se směje, je hned úplně jiný.+ Vím, že dají. A když ne, pošlu je zase do...+zarazí se a mávne rukou+ Však víš kam. +uculí se nevinně+ Hmmm...+zavrčí neurčitě a ještě chvilku ho podmračeně pozoruje, když ale vidí, jak najednou vypadá ztraceně, kousne se trochu provinile do rtu.+ To je dobrý. Omlouvám se, že jsem tak vyletěla. Tak trochu se snažím od svý minulosti odstřihnout, takže nemám moc ráda, když mi ji někdo připomíná. +pokrčí lehce rameny a pak se smířilivě usměje+ Ale máš malý bezvýznamný plus za to, že jsi poznal o jaký jazyk jde. Blízkovýchodní jazyky jsou si dost podobný. +usměje se a pak se zadívá do baru+ Aha, tohle by mohlo být ono. +a vytáhne kupodivu pravou, nefalšovanou GG. Že by si Becca dovybavila bar?:P Vezme skleničku, nalije mu a skleničku mu podá. Lahev postaví na stůl a sama se usadí do křesla naproti němu.+ Už se nezlobím a Becca není moje máma. +na to, aby to cizí slovo přeložila opravdu nemusí být raketový fyzik.+ Mahmen... +zopakuje po něm, jakoby to slovo ochutnávala+ To je krásná řeč... +na to, aby to poznala víc slov ani nepotřebuje. Usměje se a nakloní hlavu na stranu+ Tvoje mateřština? +zvedne tázavě obočí+
Payne

Příspěvekod Vishous » 07 dub 2016 14:30

Dobrá práce kotě +pochválí jí výběr. A pak mu obočí poskočí nahoru, a zatváří se děsně dospěle, ale koutky mu cukají.+ V pohodě, já to nějak ustojím +zas si sedne společensky a loupne po ní pohledem.+ Už se to nebude opakovat, u Stvořitelky přísahám, že si radši ukousnu ruku, než budu chtít být příště zas zdvořilej chlap. +Ušklíbne se. Nakoukne bokem, co mu to nalívá a musí se usmát. Tuhle má vážně rád.+ Díky +mrkne na ni a kopne to do sebe. To teplo co se mu rozleje žilami mu hned zlepší náladu.+ To jsem rád +jako že už se na něj nezlobí. Pořádně si ji prohlédne, byl by přísahal, že jsou nějak spojeny krevní linií, dokonce je tam i fyzická podoba.+ Moje rodná řeč +přikývne souhlasně a pak se zamračí, vstane, rozkoukne se kolem a... zamíří do kuchyně, kde jí vezme z ledničky plechovku s colou a přinese ji Payne.+ Na Nalla, nerad piju sám +zubí se a zas se tam poskládá...+ Navrhovaly jste tento byt pro lidi určité výšky, nebo je to diskriminace nás vysokých?
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Payne » 07 dub 2016 15:05

To myslím nebude potřeba, ale ta představa je celkem zábavná. +zazubí se vesele, když si představí jak si okusuje ruku. Zjevně má až příliš živou představivost:D Pak se zájmem sleduje, kam hodlá jít a když jí přinese colu, zvedne překvapeně obočí, ale vezme si ji+ Díky. +usměje se a otevře si ji+ Další hezký slovo. Co znamená? +zajímá se zvědavě+ Nene, v tom jsme nevinně +uculí se pobaveně+ Becca už ho takhle koupila, jediná místnost, která nebyla zařízená byl můj pokoj. Ten jsem si vybavila podle sebe. +vysvětlí ochotně a pak jí zablýskne v očích+ A kromě toho, ten byt je dost velkej. Pro normální lidi. +dodá drze+ Takže...+prohlásí po chvíli významně, opře si ruce o skrčená kolena a položí na ně bradu+ ...půjdeš za ní? +upře na něj ty modrošedý kukadla a tváří se jako ztělesnění nevinnosti+ I když je ještě docela velká možnost, že se vrátí sem a nebo počká v hotelu. +zamyslí se nad tím poctivě a vyčkávavě se na něj zadívá+
Payne

Příspěvekod Vishous » 07 dub 2016 15:19

+Zaxichtí se.+ Ty se mi snad zdáš +pochechtává se a dolije si při tom pití.+ Nemáš zač +zvedne sklenku jako v přípitku a kopne to do sebe.+ no znamená to... +pak se zarazí, ježiš vážně jí tak řekl?+ znamená to milovaná +přizná nakonec a tak bezelstně se na ni podívá. Jako ne, fakt ji nebalí, jen se mu ta malá potvora s těma neuvěřitelnýma očima zarývá pod kůži.+ No jenom jestli, heeej +hodí po ní polštářek+. Já jsem náhodou děsně normální člověk +zahýbe na ni obočím a začne se smát.+ Ne, ani náhodou, debila jsem ze sebe udělal tuším dneska až až. Kašlu na to +vyhrkne možná až moc rychle, což ji může utvrdit v tom, že na to vůbec nekašle.+ Vyhazuješ mě Nalla? kazím ti plány? +teď se na ni pro změnu vyčkávavě podívá on.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Payne » 07 dub 2016 21:50

To slýchám často. +přizná vesele a zvedne svoji plechovku, aby mu přípitek oplatila+ Vážně? +obočí jí vyjede skoro do vlasů a pusa se jí sama od sebe roztáhne do pobavenýho úsměvu+ To je pěkný. +hihňá se jako typická puberťačka. Je fajn vidět, že aspoň nějaký reakce má přiměřený svýmu věku:D+ Jo jasně. +chytí obratně polštářek+ A já jsem čínskej bůh srandy. +chechtá se, zchumlá polštářek do koule a opře se o něj+ Aha, no dobře. +povytáhne obočí a zkoumavě ho pozoruje, jak se snaží sám sebe přesvědčit, že je mu to fuk+ Nevadí. Ona si najde tebe, dřív než vyjde slunce. To se klidně vsaď. +ujistí ho s naprostou sebejistotou a zase má ten výraz, jakoby prožila nejmíň tři životy+ Ale vůbec ne. +zavrtí hlavou+ Teda...zhruba za hodinu má přijít moje kamarádka, ale určitě se s tebou moc ráda seznámí. +zamrká na něj a uculí se+ Vlastně mi to ušetří spoustu přesvědčování, protože kdybych jí tě jen popsala, nikdy mi to neuvěří. +zajiskří jí v očích a nepokrytě se baví. Možná by měl zvážit, co by bylo horší - další konfrontace z Beccou, nebo dvě střelené puberťačky:D+
Payne

Příspěvekod Vishous » 07 dub 2016 22:02

+Její chichotání je pro něj tak zvláštní, jako pohlazení na duši, a přál by si aby se tak smála víc a víc a vymazala tím ty sračky, co si v sobě nosí.+ To vidím +zasměje se taky.+ Já teda nevím, ale zdá se mi, že tady ve starý zemi máte všechno v mini verzi. Miniženský, miniauta, miniledničky... +zavrtí hlavou, páč on je přece uplně normální :D Nakloní hlavu bokem a tak se na ni zadívá.+ Sázka Nalla? +koutek mu vyjede nahoru?+ Jsem pro, když nepřijde, půjdeš se mnou obhlídnout místní muzea, když přijde... to je na tobě, tak co, jdeš do toho? +uculí se.+ Alee, +zvedne ruku, jako kdyby na ní měl mít hodinky...+ no myslím, že ještě nějaký čas mám +mrkne na ni a dolije si dalšího panáka. Proč neudělat radost aspoň malé holce.+ Ale jen ji pozdravím a pak padám, čeká na mě práce. Hej! večeřelas? +tak se na ni děsně dospěle drobnohledně podívá.+ Docela bych něco zakousl +věnuje jí krátký šavlovitý úšklebek, a néé vůbec se nevytahuje :)+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

PředchozíDalší

Zpět na Byt Beccy v Dublinu