Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Příspěvekod Vishous » 12 dub 2016 14:13

+Aby se neřeklo, tak se posadí. Teda pokusí se, přitom smete na podlahu prázdné flašky a kymácivým pohybem zvedne své tělo do polosvislé polohy. Zaostří na Rhage, prohrábne si vlasy a pokrčí rameny. Co na to odpovědět, nějak ztratil pojem o čase, je možný že se to všechno odehrálo teprve včera? A jak tak realita připlouvá do jeho mozku, je potřeba ji zahnat dalším chlastem. Rozhlídne se po pokoji a...+ Kurva kdo to všechno vypil? +Popadne ho vztek.+ Jdu ven... +sehnat další zásoby. Jak vstane tak se mu trochu podlomí nohy, ale stihne to a chytne se lampy.+ Kde je Butch? +nakrčí čelo, měl taky přijet ne? Snaží si vybavit ten hovor.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Rhage » 12 dub 2016 14:30

+bezeslova ho pozoruje, jak se snaží zvednout+ Obávám se, že ty, brácho. +potřese hlavou a projde tím bincem na zemi+ Hmm, to není dobrý nápad. Zhruba za hodinu bude svítat. +nepotěší další informací z reality+ Přeletí večer naším tryskáčem. +připomene mu opatrně a opravdu doufá, že těch pár hodin nějak přežijou.+ Hele, trochu to tady zcivilizujeme a nějaký pití si necháme donýst, co ty na to? +rozhodně je nutný udržet ho tady. Venku by se nejspíš nechal akorát tak zabít+ Co se vůbec stalo? Butch mi skoro nic neřekl. +zadívá se na něj+ Byl akorát pořádně nasranej. I když myslím, že ne na tebe...+nakrčí zamyšleně čelo, jak si ten poslední krátký rozhovor s ním vybavuje+
The secret side of me,
I'll never let you see.
I keep it caged but i can't control it.
So stay away from me,
The beast is ugly.
I feel the rage and i just can't hold it.
Rhage

Příspěvekod Vishous » 12 dub 2016 14:56

+V hlavě mu hučí, tělo mu brní a stejně to pořád bolí, ať se snaží zničit sebevíc.+ Nezkoušej mi říkat co mám dělat Hollywoode +utrhne se na něj, a sám někde hluboko ví, že se chová jako kretén.+ Sorry brácho +přebrodí se tím bordelem k němu.+ Jsem rád, že jsi tu dřív ty... +což je pravda pravdoucí, protože kdyby ho tak našel Butch, bylo by to ještě horší. +Krátce, chlapácky ho obejme a bouchne do zad v pozdravu. Pak si absolutně vyřízený sedne do křesla.+ Svázal jsem se +řekne tiše, opře si lokty o kolena a svěsí hlavu.+ Nevzala to +co k tomu víc dodat. Následky jsou víc než vidět.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rhage » 12 dub 2016 15:36

+jen zvedne obočí jak se na něj utrhne a je celkem připravený i na možnost, že se tam spolu servou+ V pohodě. +opětuje mu obětí; po tom jeho přiznání na něj zůstane chvíli zírat, jakoby snad čekal, že řekne apríl. Když mu dojde, že nic takovýho nepřijde, prohrábne si vlasy a zhluboka se nadechne+ Svázal ses. A nevzala to. +opakuje, snažíc se v tom trochu zorientovat. Dojde mu, že nejspíš nepůjde o ženu jejich druhu, protože ty by braly jako čest, že si je vybral válečník Bratrstva. Což ho dost zaujme a začne na ni být docela zvědavý+ A jak si můžeš být tak jistý, že to nevzala? Kdys jí to řekl? +uvědomuje si, že to asi nebude dlouho. Nanejvýš pár dní+ Třeba prostě jen potřebuje čas, aby to zpracovala. Chápu dobře, že není naší rasy? +zadívá se na něj tázavě, ale předpokládá spíš že je člověk. Nejspíš se k němu informace o upírce úplně odlišné rasy nestihly dostat+
The secret side of me,
I'll never let you see.
So stay away from me,
The beast is ugly.
Rhage

Příspěvekod Vishous » 12 dub 2016 16:17

Hollywoode já ani nevím, co je dneska za den nebo hodinu, ale pak jsem rozjel tento mejdan... +Zvedne k němu hlavu, když slyší tu planou naději a jen s ní zavrtí, až mu to v ní zachrastí.+ Ne, +zavrhne to.+ prostě to nepřijala. Hotovo. Konec šmitec. Tečka. +Zboří se v křesle, až kůže zasténá.+ Je to ta nejvíc nesnesitelná ženská, drzá až hrůza a naprosto smrtící upírka. Ale není naší rasy ne. +Každé slovo, které o ní poví je jako říznutí žiletkou a možná že na jeho tváři je to vidět.+ A mám s ní dítě. Trochu +ušklíbne se a poprvé ho napadne, že by měl možná zavolat Payne. Což by znamenalo prohrabat se pandořinou skříňkou k mobilu. No, asi později, až vystřízliví.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rhage » 12 dub 2016 16:34

No dobře, jak myslíš. +rezignuje, ale sám pořád přesvědčený není, na to ale bude čas později+ No to je ale nejvíc okouzlující popis, jaký jsem kdy o nějaké ženě slyšel. +trochu se pousměje a v očích mu zablýskne; začíná na ni být hodně zvědavý. Ten dodatek na něj ale dopadne jako granát, až se rozkašle, jak se prudce nadechl+ Co-cože?! To je trochu moc rychlý, ne?! +zírá na něj, jakoby mu řekl, že se půjde opalovat.+ Jako vím, že jsi tak trochu bůh, ale tohle je trochu extrém i na bohy, ne? +ušklíbne se, když zase popadne dech+
The secret side of me,
I'll never let you see.
So stay away from me,
The beast is ugly.
Rhage

Příspěvekod Vishous » 12 dub 2016 16:41

Řekl jsem ti že je čarodějka? +zamračí si jak si na to vzpomene. Bože vážně mu schází ty její uštěpačné poznámky, to jak jí do očí vklouzne ta žlutá záře když ji přivádí... Ne! Ne! Ne! na tohle myslet nebude. Pak se musí chtě nechtě ušklíbnout.+ To víš, jsem bůh +halelujah, nameděný parchant je zpět.+ a jsem dokonce tak dobrej, že jí je 14 teda za pár měsíců patnáct. +Zakření se a pomalu, důkladně si smotne cígo.+ Hele Rhagi, mohl bys pro mě něco udělat? +vypadá najednou, jako by ho prosil, jestli by ho nesežral...+ v bedně se zbraněmi jsou... +ztěžka polkne.+ Jsou tam nějaké věci a mobil, mohl bys mi ho vytáhnout? +koukne na něj, a tváří se jako ztracený štěně+.
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rhage » 12 dub 2016 19:04

Čaro...! +vytřeští na něj oči+ Hele už toho chlastu fakt nech, jo? +vypadá, že by už nějakýho toho panáka taky snesl+ Čtrnáct, no tak to je paráda. +zavrtí hlavou, ale koutky mu trochu cuknou. Zdá se, že když myslí na "svý" dítě, pomáhá mu to trochu se sebrat+ Jasně, cokoliv...+koukne na něj a čeká co z něj vyleze; na tu prosbu bezeslova vstane, dojde k bedně a otevře ji. Samozřejmě, že mobil je až na dně, takže mu chvilku zabere, než se k němu prohrabe; neujdou mu zbraně, který zjevně nejsou Vishousovy, takže mu dojde, že to jsou její věci. Konečně nahmátne mobil, bednu zase zavře a podá mu ho, zvědavě ho pozorujíc+
The secret side of me,
I'll never let you see.
So stay away from me,
The beast is ugly.
Rhage

Příspěvekod Vishous » 12 dub 2016 21:33

+V odpověď mu věnuje jen upřenej přimhouřenej pohled, jakože tak na sračky fakt není.+ Jo díky brácho. +Chvilku ho svírá v ruce, jako by vedl sám se sebou souboj, nakonec to ale vzdá a pustí se do něj, prolistuje telefonní kontakty, moc jich tam není, všimne si pár jmen až doroluje k Payne, dá volat...+
P: Beccy, kde celou dobu vězíš? +ozve se místo pozdravu.+
V: Ne, Nalla to jsem já
P: V?... co se děje... kde je Beccy?
V: +odmlčí se, protože doufal, že bude doma...+ poslyš kotě, něco jsem zvrtal... nejspíš si to dává v hlavě do pořádku někde v soukromí
P: +odpovědí je mu jenom zaryté mlčení+
V: kotě, kdybys něco potřebovala... +prohrábne si vlasy v zoufalém gestu.+ Zavolej mi na číslo co ti pošlu jo?
P: Jo, dobře, tak jo.. +zní trochu zaraženě.+
V: Opatruj se Nalla
P: V?
V: Jo kotě?
P: ať to bylo cokoliv.... nic, ozvu se, čau

+típne mobil, rychle jí pošle zprávu se svým číslem a mlčky ho dá Rhagovi, aby ho zas uklidil. Sakra, jak dlouho už to je? Zamračí se a snaží si v hlavě udělat jakýs takýs obrázek... přibližně dvacetčtyři hodin... Místnost naplní zas ta zvláštní vůně, jak se v něm ozve vázaný muž, co si o ni dělá starosti. Pokud se Becs do večera Payne neozve půjde ji hledat, i kdyby se měl přesvědčit znovu o tom, že už ho nikdy nechce vidět.+ Jedls bratře?
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rhage » 12 dub 2016 22:52

+na ten jeho pohlede se jen uculí a pokrčí rameny; poočku ho při tom rozhvoru sleduje a tváří se, že vůbec nic neslyšel, i když mu obsah samozřejmě neunikl. Znvou si mobil bezeslova převezme a uklidí ho zpátky.+ Zní moc mile... +prohodí neutrálním tónem a koukne na něj a když se kolem vznese ta zvláštní a jedinečná vůně, jen potřese hlavou; lítá v tom až po uši. V duchu si povzdechne a věnuje svůj typický úšklebek+ Nejedl a když se tak ptáš, umírám hlady.
The secret side of me,
I'll never let you see.
So stay away from me,
The beast is ugly.
Rhage

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje