Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 16 dub 2016 00:55

Jasně, protože cvičení dělá mistra, že jo. +zazubí se na ni a trochu se chichotá, když zapluje mezi její stehna a jazykem jí pohladí klín, nečež rozevře závojíčky a přisaje se na klitoris+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2016 00:59

tak to budem muset cvičit často. +zazubí se na něj a taky se trochu chichotá, načež přejde rovnou do zasténání. A protože to s ní Byron strašně moc umí, za chvilku je z něj celá pryč, svírá v rukách peřinu, kroutí se pod ním a všechno ostatní se rozplyne+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2016 01:09

To budeme trénovat, kdy budeš chtít. +uculí se jí do klína a laská ji jazykem, pak přidá ještě prsty oživuje všechny ty její citlivý místa, který zná+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2016 01:13

Ještě že máme... uh, spavý dítě. +zavzdychá, nechá se dráždit a hladit a lízat dokud se neprohne v orgasmu a nevysténá ho na celou ložnici. Pak k němu sklouzne, uculí se na něj, a děsně šťastně ho políbí, a má pocit, jako by se nějaký pouto mezi nima znova navázalo, nebo možná zpevnilo, i když je to jenom blbej sex+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2016 01:28

+dělá ji rád a s nadšením až do samýho konce jejího orgasmu, pak si utře pusu, uculí se a lehne si zpátky k ní nahoru a obejme ji+ Já tě miluju, kočko, víš to? +uculuje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2016 01:34

vím. +uculí se na něj, nakloní se nad ním a políbí ho, pořádně a s láskou+ já sem děsně šťastná. +zazubí se na něj+ A víš co? děsně moc mi chybělo tohleto. Moct tě obejmout zepředu. +zasměje se+ přitulít se k tobě, a milovat se obličejema k sobě. +uchichtne se+ je to krásný. ty seš krásnej. +pousměje se+ A já! +vztyčí se najednou, dkyž si to uvědomí+ já si můžu dát postkoitální cigáro! +padne do peřin a má pocit, že se rozbrečí štěstím+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2016 01:37

No a ty seš taky krásná! +směje se a nemůže se na ni vynadívat, jak je šťastná+ Ty seš naprosto dokonalá, kočko a teď si dáme postkoitální cigáro. +směje se a hned jí jedno podá a druhý pro sebe a zapálí jim+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2016 01:43

oba sme krásný. +zazubí se na něj a je děsně šťastná, a když si potáhne z cigára, vhrknou jí do očí slzy+ chápeš to, já jsem nekouřila třičtvrtě roku. +uculí se na něj, opře se mu hlavou o břicho, a culí se+ to je tak skvělý. tak skvělý. +políbí ho ještě, protože může, a on chutná jako cigarety a ona taky, a je to boží+ Já sem fakt ráda, že sophii máme, ale tohle je skvělý.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2016 01:47

No to se nedá už nic dělat, že sme tak krásný, kočko. A máme krásný dítě. +zubí se na ni vesele a oči mu jenom září+ Jo, já tě děsně obdivuju, že jsi to všechno vydržela takovou dobu. +koukne na ni obdivně a myslí to fakt vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2016 01:50

To si piš. +zazubí se, a ještě ho políbí+ No, to jen díky tobě. +pousměje se+ žes mi pomáhal, a pořád při mě stál. +uculí se+ A taky pro Sophii, že jo. +usměje se+ Co kdybysme si někam vyrazili? někdy v týdnu, jen my dva. +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London