Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Příspěvekod Syriana Spinnel » 14 dub 2016 21:34

+Po vzrušeném telefonu od Audrey se na chvilku utrhne z Bukureště. Docela zvědavá přijde ke dveřím do Vishousova pokoje. Bože, vůbec se s tím chlapem nechce potkat. Zase. Na té párty to naštěstí dopadlo dobře, ale i tak. Přehodí si vlasy na záda a odhodlaně zabuší. Jejda, možná by to chtělo trochu ubrat, ještě pořád se nemůže se svou silou ztotožnit. Jak čeká, až jí někdo otevře, zapálí si, dá si ruce v bok a dává mu půl minuty. Pak si otevře sama.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rhage » 14 dub 2016 23:15

Vždy k službám. +vyculí se na něj+ To jsi moc milej, jsem moc rád, že to naštěstí nehrozí. +protočí oči. Nenápadně sleduje V. jak se mu po přečtení zprávy uvolní výraz, ale zároveň určité napětí rozhodně nemizí. Bože, tak rád by mu nějak pomohl, ale tohle si bude muset vyřešit sám. Ani jemu se nelíbí Butchův zjevný úmysl se mu do toho plést a má trochu obavu, aby to spíš ještě nezhoršil. V tu chvíli se ozve zabušení na dveře, div že je to nevylomí z pantů. Zvedne obočí a koukne po nich, ale je nejblíž, tak se zvedne a jde otevřít. Když za dveřmi uvidí drobnou zrzku, automaticky se rozhlédne chodbou, aby odhalil toho, kdo se jim dobýval do dveří. Pak na ni koukne a v očích mu zablýskne+ Můžu vám pomoct, slečno? +usměje se tím svým podmanivým, hollywoodským stylem a ustoupí ze dveří, aby mohla projít. Když klepe, určitě bude chtít dovnitř, že jo:D+
The secret side of me,
I'll never let you see.
I keep it caged but i can't control it.
So stay away from me,
The beast is ugly.
I feel the rage and i just can't hold it.
Rhage

Příspěvekod Syriana Spinnel » 16 dub 2016 06:07

+Tváří se neskutečně nevinně, jak ona to vlastně umí, na xichtě široký úcul. Tenhle pokoj by měli brzo označit jako biohazard, protože jeho obyvatelé... no mňam. Sjede blonďáka od hlavy až k patě, přičemž se baví jeho pohledem do stran.+ Jasně kocoure, jsem tu na ten grupáč. +Protočí oči.+ A teď kdybys dovolil, mám tu prácičku +culí se a vejde do vnitř, kde to je snad samej testosteron, až se jí svírají útroby.+
Nazdar V. +probodne ho pohledem a zjistí že vypadá jak pytel sraček. Ani nechce přemýšlet nad tím, co se zase děje, takže přejde rovnou k věci, ale ještě než se k tomu dostane, zpozoruje mírný napětí mezi V a tím ještě vysokánštějším.+
Tak pánové aby bylo jasno... +založí si ruce na prsou, a v celých svých 160 cm se tváří děsně hrozivě.+ Tady Vishous, by vás měl varovat, že nemám ráda, když mi někdo demoluje pokoje, nebo a to zdůrazňuji, leze někomu do hlavy! +koukne na každého z nich zvlášť a pak se otočí k V.+ Měl bys jim povědět, že jsem tě praštila +hih, udělá to sama+ ale že od minule, jsem trochu upgradovala poměr sil, takže tentokrát už by to mohlo bolet. +Pak přejde k čelní stěně Vishousovi ložnice a začne kouzlit. Pánové mohou sledovat, jak se zdi, cihla za cihlou přeskupují, vytváří nové pokoje, jak se zdi samy natahují omítkou a malují barvou, pokládá se podlaha, tuhle se objevuje nábytek... a za několik minut už jsou tam o další tři pokoje navíc. To kdyby chtěl dojet ještě někdo.+
Kdyby něco, víte kde mě hledat... nebo aspoń Audrey +pohlédne pobaveně na Rhage+. Zatím kocouři +mrkne na ně a tak jak si tam v klidu nakráčela, tak i vykráčí ven.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 16 dub 2016 21:26

V: +Bušení na dveře ho vytrhne z letargie, je to, jako by se k nim dobýval nasranej slon.+ Ježiši +protočí oči, jak mu nastartoval zas radar. To zas bude přednáška a taky že jo. Ale stejně mu koutek cukne v nepatrným úšklebku, jak vidí Hollywoodův překvapený výraz.+ Bach bratře, tady to radši ani nezkoušej +prohodí varovně.+ Rhagi, Butchi to je Syriana, jedna z majitelek hotelu. No zrzko a to jsou Rhage a Butch, bratři. +Dál se věnuje svému chlastu, pak mu ale zamrzne hrdlo u rtů.+ No to mě poser do vějšky... +vydechne a sleduje, jak se jim to přerovnává, přeskupuje.... Vlastně poprvé viděl "pořádné" kouzlení. Pak se ale vzpamatuje a tváří se zas drsňácky. Jenom doufá, že ten její vytuněný čenich nezavětří změny.

B: +Z výšky svých dvou metrů, s pažemi založenými na hrudi pozoruje příchozí svým nesmazatelným policajtským pohledem. Vypadá docela neškodně. Pak ale řekne že praštila V. Nechápavě na něj koukne.+ To jako fakt? +a vypadá, že se tomu bude smát do konce života.+ No to je hezký +culí se.+ Svatá Marie... +prohodí modlitbičku zároveň s Vishousem a pak se řádně pokřižuje. Starý zvyky se odučují těžko.+ Jak to myslela, že upgradovala síly?

V: No jak, zvlkodlačila +pokrčí jenom rameny a tváří se jak bouřkový mrak, páč je mu jasný, že mu to dají pěkně sežrat ještě.+ Ale je to celkem praktické, teď máte každý svůj pokoj, a můžete mi dát pokoj. +Rozvalí se na posteli a dělá, že tam není.+

B: jo, a ještě zkus tu pohádku o malé mořské víle, a uvěřím všemu... no to ani náhodou, musíš nám říct tu prima historku, jak malá dvacetikilová holka sejmula velkého poloboha +pěkně si sedne na pohovku, upraví si značkové sako a v odlesku bot byste se mohli malovat.+ Že tys jí lezl do hlavy a nelíbilo se jí to co?

V: Víš co Butchi? vyser si oko. Abys věděl, tak si při tom zlomila ruku... +no to zní teda pěkně chlapácky.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Rhage » 16 dub 2016 22:53

Hmm a co nemám zkoušet? +zatváří se jak nevinnost sama, ale v očích mu zablýskne; pak taky jenom kouká a trochu a nestíhá, ale postupně se mu zase vrátí ten jeho pobavený úsměv+ No teda, tak tohle je ale pecka! Slečno majitelko, já na ně dohlídnu, aby tady nezničili ani jednu jedinou skleničku. +vyculí se na ni, než zmizí a jde si zabrat pokoj, než ho předběhne Butch. Pak se vrátí, rozvalí se do křesla a sleduje je, jak na tenise+ Butchi, já bych řekl, že nekecá, zrzky jsou fakt nebezpečný a je jedno, že vážej dvacet kilo i s postelí. +poučí ho zkušeně+ Nicméně, o lezení do hlavy se taky zmínila, jestli si dobře vzpomínám...+nadhodí nenápadně a celkem se baví+
The secret side of me,
I'll never let you see.
So stay away from me,
The beast is ugly.
Rhage

Příspěvekod Butch » 18 dub 2016 11:47

V: +má chuť mlátit hlavou do zdi. Bože jaký tu byl klid, když tu byl sám.+ Jak myslíš, klidně si tomu nevěř, ale nevím jaký další důkaz bys chtěl +ušklíbne se na Butche.+ Leda by se tu před tebou promněnila.

B: ty to fakt myslíš vážně? +zastaví ruku s láhví ve zdvihu..+ Rhagi, ale tvoje zrzky jsou nebezpečný z toho důvodu, že se ráno chceš vytratit. Tak jak to bylo? +vrátí se zpátky k V.+

V: vy jste jak otravné somálské dvojčata +zavrčí, vydechne kouř a pak se ušklíbne. Podá si jeden notebook, který přežil jeho řádění a najde příslušnej soubor. Otočí ho displejem k nim a přehraje jim video, na kterém je zachycené jak mu Becca míří na hlavu, jak ji vzápětí zasáhne jeho energie, ona se složí a přitom ho postřelí a pak ještě dostane ránu od Syriany. A že to byla pěkná rána, na smrtelníka.+
Spokojení?

B: +Se zaujetím se podívá na video a obličej mu střídá různé emoce, překvapení, poznání, vztek, odhodlání...+ No vida, jestli ona to nebude slečna upírka +K pomyslnému rejstříku trestů přibude obrázek viníka.+
Butch

Příspěvekod Rhage » 18 dub 2016 12:45

No....to nepopírám. Ale bývá to fakt...intenzivní. +pokrčí s úšklebkem rameny a pak se přesune tak, aby viděl na notebook. Po chvíli ale nenápadně pohlédne na Butche a jeho výraz se mu líbí čím dál míň.+ No moc pěkný, i když jí to určitě bolelo mnohem víc než tebe. +uculí se pobaveně a pak se pátravě zadívá na V.+ Takže ta druhá...to je ona? +zeptá se trochu opatrným tónem+ Musím říct že mě trochu překvapuje tenhle tvůj...výběr. +prohlásí zamyšleně a přivře oči+ Protože nevypadá zrovna moc...poddajně. +konstatuje suše, všichni Vishousovy preference, co se žen týče, dobře znají+
The secret side of me,
I'll never let you see.
So stay away from me,
The beast is ugly.
Rhage

Příspěvekod Vishous » 18 dub 2016 13:23

+tlumeně vrčí, jak sleduje Butche při tom videu a postupně to dostává na hlasitosti. Butchova slova jsou už jen třešinkou na dortu.+ Butchi +ucedí varovně.+ Víš, že tě mám rád... +stoupne si v celé svojí výšce.+ ale ještě slovo a kašlu na to všechno. +sevře pěsti.+
+ Ušklíbne se na Rhage.+ no jo, zlomila si při tom ruku +cukne mu koutek nahoru.+ Jo, to je Rebecca +zadívá se na zastavený obraz. Musí se usmát při zmínce o poddání.+ Nemáš ani tušení +prohlásí tiše.+ A teď padejte, jdu se vyspat dokud je ještě den, sotva se setmí máme práci. +Jo, vyhodí je bez nejmenších rozpaků.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Butch » 18 dub 2016 13:30

Já tě mám taky rád, Vishousi sakra víš že mám. +Stoupne si taky, a je o kousek vyšší než V.+ Fajn, jak chceš, ale nelíbí se mi, jak s tebou mává. +Posbírá si svoje věci a zamíří do volného pokoje, který neokupuje Rhage. Pečlivě si složí oblek, pověsí ho do skříně a natáhne si jenom kraťase a triko Red Sox a s časopisem Sports Illustrated si vleze do postele, kde za chvíli usne.+
Butch

Příspěvekod Rhage » 18 dub 2016 14:25

+sleduje V. jak se pousměje a v tu chvíli se rozhodne, že udělá všechno proto, aby se to mezi těmi dvěma urovnalo. Při pohledu na Butche má chuť zaskřípat zuby, zatím ale nic neříká. Že ale bude mnohem hůř, to je mu jasný už teď. S povzdechem se zvedne a když Butch zapluje k sobě, koukne ještě na V.+ Bude to v pohodě, neboj. +trochu se pousměje, obvyklý srandičky jsou pryč a vypadá, že si je tím naprosto jistý.+ A vážně se zkus trochu vyspat, jo? +dodá ještě, než se otočí a zmizí u sebe. Dá si ještě rychlou sprchu a usne skoro okamžitě po tom, co padne do postele+
The secret side of me,
I'll never let you see.
So stay away from me,
The beast is ugly.
Rhage

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje