Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Příspěvekod Vishous » 18 dub 2016 19:51

+Přejde k blonďákovi, silnou rukou mu sevře paži.+ Díky Rhagi +stiskne ji a zas pustí. Asi nejvíc, jak mohl vyjádřit svůj dík.+ Jo jasně. +Přikývne a vážně to má v plánu, dát se trochu dohromady a nenahrávat tak Butchovi.+

A čas plyne. Každý večer vyrážejí tři členové Bratrstva černé dýky do uliček města. Pronásledují a zbavují jej od moru-bezduchých. Vishous ukázal Butchovi a Rhagovi místa na předměstí a tu chatu, kde se potkala Becca s Omegou. Přibližně po týdnu už jedou jako sehraný tým, jako v Caldwellu a na osobní půtky nemají čas. Každé ráno se svalí do postelí celí zničení. A přesto je vidět, že jeden z nich je den ode dne víc a víc rozmrzelý a uzavírá se do svého černě oděného světa.
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Syriana Spinnel » 19 dub 2016 12:26

S: +Zaklepe na dveře a zrovna teď se modlí, aby Vishous slyšel její myšlenky a přišel otevřít on, a ne některý z jeho dvou bratrů.+
V: +Je zrovna nejblíž a i přesto mu neujde naléhavost mentálního volání ženské za dveřma. Koukne po Butchovi a Rhagovi, kteří se věnují PS a vyklouzne na chodbu.+
S: Čau, +kouká na něj nahoru.+ Chtěla bych tě požádat o laskavost.
V: +Pozvedne obočí, založí si ruce na hrudníku a upře na ni pohled.+ Poslouchám
S: Chtěla bych tě poprosit, jestli bys mohl nainstalovat bezpečnostní opatření v apartmánu nahoře pod střechou
V: +Zúží oči do malých škvírek... něco mu na tom nepasuje.+ Proč teď?
S: Ne teď, za dvě hodiny, už tam nebydlím a chci aby to tam bylo chráněné, tak co, uděláš to? odpustím ti ten zdemolovaný pokoj
V: Fajn, za dvě hodiny tam budu.
S: Bude odemčený, klidně běž dovnitř, já se už musím vrátit do Bucureště, jen co si nahoře ještě něco vyřídím.
V: Fajn. +No co,aspoň se nějak zaměstná.+
S: Máš to u mě +uculí se a zmizí.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 19 dub 2016 12:28

+Vrátí se do pokoje a chvilku přechází sem a tam, jak mu na tom něco nehraje, ale něco mu prostě uniká. Tak se rozhlídne kolem a dá si dohromady nějaké zabezpečovací programy, notebook, kamery atp.+ Na chvilku si odskočím, zrzka mě poprosila o kontrolu zabezpečení, budu za chvilku zpátky +řekne jim o 1 hodinu a 55 minut později+.
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Vishous » 20 dub 2016 18:14

Rebecca píše:+Přesně tak, bohužel vůbec nic. Jenom krev a alkohol. +zatváří se útrpně, ale koutky jí trochu cuknou+ No, já ti to při nějaký další hádce připomenu. +mroukne tiše; koukne na něj nahoru a v očích jí ďábelsky zablýskne. Nepochybuje o tom, že příležitostí bude spousta:D+ Tak jo, mám tám stejně pár věcí, který bych si ráda zase vzala zpátky. +pousměje se a tak vláčně se od něj odlepí; nad Butchovou předvídatelnou reakcí na federály se jen pobaveně ušklíbne, počká až oba zamíří dolů a ještě se k němu otočí+ Polda mě fakt nemá rád. +vzhlédne k němu, ale pobaveně se šklebí, takže jí to asi moc velký starosti nedělá+ A je to v pořádku, zasloužím si to. +přizná bez mučení+ Aspoň můžu začít pracovat na vylepšení svý reputace. +uculí se a v hlavě se jí pomalu rodí jistý nápad, zatím jen jako drobná jiskra, kterou ale hodlá později rozhodně rozvinout; stoupne si na špičky a líbne ho na bradu, protože výš nedosáhne+ Tak jdeme, aby si nemysleli, že jsem tě unesla. +zasměje se+ I když to není špatný nápad...+prohodí ještě zamyšleně, když zamíří po schodech dolů+

O tom vůbec nepochybuju Leellan +protočí oči a trochu zvedne koutek v úsměvu. Je mu naprosto jasný, že takových chvilek ještě bude.+ Tak jo, máš je tam schované +pohladí ji po tváři a když tam zůstanou sami dlouze ji políbí, protože to ještě pořádně ani nestihl.+ Butchovi to docela trvá +vzpomene si jak dlouho trvalo než se snesl s ostatníma bratrama.+ Časem se to vystříbří, snad. +Koutky mu cuknou.+ A to ještě jde? +trochu si do ní rýpne a ještě než vyrazí zpět do jejich pokoje hrozně ho pobaví to, jak je malinká a pokuší se ho políbit. Tak se k ní skloní a políbí ji nazpět.+ No vzhledem k té solární bombě venku to nejspíš nebude tak horký. +Sejde s ní dolů do suterénu a je vděčný, že Syr nezapomněla na dveře od jeho pokoje. Pevně je za nimi zamkne, aby měli aspoň jakous takous trošku soukromí. Přejde k bedně se zbraněmi, kam pečlivě zamkl její věci, které teď všechny vyndá a podá jí je.+ Jen jsem... +trochu se zasekne, jestli ji to nevytočí.+ Zvonil ti mobil a volala ti Payne, tak jsem to vzal, nezlob se... +to že přitom projel seznam jí hlásit samozřejmě nebude. Doufá, že Kantův imperativ platí i v upíří společnosti, i když ho teď porušil.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 20 dub 2016 19:26

Mhmm...+zavrní mu souhlasně do rtů a na to usmiřování se těší už teď.+ A taky mi už konečně řekni, co znamená to slovo, kterým mě oslovuješ. +koukne na něj zvědavě a usměje se+ Popravdě, většinou je mi fuk, co si o mě kdo myslí. Ale tohle je tvoje rodina, takže s nimi chci vycházet, co nejlíp. +pokrčí lehce rameny, jakože to je prostě jasný. Vejde za ním do pokoje a úplně zírá, jak je to tam jiný.+ Už chápu tu Rhagovu poznámku o kouzlení v pokoji. +uculí se a sleduje ho, jak vyndá její věci; vezme si je a po dýce, kterou od něj dostala, zlehka přejede prsty+ Po tý se mi stýskalo skoro nejvíc. +podotkne potichu a zadívá se na něj, když tak znejistí+ To nic, jsem ráda, že jsi s ní mluvil...Však mi to dala všechno pěkně sežrat, jen si nemysli. +potřese hlavou+ Je to děsná lobbystka, abys věděl. +uculí se pobaveně+ Myslím, že až se to dozví, bude týden slavit. +protočí oči, ale je vidět, že je ráda. Ulevilo se jí v mnoha směrech tím, že tuhle situaci vyřešila+ A co práce? Něco novýho ve Smraďoší společnosti? +změní téma a nakloní hlavu trochu na stranu+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 20 dub 2016 20:23

+Zarazí se.+ Já jsem ti to ještě neřekl? ach jo vlastně, neřekl, protože jsem měl zakázané tě tak nazývat +ušklíbne se.+ Volně by se to dalo přeložit jako nejdražší. Věř mi kotě, to se srovná +je o tom naprosto přesvědčenej. Třeba to nebude zítra, ani za měsíc, ale časem určitě.+ No jo, tvoje malá kámoška se předvedla v plné parádě +a už je to zpátky ten V jak ho všichni znají.+ Po čem se ti stýskalo uplně nejvíc? +zvedne obočí a sleduje jak se mazlý se svou dýkou. Úlevně vypustí vzduch z plic, další smršŤ by asi nezvládl.+ nekecej, to jsem udělal až takový dojem jo? +zahýbe obočím a v skrytu ho to hrozně moc, obrovsky potěšilo.+ Měl bych jí odměnou pořídit nějaký parádní dárek +zamyslí se na chvilku a přitom se culí.+ Práce... +pokrčí tak všeříkajícně rameny.+ Spousta odpadků v ulicích, který je potřeba vyčistit, a že jsme se činili, ale on snad denně musí pořádat hromadný zasvěcovaní, protože je jich jak krys. +Tváří se znechuceně a když si dá špičku cigára do koutku tak ho něco napadne, brzo.+ Nedostal se k tobě Omega? +jak na to sakra mohl zapomenout?+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 20 dub 2016 23:17

To teda ne, to jsem řekla, až když se to celý posralo! A ani jsem to nemyslela vážně, protože to zní hezky. +brání se hned a loupne po něm trochu ublíženě okem; pak ale vidí jak se šklebí a dojde, že si z ní asi trochu utahuje+ Ty jsi fakt děsnej, abys věděl. +protočí oči a kecne si do křesla, ale koutky jí maličko cuknou+ Dobře, tak já ti budu věřit, že mě jednou šťouravý polda vezme na milost. +zašklebí se a pak si něco uvědomí, mávne zlehka rukou a magie na okamžik zajiskří vzduchem, než se usadí kolem dveří a spojovacích zdí jejich pokojů+ Zvukotěsná úprava. +vysvětlí s pobaveným úšklebkem+ Hmm, po čem? +zamyslí se nad tím poctivě, prstem si poklepávajíc na rty+ Docela mi chyběl jeden naprosto nesnesitelný krvesaj, toho určitě neznáš. +mávne přezíravě rukou, jakože to nestojí za řeč, ale v očích jí uličnicky jiskří+ No jo, udělal, i když fakt nechápu, jak se ti to povedlo. Spíš bych čekala, že tě preventivně zastřelí, jen tě zblejskne za dveřma. +vyculí se na něj a fakt baví ho tak popichovat:D+ Parádní dárek? Už teď se bojím, co to bude. +protočí oči a zasměje se+ Hmm, ne, nedostal. Nebo o tom přinejmenším nevím. +zavrtí hlavou a nijak zvlášť neklidně nevypadá+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 21 dub 2016 08:18

+Koutky mu cukají, jak se tak pěkně začne vztekat. Zdá se, že taky startuje na drc. To bude ještě sranda všechno.+ Hmmm pár lidí už mi to řeklo, ale nikdy se to neomrzí. +Vyzubí se a s pozdviženým obočím sleduje, jak kouzlí.+ Praktické +překříží nohy v kotnících, vyfoukne kouř a loupne po ní jiskřivým pohledem. Koutky mu cukají, ale s vážnou tváří se tak tak drží.+ Myslím, že už jsem o něm kdysi slyšel, prý je absolutně nesnesitelný. +Přkývne souhlasně.+ To víš, mám prostě talent, kdo by mi mohl odolat, jsem takové zlatíčko. +Ego až na půdu.+ no jasně... +plácne se do čela.+ Koupím jí parádní motorku... +uplně se mu rozzáří oči, jak se mu ten plán rodí v hlavě a dostává jasných obrysů a líbí sem u víc a víc.+ To je dobře, nakopem mu prdel, později. Pojď sem. +ani to nezní jako rozkaz, spíš prosba.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 dub 2016 14:38

No to jsme teda dvojka. +zavrtí nad nima se smíchem hlavou+ Přesně tak. Absolutně. +kývne rázně a snaží se nesmát+ Motorku?! +vyjeví se vzápětí+ Opovaž se! Ještě nemá ani řidičák. Teda auto řídit umí, ale to je fuk. +potřese hlavou a znovu na něj upře pohled+ Ne dřív, než k šestnáctinám, dobře? +navrhne kompromis, tuší, že k osmnáctým by neuhádala:D a kroutí nad tím jeho nápadem hlavou, musí se ale usmívat+ Hmm? +nakloní hlavu na stranu a pousměje se, když k němu pomalu dojde+ Copak je? +řekne tiše a prsty mu prohrábne vlasy+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 21 dub 2016 16:00

Hej ale! +zatváří se jako malé děcko, kterému vezmou hračku, jako by se mu měla každou chvilku roztřepat brada.+ Ale to přece nevadí! já ji to naučím! Seš děsná +obviní ji,.+ skažíš každou zábavu. +tváří se trucovitě.+ tak aspoň skůtra +snaží se smlouvat.+ Ale jen tak... +rozevře stehna, aby si mohla stoupnout mezi ně, dlaně na zadečku, hlavu položenou na jejím hrudníčku.+ chci tě mít u sebe +mazlivě se o ní zas otře.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje