Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 15 dub 2016 23:23

Jsem u tebe, lásko. +řekne jí potichu a obejme ji, překulí se k ní a trochu na ni a klekne si mezi její kolena a žaludem ji pohladí v klíně a tázavě na ni koukne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2016 23:28

buď u mě blíž. +pošeptá mu tiše, roztáhne pro něj nohy a obejme ho stehnama, povzbudivě se na něj usměje, a pak se mu schová obličejem do ramene, a zatne zuby, protože jak do ní vklouzne, tak řezavě to zabolí. trhaně se nadechne, ale zůstane potichu, a sklouzne mu rukama na zadek+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2016 23:38

Úplně nejblíž. +usměje se na ni a pomalu do ní pronikne, pak se nachvíli zastaví, aby měla čas si na ten pocit zvyknout zase a pak se pomalu zase pohne+ Jak ti je? +zeptá se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2016 23:44

jo. +vydechne, trochu se kouše do rtu, a pak se na něj usměje+ dobrý. +pošeptá mu, nechá ho se v ní pohnout, a pak znova a znova, schovává mu obličej do ramene, dokud si na ten bolavej pocit nezvykne, a dokud nezačne pomalu odeznívat+ jo... +zavzdychá mu do ucha, aby se nebál+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2016 23:50

Dobře... +pousměje se na ni a pokračuje, zatím pořád opatrně, až když vycítí, jak se uvolňuje, tak se začne pohybovat trochu rychlejc a je rád, že už je to lepší+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2016 23:56

+zavře oči a vychutnává si vůni jeho kůže, jeho tichý vzdechy, jak je horkej a hebkej a báječnej, a po nějaký době to přestane bejt nepříjemný, jako by se její tělo pomalu rozpomenulo. Nechá ho v sobě klouzat až dokud neucítí, že se v ní udělá; na orgasmus sice nedosáhne, ale i tak je to moc hezký a stačí to+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2016 00:22

+je z toho úplně na větvi, že zase může být v ní, takže mu to ani moc dlouho netrvá, než se udělá. Je poněkud hotovej, vyklouzne z ní, ale leží úplně těsně u ní, aby ji mohl objímat+ Můžu tě dodělat pusou? +koukne na ni omluvně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2016 00:26

+stulí se mu na hrudi, těsně u něj, poslouchá, jak se mu uklidňuje tep, a trochu se usmívá+ To nemusíš. +usměje se na něj+ Bylo to hezký, fakt. Pokaždý to nemusí bejt s ohňostrojem. +zazubí se+ mně o to ani nešlo. +vtiskne mu pusu na hrudní kost+ ke konci už to ani nebolelo, myslím, že příště to bude zase lepší. A... tobě se to líbilo? +koukne na něj s obavou+ Je to stejný?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2016 00:39

Mě se to moc líbilo. +usměje se na ni a je to pravda+ Stejný to není, kočko. +pohladí ji a přitiskne k sobě+ Ale je to zatraceně boží. +zazubí se na ni+ Tak si lehni na záda a já zkusím nějaký kouzlo, aby byl ohňostroj. +uchichtne se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2016 00:43

to je dobře. +usměje se pomalu, a fakt jí odlehne+ to jsem ráda. +uculí se konečně zase a políbí ho+ Bude to zase dobrý. Příště to bude lepší, a pak zase, a znova se sladíme. +zazubí se, a je jí krásně lehce a dobře, a nemůže se přestat smát, jako by jí z hlavy spadnul těžkej kámen+ To fakt nemusíš... +uculí se, ale překulí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London