od Rebecca Altamirano » 10 dub 2016 17:01
+přemístí se sem s Payne od Jadea, už zcela sama sebou, jakoby ta chvilka v jeho kanceláři neproběhla před pár minutami, ale spíš hodinami.+
P: +chvilku ji propaluje významným pohledem, ale když to nemá žádný efekt, rozhodne se udeřit přímo+ Tušila jsem, že mezi váma něco bylo, ale měla jsem za to, že to skončilo.
B: +zvedne obočí a zasměje se+ Ještě to ani nezačalo, moje milá a kromě toho, do mýho osobního života ti nic není. +střelí po ní varovným pohledem+
P: Aha. A co V.? +založí si ruce na hrudi+
B: +trochu nechápavě se na ni zadívá+ Co je s ním?
P: Měla jsem za to, že spolu snad chodíte. Nebo ne? +vyčítavě se na ni dívá+
B: Spíme spolu, což je rozdíl. Nechodím s nikým a tomhle se říká být promiskuitní. Slušný lidi to nedělaj, ale já slušný člověk nejsem. +odsekne studeně a provrtá ji očima+ Do nedávna jsem žila pomalu jako jeptiška, ale už jsem toho měla dost. +v očích jí zablýskne+ Hele nechtěla jsem, abys to viděla, ale stalo se...
P: +zvedá obočí stále výš+ O to vůbec nejde, nebudu mít z toho trauma, neboj. +ušklíbne se a teď vypadá mnohem starší, než je+ Vishousovi na tobě opravdu záleží a ty jsi slepá, jestli to nevidíš. +pak se nevesele zasměje+ Nebo to možná jen nechceš vidět. Ale jak říkáš, tvůj život, tvoje věc. Mě je to fuk. +zamíří do svého pokoje+ Ale jen aby bylo jasno...jsem na jeho straně. +s tím se otočí a zabouchne za sebou dveře svého pokoje+
+jenom nevěřícně zírá a po chvíli jí dojde, že právě dostala přednášku o svém milostném životě od čtrnáctileté holky.+ Bože můj, to je fakt zlý sen, tohle! +zavrčí zoufale, vezme si z baru lahev a s notebookem se zavře ve své ložinici+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it