Obývák

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývák

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 18 dub 2016 21:01

+ta zpráva ji donutí trochu se nad tím vším zamyslet. Jo, co se vlastně děje? A děje se něco? Frustrovaně zavrčí, vyloží se v obýváku na gauč a upíjí u toho přemýšlení specialitku. Tuhle bohulibou činnost přeruší Payne. Sedne si do křesle a upřeně se na Beccu zadívá, na tváři dokonale rodičovský výraz+
P: Kde jsi byla? Volal mi V. a měl o tebe strach. +začne bez otálení a to "zase" na konci ani nemusí říkat nahlas+
B: Pokoušela jsem se vožrat a pak jsem byla v Guns. Mami. +usápne se; detailů rozhodně netřeba+
P: +přivře zlostně oči+ Měla by sis s ním promluvit. Zněl vážně hrozně a myslím, že se to rozhodně nezlepšilo. +probodne ji pohledem, zase se zvedne a ostentativně zamíří zpátky do svýho pokoje+ Nevím co se mezi váma stalo, ale říkal, že je to jeho chyba, že něco podělal. +otočí se ještě ve dveřích+ Ale víš ty co? Myslím, že jenom jeho chyba to určitě nebude. +oznámí jí a chlad v jejích očích jí dá dostatečně najevo, co si myslí+
B: +stiskne rty a ze všech sil se drží, aby jí neodsekla něco, co by ji později mrzelo. A nebo hůř - aby jí neřekla pravdu, protože si je jistá, že by to nepochopila. Případně ještě hůř. Narozdíl od ní by to pochopila hned a spíš nechápala v čem je problém. Svalí se na gauč a zbývající čas věnuje popíjení specialitky, která pomáhá hojit poslední zbytky ran a zírání do stropu. Velmi konstruktivní.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 18 dub 2016 21:46

+O necelé dvě hodinky později se ozve zaklepání na dveře, a když se otevřou Syr vejde do vnitř. Je pár dní po bojích, a tak je ještě docela strhaná ale šrámy už se hojí. Ve tváři má napjatý výraz, ale jakmile spatří, že je B. živá a zdravá, trochu jí odlehne. Usadí se na křesle proti ní a zkoumavě se na ni zadívá. Všimne si několika... řekněme estetických detailů, které možná Payne neviděla. Povytáhne obočí nahoru, ale nechá na ní, až to spustí. Říct, že tak nějak vypadal Vishous, když ho viděla naposledy asi nebude nejlepší začátek rozhovoru.+ Vypadáš jak kdyby tě měl v náručí Jack Rozparovač. +Nevydrží to nakonec.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 18 dub 2016 22:10

+mávnutím ruky otevře dveře a pustí Syr dovnitř, dívat se kdo to je opravdu nepotřebuje.+ Popravdě taky nevypadáš moc reprezentativně. +konstatuje suše a pak si povzdechne, protože nějak neví, kde začít. Skrčí se v rohu pohovky, do náruče si zmuchlá polštářek a rukama si obejme kolena. Chvilku upřeně zírá do stolu před sebou, než se konečně odhodlá vyslovit to nahlas.+ V. se svázal. Se mnou. +vyklopí to bez nějakých tanečků okolo a zvedne k ní oči+ Od tý doby jsem ho neviděla. Vyhýbám se mu...+dodá ještě a tuhle chvíli si vybere Payne, která vyjde ze svýho pokoje, se sportovní taškou v ruce a batohem přes rameno+
P: Já jsem ti říkala, že spolu chodíte a tys mi nevěřila. +ozve se vyčítavě a pak se usměje na Syr a zamává jí+ Ahoj Syr. +pak zase koukne na Beccu a je to, jakoby ten úsměv měla na vypínač+ Takže doufám, že to dáš do pořádku. +zadívá se na ni upřeně+ Přes víkend budu u Andy, jsme domluvený. +oznámí jim potom vesele, ve dveřích jim mávne a je fuč. Ví, že jí to Becca zakazovat nebude+

+jenom zaúpí a schová obličej do polštářku+ Tak tady to máš. Jsem jediná, kdo nechápe, jak je to všechno super. +zahučí přidušeně a pak k ní zvedne oči+ Cítila ses taky tak nahovno, když ses dověděla, že si tě Gabriel označkoval? +zeptá se a je vidět, že ona se trochu na hovno cítí pořád+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 18 dub 2016 22:21

+Jenom pokrčí rameny.+ Akorát s tím rozdílem, že já mám svoje bitvy dobojovaný +ušklíbne se a natáhne si nohy na stolek, ruce si založí na hrudi a tak si tam pěkně hoví. Sleduje B. a začíná jí docházet, že tohle bude asi zlý. Pak jí málem vypadnou oči z důlků.+ No to si děláš kozy... +v první chvíli neví, jestli se má smát, pak to ale v sobě zadusí a snaží se tvářit zůčastněně, když do toho vpluje mladá.+ Čau kočko +pozdraví ji a jen povytáhne obočí nad tou mladickou přemoudřelostí. No to jsou novinky. Mávne jí, když zmizí a loupne po B. pohledem.+ Tak vy spolu chodíte jo? +koutek jí cukne, ale udrží to. Pak si sedne, opře si lokty o kolena a spojí prsty.+ Řekni mi přesně, co ti Vishous řekl.. +trochu nenápadně zaňufá vzduchem... no fakt, je to tam cítit, i když jen velmi slabě, jak kdyby na pozadí něčeho jiného....+ Tys byla s Jadem! +to není otázka, ale konstatování faktu.+ Ježiši... +plácne si ruce na obličej.+
víš jak jsem se cítila? Jak totální kretén, protože všichni kolem mě to věděli, a dokud se medvídě neprokeclo, nikdo mi to neřekl. A co hůř, Gabriel mi to neřekl, takže jo. Cítila jsem se pěkně na hovno. Ale pak mi jedna dobrá kámoška +zapálí si cigáro.+ Vysvětlila, že to dotyčný nemohl ovlivnit, i kdyby nakrásno chtěl. A že pokud ho nebudu chtít no problem. Teda pro mě. Takže jak to bylo, co ti Vishous řekl? protože když jsem ho viděla naposled ve společnosti jeho dvou kumpánů, vypadal jak pytel sraček.+ Nějak si tě označkoval, viditelně? krom té vůně? dal ti nějaké ultimátum? +rozjela se jak raketa hih.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 18 dub 2016 22:45

+trochu se zamračí, protože ten chvilkový boj jí neunikne+ Prosím tě, ta si ho omotala kolem prstu a nedělá nic jinýho, než tvrdě lobbuje. +protočí oči, ale pousměje se+ No, řekl mi...+nakrčí čelo, jak se snaží na to vzpomenout+ ...že se pro mě nic nemění. A že si můžu dělat co chci, s kým chci...+pokrčí rameny+ Krucinál, doufala jsem, že už to nebude poznat...+zavrčí a kousne se do rtu, zčásti se tváří trochu provinile, ale taky vzdorovitě+ No co, vždyť to řekl, že si můžu dělat co chci, s kým chci...+zdůrazní tu druhou část+ A navíc jsem to ani neplánovala. Vážně ne. +teď už vypadá trochu ztraceně a mnohem víc provinile+ Já ale vůbec nevím, jak to funguje u nich. V životě jsem neslyšela, že by tohle upíři dělali. Bože, kdybych to věděla...+zarazí se a přemýšlí, jestli by si s ním v tom případě něco začala a zjístí, že neví.+ ...asi bych byla mnohem opatrnější. +dokončí tu myšlenku nahlas a pak na ni trochu vyděšeně koukne+ Dvou kumpánů?! Ježíši, neříkej, že už dorazili jeho bratři... +začne se rozhlížet po pokoji+ Jdu si sepsat závěť...+prohlásí dramaticky, pak ale jen zavrtí hlavou a zase se schoulí na gauči+ Ne, nic takovýho. Nic viditelnýho, žádný ultimátum. +přizná tiše, kousne se do rtu a sklopí oči+ Jedinej, kdo se zase choval jak totální magor, jsem byla já. Nečekaně. +ušklíbne se hořce, skoro už by si na to u sebe měla zvyknout+ Byl...byl na tom...hodně zle? +snaží se tvářit, že jí to vlastně nezajímá, ale nedaří se jí to ani trochu+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 18 dub 2016 23:06

Je mi to jasný, čím mladší, tím víc s chlapama mávají +uculí se.+ No vidíš, to nezní až tak hrozně, když se nad tím zamyslíš ne? +nadhodí opatrně.+ Dal ti tím totiž jasně na výběr. A jak vidno, tak si děláš co chceš a s kým chceš, tak co řešíš? +nadhodí do placu bezprecedentně, ale je jí jasný, že jenom tak to asi nebude, to by se nad tím tak nerozčilovala.+ No, já mám teď lehce vyladěný ňuf, nezapomeň že jsem s ním byla deset dní pokupě. Normálně by si toho nikdo asi nevšiml. Hele mě se obhajovat nemusíš +zvedne ruce v obraně.+ Důležitý je, jestli to stálo za to a užila sis to. Obě víme, jaký Jade dokáže být. +Ve všech směrech.+ vidíš, výjimka potvrzuje pravidlo. Proč by to mělo být jinačí než třeba u vlků? chci říct, jak moc by to sakra mohlo být jinačí? V. se nezdá jako magor, kterej by tě doma zamknul ve sklepě a držel tě tam do konce tvejch dnů. +Nakloní se k ní blíž.+ Jestli chceš, klidně lži mě, ale nelži sama sobě, obě víme, že bys opatrnější byla jenom sotva. +významně mrkne a zapálí si druhou cigaretu.+ No jo, už jsou tam, Rhage a Butch. řeknu ti, že jsou to kusy, doslova. Jestli tě to uklidní, nemyslím si že jsi magor, jen jsi zpanikařila. +Jo, i drsný holky můžou mít občas strach. A tak se Syr rozhodne do toho zašťourat až na dřeň.+ Nemůže to mít náhodou něco společného s tím jak to dopadlo s Charliem? +řekne to tišejc, taky jí z toho není do smíchu.+ Chci říct, že máš prostě strach někomu zas bezvýhradně důvěřovat a dát do toho sebe, z toho důvodu, že se bojíš, že to nakonec bude kurevsky bolet?
+Ježíš, odkdy je ze zrzky Carl Gustav Jung?+ Vypadal že si propil játra a stejně to nepomohlo. +pokrčí jenom rameny.+ Zkoušelas mu aspoň napsat, nebo trucuješ? Teda, pokud se s ním chceš ještě vidět? protože pokud ne, vypakuju je z hotelu án cvó, ať se mi to líbí nebo ne. Jsi moje nejlepší kámoška.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 18 dub 2016 23:37

+trochu se mračí, jak ji tak poslouchá, ale nemůže popřít, že je v tom hodně pravdy.+ Jo, užila. +přikývne jenom, není si vůbec jistá, jak by na průběh téhle epizody Syr reagovala, ale podvědomě si stáhne rukávy trochu víc přes zápěstí. Rány po stříbrných ostnech se hojí nejdýl, protože byly paradoxně nejhlubší.+ No, možná takovej magor není, ale mělas vidět, jak vyšiloval, když jsem se mu zapoměla ozvat. +ušklíbne se a potřese hlavou+ Ta díra ve zdi je od něj. +dodá jen tak na okraj, pak ale ztichne a podmračeně ji sleduje. To, co slyší se jí vůbec nelíbí, hlavně proto, že je to všechno křišťálově čistá pravda+ Jak je možný, že mě znáš líp, než znám já sama sebe. +řekne po chvíli mlčení úplně potichu a zadívá se jí do očí.+ Samotnou mě už napadlo, že to možná bude tím. Nejdřív Charlie...pak Tobiáš, i když tam to naštěstí nedošlo tak daleko. +na chvíli zavře oči a trochu roztřesně se nadechne a pomalu vydechne, aby se uklidnila.+ Jo, bojím se toho. Proto mi tak vyhovoval ten koncept "přátelé s benefity". +naznačí uvozovky ve vzduchu a ušklíbne se+ Ale to teda zrovna nevyšlo, no. +rozhodí rukama+
Jo, tak o zničení jater jsem se taky pokusila, ale bohužel to stále nefunguje. Kdyby jo, asi by ten večer dopadl úplně jinak. +poznamená zamyšleně a je to holý fakt - kdyby se mohla prostě zrakvit chlastem, utopit v něm tu bolest, paniku a strach ze sebe samé, nemusel by to místo ní dělat někdo jiný. Netřeba jmenovat:D+ Ne, nezkoušela. +zavrtí hlavou a prohrábne si vlasy+ Netrucuju. Jen se toho setkání bojím. +přizná klidně, protože před Syr si nepřijde slabá, když tohle řekne+ Ne, to nemusíš, vážně. A jsi ta nejlepší kámoška, jakou bych si mohla přát. +usměje se na ni měkkce a potřese hlavou+ Chci ho vidět...+dodá pak potichu, jakoby se bála, že tuhle vyslovenou skutečnost uslyší ještě někdo jiný a zadívá se jí do očí+ ...ale nevím, co bych mu měla říct. Po tom...všem. +teď vypadá vysloveně jako ztracené, zmoklé a navrch ještě nakopnuté štěně+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 18 dub 2016 23:50

+Protočí oči.+ Becs, jestli sis toho nevšimla, je to chlap, dokážeš si představ co vyvádí Gabriel, když se mu neozvu jak jsme se domluvili? a věř mi, že vrtulník je to poslední. +Sleduje ten její vnitřní boj a jak emoce postupně vyplouvají na povrch. A v jednu chvilku je jí děsně líto, čím už si musela B. projít. Prostě a jednoduše vstane a jde si sednout k ní, a přitáhne si ji do objetí. Jop, už na ni taky dolehlo to vlčí paci-čmuchy.+ Víš, taky tě znám už nějaký ten pátek +usměje se na ni mile.+ Většinou v životě nevycházejí věci tak, jak si naplánujem, ale o to větší je to pak sranda. No schválně, kdo by kdy řekl, že jednou budu diktátor smečky a budu si dávat páku se svou best-friends hm? já určitě ne. +zasměje se.+
No Vishous zřejmě vychlastal půlku baru a nějaký účinek to nejspíš mělo, aspoň to tam smrdělo jak v lihovaru, ale.... +povzdychne si významně a vytáhne mobil a nastaví ho na dlani.+ Napiš mu. Aspoň blbý "ahoj, žiju", nebo nějakou podobnou věc, jsem si setsakramentsky jistá, že na to čeká. A nerada bych měla zas zdemolovaný pokoj. Nebo hůř... +když se tak nad tím zamyslí.+ Jsem tu s tebou, neboj... nebo mám napsat já? +klidně by to pro ni udělala, a i víc, když by na to přišlo.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 19 dub 2016 00:35

Jenomže Gabriel tě zná dlouho. A miluje tě. A vzhledem k tomu, co vašemu znovushledání předcházelo, má docela nárok trochu vyšilovat. +zadívá se na ni trochu významně+ No jo, já vím. Máš naprostou pravdu, kámoško. +pousměje se trochu, nechá se obejmout a trošku se jí uleví+ Já...já nevím. +kouká na mobil trochu jakoby se bála, že ji pokouše+ Už mě napadlo, že bych za ním zašla někdy večer, až bude venku. Ale asi jsem ráda, že jsem to neudělala, když už teď nechodí ven sám. +trochu se jí po těch společných nočních výpravách zastekne+ Mám u něj pár svých věcí...asi bych si pro ně měla zajít. +prohodí po chvíli zamyšleně a kousne se do rtu. Jen z té představy, že se tam vrátí se jí sevře žaludek do tvrdého uzlu+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 19 dub 2016 08:58

Ty seš takový paličák, že to nemá ani obdoby. Budeš pořád hledat nějaké výmluvy a způsoby jak tomu uniknout? sakra, vždyť jsi drsná jak rašple, do každého boje jde po hlavě. Tak se seber himl. Jeden chlap tě přece nepoloží na lopatky. +zmáčkne jí povzbudivě rameno.+ Nebudete se přece hned brát ne? +pak se uculí.+ tak co, jaký to s ním je +zahýbe významně obočím.+ Víš co, to asi nebude nejlepší nápad, protože tam s ním ti dva bydlí... ale dám ti k dispozici celý apartmán jestli chceš, už je vystěhovaný. Neutrální půda hm? a jestli chceš, zajdu ti pro něj dolů, tak bys mu nemusela psát a ti dva by nic nemuseli vědět
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Byt Beccy v Dublinu