Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 16 dub 2016 01:53

To já moc rád, dyť to víš, že jo. +usměje se na ni a dá jí pusu+ Kvůli tobě a Sophii bych udělal cokoliv. +uculí se šťastně+ Jo? A kam? Chceš jít do hospody a pořádně se opít? Nebo koncert? Slušňácká nóbl večeře? +uculuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2016 02:00

já vím. +usměje se na něj pěkně a zastrčí mu patku za ucho+ Jseš totiž boží. +uculí se+ Máme kliku, že tě máme. +mrkne na něj vesele+ všude. +zazubí se+ já nevím, někam... kde jsme byli naposled před Sophie. Chci tancovat, a opít se a líbat tě přede všema. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2016 20:42

Tak jo, tak půjdeme někam tančit a já tě tam sbalím a budu líbat předevšema. +směje se a trochu ji muchluje v posteli, když už ji tam má+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2016 20:51

tak jo. +zahihňá se a trochu ho líbá a muchluje a chichotá se+ Udělala jsem ti náramek. +podá mu jeden takovej pletenej+ Totiž jako, s kouzlem. Jakože dycky, když dokouřím, tak pak použiju takový vysmrádací kouzlo, abych u Sophie nesmrděla kouřem. Tak jsem ti vložila kouzlo do náramku, aby ses moh po kouření taky vyvětrat. +usměje se a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2016 21:00

Protismrdící náramek? +zasměje se a vezme si ho+ No super, tak to jo, já ho budu používat. Uvážeš mi ho? +zeptá se jí a podá jí ho zpátky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2016 21:04

no jo. +zazubí se+ Nerada bych, aby to čuchala. Bylo by fajn, kdybysme kouřili jen když není v místnosti, a kdyžtak šli na balkon. +koukne na něj, jestli by to šlo+ jo, je jen takovej obyčejnej. +usměje se omluvně, překulí se k němu na břicho, uváže mu ho kolem zápěstí, a pak mu dá pusu na ty žíly tam+ já vím, že to je omezení. +pousměje se a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2016 21:09

To je v pohodě, kočko. Já s tím souhlasím, taky nechci aby to čuchala. +usměje se na ni a pak se uchichtne a přitáhne si ji k sobě, aby ji mohl políbit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2016 21:19

Dík. +usměje se na něj, a v tý tmě tam se k němu přitiskne a líbá ho, dokud se jí netočí hlava+ Miluju tě. +pošeptá mu do rtů úplně bez dechu, opře se mu čelem o čelo a chvilku tak zůstane, trochu se usmívá, a je jenom tak tiše šťastná+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2016 21:29

Já vím. +usměje se+ Taky tě miluju, kočko. +zašeptá jí do vlasů a tulí ji k sobě+ Klidně spi, jestli chceš. Já tě budu držet. +slíbí jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2016 21:44

Že bych si na chvilku dáchla. +uculí se a trochu ho hladí rty na krku+ no- +chce něco dodat, když ji přeruší pláč z chůvičky+ asi ne. +zasměje se, vtiskne mu ještě pusu, a dojde do pokojíčku pro malou, jen tak nahatá, stejně to prcek ještě nevnímá+ No jo no joo, už to bude, koťátko. +uculí se. Přinese si ji k němu do ložnice, lehne si s ní do postele, a dá jí nakrmit, koukne na Byrona a oči jí tak pěkně měkce svítí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London