Obývák

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývák

Příspěvekod Payne » 07 dub 2016 22:29

Tss prej mini! +zatváří se naooko uraženě+ Nesmíš všechno poměřovat podle sebe, víš? +poučí ho přátelsky a zašklebí se+ Stará země? A odkud ty vůbec jsi? +zajímá se zvědavě+ Nooo...počkat, počkat! +zamává na něj ukazováčkem důležitě+ Já neřekla, že přijde přímo sem. Myslím, že by ji ani ve snu nenapadlo, že jsi ještě tady. A navíc jako přímo TADY. +píchne prstem k zemi, aby zdůraznila jakože uvnitř bytu:D+ Ale dobře. +zablýskne jí soutěživě v očích+ Já říkám, že než se vrátíš do hotelu, objeví se. +přivře oči+ Ale na ty muzea bych šla stejně. +zamává na něj řasama+ Fakt? No to je pecka! +vyjeví se nadšeně+ Nemůžu se dočkat, až uvidím její výraz. Mimochodem jsem ráda, že nikdo neviděl ten můj. +zašklebí se a tak trochu plácá:D+ Jo, já jsem už jedla. +přikývne+ No, záleží na tom jestli "něco" nebo "někoho". +uculí se čertovsky+ S prvním můžu vypomoct, s tím druhým - je mi líto. +pokrčí rameny a zatváří se upřímně zkroušeně, že mu nemůže nabídnout žádný hrdlo:D+ Jejda, proč máš tak velké zuby, babičko? +zeptá se s doširoka otevřenýma očima a snaží se potlačit úsměv; zdá se, že ani klasické německé pohádky jejímu čtenářskému zápalu neunikly:D+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Vishous » 07 dub 2016 22:41

No co se čertíš, snad ještě trochu vyrosteš ne? +povytáhne obočí.+ Z Caldwellu, není to moc daleko od New Yorku. Však ale to jsem neřekl ani já, kotě, povědělas, že mě najde, než přijde ráno, tak jsem to myslel. Budiž, na muzea půjdem +přikývne.+ A co budeš požadovat v případě výhry? +opře si hlavu zas o polštář a sleduje ji, bohové doufá, že to nebude pozování před nějakýma dalšíma kámoškama.+ Nepovídej, jaký pak pohled to byl, B. o mě mluvila? +teď je zvědavej jak koza on.+ To je dobře, dáme si pizzu. +Zvedne telefon, vytočí číslo do pizzérky, co už stihl objevit a pro sebe objedná jednu maxi s feferonkama a pak předá mobil Payne, aby si objednala co chce, klidně i pro Andy a nadiktovala jim adresu.+ Představ si, +opře se lokty o kolena..+ že nevinné panny nebaštím +sdělí jí to obrovské tajemství a trochu se uchechtne.+ To abych mohl lépe rvát hrdla těm špatným. +Už si ani nepamatuje, kdy se cítil tak uvolněně.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Payne » 07 dub 2016 23:35

To si piš. Myslím, že budu určitě vyšší než Becca. +prohlásí s jistotu+ Páni, New York. Tam se chci taky jednou podívat. +přivře oči, jak si očividně sama sebe představuje někde na Times Square:D hned se ale vzpamatuje+ No to já jen aby bylo jasno. Žádný právnický kličky. +zašklebí se. Asi kouká moc na krimi seriály:D+ Hmm, to ještě nevím, ale určitě na něco přijdu. +kousne se zamyšleně do rtu+ Noo, to přímo ne, nemluvila. +zklame ho nerada+ Vlastně jsem to zjistila z novin, že má...kááámoše. +protáhne významně a uculí se+ Měla jsem na mysli spíš svoji první reakci, když jsem se podívala kukátkem na chodbu. Když ses tady objevil a pokusil se nám probourat do bytu. +rýpne si s gustem+ Tvářil ses...+zaváhá+ ...no, ne zrovna společensky. +velmi kulantně řečeno:D+ Hej! Já už ale jedla! +kroutí odmítavě hlavou, ale nakonec rezignuje a nadiktuje svoji objednávku a adresu. Aspoň budou s Andy něco dobrýho k filmům+ Tak to máš štěstí. Protože v dnešní době bys nejspíš bídně pošel hlady. +ušklíbne se sarkasticky+ Aspoň podle toho, co slýchám od těch slepic ve škole. +tolik pohrdání v jedné větě se nedá přeslechnout+
Payne

Příspěvekod Vishous » 08 dub 2016 09:24

No...+loupne tak po ní pohledem.+ to je snad skoro každý ne? teda až na tu malou zrzavou... +protočí oči a v koutcích mu zas tiká.+ Podíváš. +řekne to jako by to byla hotová věc.+ No dovol? +zadržuje bublavý smích, co mu klokotá v hrudi.+ to bych si vážně netroufl, na tebe něco takového zkoušet. +Utopí ten smích ve skleničce, protože už to nemůže vydržet.+ Tak až na to přijdeš Nalla, tak mi zavolej, Becca ti určitě moc ráda dá číslo. +Hahá, představuje si tu konverzaci a musí se culit.+ Z novin? +protočí jenom oči.+ To jsem netušil, že jsem taková celibrita teda.+ Uhm... +po tváři mu přeběhne stín provinění možná+. Hele mrzí mě, jestli ses mě... lekla kotě +hlas má takový měkčí.+ Tak pojíš ještě jednou.. +pokývá vážně hlavou a brzo jim jejich objednávku doručí. Vishous plavně vstane, jde ke dveřím, určitě tam nepustí Payne, mohl by tam být nějaký slintající úchylný poslíček. Zaplatí a s hromadou krabic, které bohovsky voní vmanévruje zpátky do obýváku.+ Táák +postaví to na stul a najde tu svoji, pekelně ostrou a hned se do ní pustí. Vypadá u toho skoro člověčsky.+ Nepovídej +vrátí se k jejich konverzaci.+ Máš ve škole nějaký problém? +podívá se na ni vážně, hehe, že by ji někdy doprovodil před školu? teda když by zrovna nesvítilo slunko. Pak se zamračí...+ Kolik ti vlastně je Nalla? +podle vzhledu to totiž nedokáže tak nějak odhadnout.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Payne » 08 dub 2016 13:07

Hele, není zas až TAK malá. +koukne na něj přísně+ Metr šedesát je jen trochu pod průměrem, ne? +zamyslí se nad tím poctivě+ Zrzavá? +nakloní zvědavě hlavu na stranu+ Myslíš Syr, že jo? No, ta je taky malá. I když...ne pořád. +uculí se tajemně+ No jo, jasně. To známe. +mávne dědně přezíravě dospěle rukou+ No jo, zvykej si. Tady je to děsná drbárna. +ujistí ho vážně a ušklíbne se+ Prosím tě, to je v pohodě. +uklidní ho, že z něj trauma mít určitě nebude+ I když nevím, co by bylo, kdybych byla doma sama. To bych se možná vloupala B. do sejfu, kde má zbraně a střílela přes dveře. +zasměje se a nechá ho jít vyzvednout jejich večeři. Vezme si z té svojí a s chutí se zakousne.+ Já a problémy? +koukne na něj a povytáhne pobaveně obočí+ Becca říká, že to je moje druhý jméno. +ušklíbne se kysele+ Ale nic, co bych nezvládla. +trochu se usměje, když si představí, jak si to s těma pitomcema půjde vyřídit.+ Je mi čtrnáct. Ale za pár měsíců patnáct. +dodá honem, aby dala najevo, že není žádný děcko:D+
Payne

Příspěvekod Vishous » 08 dub 2016 13:27

Dobře dobře vzdávám se +zvedne ruce - v každé z nich plátek pizzy - v obraně.+ Jop, přesně tu malou otravnou.... ehm. Jo tu. +Tak zvědavě se na ni zadívá, ale rozhodne se to tajemství z ní nepáčit, však ono se to k němu dostane, když je to tady taková drbárna, jak zmínila.+ Ty jsi vážně číslo Nalla, ty bys mě normálně zastřelila a připravila se o takovou úžasnou společnost, jakou jsem. +Xichtí se a dolije si panáka, docela s tou flaškou pohnul.+ Pro tebe dneska jela do školy co? +zvedne přezíravě obočí.+ Pane jo, já jsem myslel, že tak 17 kotě +mrkne na ni.+ Někdy tě hodím do školy na mašině chceš? Umím se tvářit i nevražedně +Zaklapne prázdnou krabici od pizzy.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Payne » 08 dub 2016 13:54

+zahihňá se nad tou jeho pózou+ Kdyby tě slyšela...+zavrtí hlavou a musí se při té představě smát+ No, uznávám, že by to asi byla vážně škoda. +pokýve hlavou a uculí se+ Hmm, jo. Jela. Zase. +přizná neochotně a loupne po něm očima+ Vážně? +koukne na něj překvapeně a úplně se nafoukne z toho, že vypadá starší+ Fakt?! +skoro na křesle poskočí+ To by bylo boží! +úplně vidí ty protažený xichty spolužáků+ Nene, klidně se tvař vražedně, to bude mnohem větší sranda. +zašklebí se tý představě, jak se všichni snaží tvářit neviditelně. V tu chvíli se ozve zvonek.+ To bude Andy. +vyskočí a jde jí pustit dovnitř. Počká až vyjede výtahem nahoru, přesvědčí se, že je to opravdu ona a otevře jí, celá vytlemená+ Ahoj. Pojď, chci ti někoho představit. +vtáhne ji za ruku do bytu dřív, než se chudák vůbec stačí vzpamatovat a postrkuje ji před sebou do obýváku+ Andy, to je můj nový kámoš, Vishous. Teda vlastně je to Beccy kámoš, i když ona to tak zatím nevidí. +plácá jedno přes druhé a culí se jak cvok+
A: Payne, co to do tebe zase vjelo?! Cože, koho? +směje se, jak ji strká do bytu a pak už uvidí V. Zastaví se a vykulí oči a dokonce jí trochu poklesne brada. Pak si uvědomí jak asi vypadá, krvavě zrudne a nejradši by svoji nejlepší kamarádku zaškrtila+ Hmmm, dobrý den? +pozdraví nejistě a totálně neví kam s očima. Vypadá mladší než Payne, přestože jí už bylo patnáct+
P: +evidentně si její šok a rozpaky užívá a vesele se na V. zazubí+ Určitě bys mi nevěřila, až by ti o něm vyprávěla a tak jsem ho požádala, jestli by tu na tebe se mnou nepočkal. +vysvětlí jí svoje zákeřný postraní úmysly+
Payne

Příspěvekod Vishous » 08 dub 2016 14:11

Jasně! už děsně dlouho jsem nevydeptal a nevyděsil děti na smrt, docela mi to chybí, a když ti to pomůže +ledabyle trhne rameny, ale v pravdě by pro ni udělal cokoliv, jen aby jí umírnil společenský teror, sám si to zažil a není to teda nic moc světovýho. Při zvuku zvonku, by šel nejradši otevřít, ale to by ta chudák holčina co jde nahoru měla asi zástavu srdce.+
Čau kotě +mávne rukou ve vzduchu na přivítanou a pak se jako loutka na špagátkách postaví do své plné výšky,+ rád tě poznávám. A docela hodně se baví tím, jak je z něj jedna u vytržení a druhá v rozpacích, na tváři to ale nedá znát.+ Tak už jsi mě viděla a můžu jít +popadne svou koženou bundu, ve které má taktně schované zbraně.+ Nepodpalte to tu a... +podívá se vážně na Payne.+ Zamkni a už nikdy neotvírej divným chlápkům za dveřma, Nalla. +Ještě mávne vypleštěné Andy a vyklouzne na chodbu, odkud se přemístí rovnou do centra, kde má v plánu se prokuchat pár smraďochama. Toliko k hodnému strejdovi Vishousovi.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Payne » 08 dub 2016 14:29

Bude to sranda, uvidíš. +ujistí ho a v očích jí zlomyslně zablýskne+
Jasně, neboj. Jsme náhodou obě děsně zodpovědný. +ujistí ho dospěle a zamrká na Andy, která se už z toho šoku pomalu vzpamatovává a zakoulí na ni očima+ A divným chlápkům nikdy neotvírám. Ty nejsi divnej. +pak se nad tím trochu zamyslí+ Nebo možná jen trochu. +zašklebí se+ Čau a nezapomeň na naši sázku. Vyhraju. +zajiskří jí pobaveně v očích, mávne mu a když se za ním zavřou dveře, zašklebí se na Andy+ Boží, co? Slíbil, že mě hodí do školy na motorce. +pochlubí se okamžitě a pak si obě sednou na gauč, pustí si film a spolu dojedou Payninu pizzu, pak si donesou zmrzlinu a jsou to prostě dvě úplně normální puberťačky, i když ta jedna je normální jen z části; spát jdou samozřejmě až dlouho v noci, protože jinak by to nebylo ono:D+
Payne

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 10 dub 2016 17:01

+přemístí se sem s Payne od Jadea, už zcela sama sebou, jakoby ta chvilka v jeho kanceláři neproběhla před pár minutami, ale spíš hodinami.+
P: +chvilku ji propaluje významným pohledem, ale když to nemá žádný efekt, rozhodne se udeřit přímo+ Tušila jsem, že mezi váma něco bylo, ale měla jsem za to, že to skončilo.
B: +zvedne obočí a zasměje se+ Ještě to ani nezačalo, moje milá a kromě toho, do mýho osobního života ti nic není. +střelí po ní varovným pohledem+
P: Aha. A co V.? +založí si ruce na hrudi+
B: +trochu nechápavě se na ni zadívá+ Co je s ním?
P: Měla jsem za to, že spolu snad chodíte. Nebo ne? +vyčítavě se na ni dívá+
B: Spíme spolu, což je rozdíl. Nechodím s nikým a tomhle se říká být promiskuitní. Slušný lidi to nedělaj, ale já slušný člověk nejsem. +odsekne studeně a provrtá ji očima+ Do nedávna jsem žila pomalu jako jeptiška, ale už jsem toho měla dost. +v očích jí zablýskne+ Hele nechtěla jsem, abys to viděla, ale stalo se...
P: +zvedá obočí stále výš+ O to vůbec nejde, nebudu mít z toho trauma, neboj. +ušklíbne se a teď vypadá mnohem starší, než je+ Vishousovi na tobě opravdu záleží a ty jsi slepá, jestli to nevidíš. +pak se nevesele zasměje+ Nebo to možná jen nechceš vidět. Ale jak říkáš, tvůj život, tvoje věc. Mě je to fuk. +zamíří do svého pokoje+ Ale jen aby bylo jasno...jsem na jeho straně. +s tím se otočí a zabouchne za sebou dveře svého pokoje+

+jenom nevěřícně zírá a po chvíli jí dojde, že právě dostala přednášku o svém milostném životě od čtrnáctileté holky.+ Bože můj, to je fakt zlý sen, tohle! +zavrčí zoufale, vezme si z baru lahev a s notebookem se zavře ve své ložinici+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member