Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 24 dub 2016 16:03

A myslíš, že ví, že já jsem její táta? Jasně, že ví, že ty seš máma, jste spojený a kojíš ji. Ale já jsem jaksi mimo pořád, že jo. +uculí se a hladí ji po bocích+ Ale prd, ty seš úplně dokonalá už teď. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2016 16:43

Myslím, že to docela určitě neví. +uculí se na něj+ A myslím, že ani neví, že jsem její máma, myslím, že vůbec neví, co to znamená. +zazubí se a dá mu pusu+ Myslím že akorát ví, že my jsme její lidi, který k ní patřej, my oba. +pousměje se+ Ty nejseš mimo, jseš úplně vevnitř přece. +hladí ho tak trochu po ramenou a po pažích+ Ona tě pozná po hlase, a začne poznávat taky tvůj obličej, čím dál víc. +prohrábne mu trošku patku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2016 19:31

Tak to je jenom slovo, ale ten význam už určitě chápe a miluje tě. Tak moc jako já. +usměje se na ni, obejme ji a přitiskne k sobě+ Tohle mi děsně moc chybělo, jen tak tě k sobě přitisknout zepředu. +zazubí se na ni pak+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2016 20:46

+přitulí se k němu, pevně ho obejme a je jí tak dobře+ Já myslím, že chápe, že my jsme bezpečí, a jídlo a láska. +zasměje se, pohladí ho nosem po krku a přikývne+ jo, mně taky. Děsně moc, jen tak tě držet... a jiný věci zepředu. +zazubí se na něj, vtiskne mu pusu, a trochu se o něj otře klínem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2016 21:05

A suchá plínka. +zazubí se na ni+ Jo? A jaký jiný věci myslíš, kočko, co? Ty nemravnice. +zasměje se vesele, protože je šťastnej a tak jí dá pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2016 21:29

jo, prostě samý dobrý věci. +zazubí se taky+ zítra tě naučím vázat si ji na sebe do šátku, jestli chceš, na procházky je to lepší než kočár. +usměje se a tak trochu se k němu tulí, pač je to hezký, chytne jeho obličej do dlaní a líbá ho, aby si připomněla, jak je to boží+ samý pěkný věci.. +pousměje se mu do rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2016 23:52

Jůůů, to budu vypadat jako indiánská babička v S tebou mě baví smět. +rozhihňá se děsně moc, ale drží si ji u sebe pořád, protože to je boží+ Tak jo, samý pěkný věci, to se mi líbí. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2016 00:01

mně to tak vyhovuje, pač je v něm děsně spokojená, je u mně, ale mám volný ruce. +zazubí se+ ale můžeš ji brát ven jak chceš, to je na tobě. +vtiskne mu pusu+ mně se líbíš ty. +pošeptá mu do rtů+ a tvý dítě se mi tak za hodinu pokusí ocucat prsa, takže jestli ho chceš předběhnout, měl by sis máknout. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2016 00:07

Jo? Myslíš, že bych si mohl máknout? To já bych si máknul děsně rád. +směje se rošťácky a prsty se mu hnedka rozběhnou po jejích prsou a dobývají se pod oblečení a pěkně ji osahává+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2016 00:13

mně je to jasný. +zazubí se a tak ho olíbává, klouže mu rukama po těle, hledá ty citlivý místa, co už skoro zapomněla, a je to celý moc hezký, obzvlášť, když se mu přitom může pro změnu dívat do očí a cítit pod sebou jak se mu to líbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London