Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Gabriel » 08 dub 2016 12:54

+přivře oči, ale koutky mu cuknou+ Jo, ty máš na svědomí rozhodně ty. +prohrábne si vlasy a ušklíbne se+ Ale dobrý, už jsem se smířil s tím, že občas míváš fakt šílený nápady. +ujistí ji vážně a v očích mu pobaveně zajiskří+ Je to možný...+souhlasí tiše+ Myslíš na svoje děti...+není to otázka+ Nenapadlo tě říct třeba B.? Možná by ty vzpomínky mohla nějak...oživit. +pokrčí lehce rameny a přitulí si ji ještě blíž+ Chci abys byla šťastná. +zašeptá jí do ucha a otočí si ji k sobě, aby jí viděl do očí+ Ať už by k tomu bylo nutný cokoliv. +ujistí ji vážně a dívá se jí do očí+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 08 dub 2016 13:08

+Zatváří se děsně nevinně, jako že já? to není možné.+ Miláčku žádné šedivé vlasy tam nemáš, +řekne mu naprosto vážně.+ No jo, občas asi jo, +trochu se ošije, jak má pravdu.+ Hmmm +zamručí souhlasně, protože hlasem si zrovna není jistá.+ To si piš, že mě to napadlo, ale z představy, že se mi bude brodit tím bordelem co tam mám, je mi doce blbě. +Otočí se k němu, kouká nahoru do těch jeho karamelek.+ Jsem šťastná s tebou, a až bude po všem, tak se zkusím domluvit s Viktorem, že bych si je na nějaký čas vzala k nám, co myslíš? +zeptá se opatrně, vlastně si ani není jistá, jestli je někdy viděl.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 08 dub 2016 13:20

No možná ne. Zatím. +ušklíbne se pobaveně+ Jo, to docela chápu. Taky bych asi o takovou terapii nestál. +přikývne chápavě+ Myslím, že to je skvělý nápad. +usměje se a ta představa se mu opravdu líbí.+ Aspoň by tady bylo pěkně veselo. +zasměje se při představě těch malých čertíků+ Myslíš, že to nebude Viktorovi vadit? +vůbec si není jistý tím, že by neměl nic proti tomu, nechat své děti uprostřed smečky lugaru. Pak ho napadne další věc+ A ví už o tobě? Tvé....chlupaté spolubydlící? +koukne na ni zkoumavě+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 08 dub 2016 13:33

Hééj jak zatím? +líbne ho na bradu.+ No, nemyslela jsem jako přímo sem +představa, že by je vzala mezi lidi, kteří ji nemají rádi... to je jako dát někomu do ruky odjištěný granát.+ Spíš jsem myslela v Dublinu. Já nevím... doufám, že ne. Když jsem byla na Tvrzi, tak byl docela v pohodě, vykolejenej, překvapenej, ale v pohodě. Snad nebude mít nic proti.. +Poškrábe se ve vlasech, trochu zkroušeně.+ No nevím, asi, jestli četl noviny... Ale i tak mu to musím říct, má právo to vědět, ale moc se na to netěším, abych ti pravdu řekla. +
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 08 dub 2016 14:10

No jen tak. +uculí se na ni nevinně+ No jo, jasně že ne sem. +zavrtí hlavou+ Úplně jsem zapoměl, že jsem koupil byt. +zasměje se sám sobě+ Jo, určitě bys mu to měla říct. +přikývne vážně+ To ti věřím. Jak kouzelníci na dlaky pohlížejí? +zeptá se jí se zájmem a tuší, že úplně jednoduchý to asi nebude+ Kdybys chtěla, půjdu tam s tebou....+navrhne jí, i když moc nečeká, že by s tím souhlasila. Jen chce, aby věděla, že vždycky bude stát na její straně+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 08 dub 2016 14:20

Tys zapomněl žes koupil byt? +obočí jí vyletí až někam navrch hlavy.+ Ty se mi snad jen zdáš, +zasměje se+ Abych řekla pravdu tak ne moc přívětivě, já jsem asi byla světlá vyjímka. +objímá ho a tulí se k němu+. Děkuju, toho si vážím, ale ais by nebylo nejlepší mávat mu před očima ještě tebou, už tak má myslím dost, že si na něj nepamatuju +pokrčí rameny.+ Půjdu tam sama, taky chci pořešit to, že jsem pořád ještě vdaná, ale jedno pěkně po druhém, nebo mi přepne a bude po všem +povzdychne si, a konečně jim přinesou tu baštu.+ tááák dívej se... +nabere si do misky čokoládové zmrzliny a posype to hoblinkama vypečené slaniny.+ Mňáááám +tváří se jak v nebi.+ Zkus to! +hned mu to chystá taky.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 08 dub 2016 14:56

Hmm, no jen trošku. Divíš se mi? Takových věcí se mezitím stalo. +brání se, ale taky se musí smát+ To jsem si myslel. +povzdychne si a líbne ji do vlasů, jak se tak k němu tulí+ Jo, asi nebylo. +souhlasí neochotně, ale chápe to. Tohle musí bohužel zvládnout sama, i když se mu to vůbec nelíbí+ No jo, my vlastně žijeme tak trochu v hříchu, co? +pousměje se tomu, i když to zábavný vůbec není+ Teda, ty to fakt budeš jíst? +sleduje pak pobaveně tu šílenou kombinaci a rozesměje se+ To se mi snad zdá. No dobře a myslíš, že to můj žaludek přežije? Aby mě třeba nechytnul žlučník...+chechtá se, ale poslušně taky ochutná+ Hmm...+přivře oči a překvapeně na ni koukne+ Fakt je to dobrý. +prohlásí překvapeně a hned si tu misku přitáhne+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 08 dub 2016 15:12

Možná malinko +přikývne, ale nějak těžkou hlavu si z toho nedělá. To se nějak vyvrbí samo.+ A dřív než tě napadně nějaké šílené romantické gesto, tak nepotřebuju prstýnek na to, abych věděla, s kým chci být +mrkne na něj a pak se zařehní+. Já vím, že to vypadá fakt no nepřitažlivě, ale je to lábuž. Miláčku, když tvůj žaludek přežije přemisťování, tak už přežije všechno. Ha! +pobaveně sleduje jak se do toho pustí.+ přece sis nemyslel, že bych ti dala něco fujového +zavrtí hlavou a jak dobaští zmrzku pustí se do sendvičů s rostbífem mňami.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 08 dub 2016 22:27

No dobře, tak žádný romantický gesta. +zatváří se, jakoby mu spadly hračky do kanálu:D+ Hmm, to máš pravdu. +přikývne souhlasně na to přemisťování a pečlivě vyzobe všechnu slaninu a pak dorazí i zmrzku+ To rozhdoně nemyslel, vím tvé chuťové buňky jsou absolutně vytříbené. Jako vlastně všechno ostatní. +uculí se na ni; když dojedí, odloží všechno stranou a přitulí si ji k sobě+ Neměla by sis trochu odpočinout, lásko? +zadívá se na ni starostlivě a políbí ji na čelo+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 09 dub 2016 13:21

+Loupne po něm pohledem.+ Miláčku ale já jsem ti nic nezakázala jen tak jako abys věděl... +pokrčí rameny...+ já si tě okroužkuju i jinak když na to přijde +pohladí ho po tváři a rozpustile se u toho culí.+ Normálně kdybych nevěla, tak bych řekla že mě balíš +kření se do sendviče a pak zvážní.+ Odpočívat budu v hrobě, když to neklapne kocoure, teď si míním užít každou chvilku s tebou. Ale jesti na tom trváš, tak si můžem pustit nějaký film
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti