Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 16 dub 2016 21:51

Mám za ní jít? +zvedne se a počká na ni teda v posteli+ Ahooj, prcku. +uculí se na ni a polechtá ji na bříšku+ Jak to jde? +uculuje se na Sophii+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2016 22:01

má hlad. +uculí se+ ona zatím vůbec hlavně spí a jí. +zasměje se tiše, aby se jí neklepaly moc prsa a Sophie mohla pít :D+ je po tobě, když je nevrlá, stačí abych vyndala prsa, a je pohoda. +zazubí se+ Volala tvoje máma, prej kdy přijedeme. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2016 22:06

No jo, ty máš děsně boží prsa, umí úplný zázraky. +uculí se a kouká, jak malá saje+ A musíme tam? Já nechciii. +zašklíbí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2016 22:11

to jsem fakt ráda. +zazubí se a jen tak maličko sophii hladí po zádech a nechá ji v klidu pít+ Já jsem jí řekla že ještě ne, že je ještě malá, a nevydržela by cestu. +usměje se+ ale asi ji budou chtít vidět. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2016 22:35

No, ale myslím, že bude lepší, když pojedeme k nim. Můžeme aspoň kdykoliv odjet. +povzdychne si+ Ale mě se nechééééé. +zakvílí a padne po zádech na postel+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2016 22:42

+když malá dopije, tak se s ní posadí, a jen ji tak u sebe chová+ Jo, taky si myslím. Však ještě jet nemusíme, do Skotska je daleko, ještě pár měsíců se můžem vymlouvat, že je moc malá. +pousměje se, a jak byron padne do postele, Sophie se lekne a vykulí na něj oči, ale když vidí, že to je jenom on, tak se tak bezzubě uculí+ Ona se usmívá! +vyjekne úplně rozněžněle+ Ona se na tebe usmála! +uculí se děsně moc+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2016 22:51

No ještě že tak. +oddechne si a koukne na malou+ Ty se směješ? No jo, ty se směješ, ty jsi tátova holčička. +uculí se na Vici a pak se otočí k Sophii a foukne jí na nos+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2016 23:00

+Sophie zamrká, jak ji to zaskočí, a pak se zasměje ještě víc, Byrona pozná po hlase, tak na něj třese rukama a směje se až z toho slintá+ Táta tě rozesmívá, co? +pošimrá ji na břiše vesele, položí Sophii mezi ně, aby si tam třepala a viděla je oba, a Byronovi dá pěknou pusu+ Pojedem, až budeš chtít, a zvládnem to spolu. +slíbí mu+ Já jim nedovolim, aby na tebe byli hnusný. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2016 23:13

No jo, to si piš, že rozesmívá, že jo. +uculí se a oplatí Vici pusu+ Budeš, jo? +koukne na ni prosebně+ To je dobře, já se u tebe schovám a budu schovanej. +koukne na ni psíma očima+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2016 23:22

To si piš že jo, však sme v tom spolu, ne? +uculí se na něj, vklouzne za něj, opře se o čelo postele, a byrona si nechá opřít o sebe zády, vklouzne mu rukama pod paže a okolo těla, obejme ho dá mu pusu na rameno, a tak ho u sebe schová+ Já tě nikomu nedám. +pošeptá mu tam+ Jsme my tři, a ostatní si můžou trhnout. +uculí se, jak si Sophie něco říká pro sebe tou dětskou hatmatilkou, a tak jemně byrona hladí na břiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London