Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 25 dub 2016 00:20

To je dobře. +usměje se a kouká na ni, hladí ji pod trikem a laská její bradavky+ Ty máš tak děsně boží prsa. +zavrtí hlavou a v klíně mu z toho úplně zacuká. Pak jí svlíkne triko a začne jí olíbávat prsa+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2016 00:35

+trochu se zakloní a natiskne se mu víc do dlaní, přimhouří oči a uculí se+ no sou teďka o dost větší. +uculí se na něj, nechá se od něj laskat a vychutnává si každou chvilku. trochu se na něm posune, aby se mohla klínem otírat o ten jeho, a užívá si to pomalý budování vzrušení a hebkost jeho kůže+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2016 00:39

Jo, no, to cítím. +uculí se na ni a stiskne je ještě v dlaních a jak je olíbává lehounce ji kousne do bradavky a druhou obkrouží palcem, pak zavzdychá, jak se mu natiskne na klín+ Kočko... +zasténá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2016 00:44

jo? +uculí se, a úplně se zachvěje, jak ji kousne+ Líbí se ti to? +zazubí se, pořád jsou takový citlivý, takže s ní ty jeho doteky dost dělají věci+ copak? +pousměje se, a otírá se o něj v pomalým, pravidelným tempu+ já tě chci... +vydechne tiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2016 00:48

No... jen to, že tě taky chci. +pousměje se na ni trochu+ Strašně moc tě chci, ale to asi taky sama cejtíš, no. +uchichtne se, chytne ji za boky a trochu si ji natlačí na svůj klín, aby to cítila trochu víc+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2016 00:57

tak to mám kliku. +uculí se, nakloní se k němu pro polibek, až mu její vlasy sklouznou po obličeji a pošimraj ho na kůži, a když v klíně ucítí jeho erekci, zavzdychá mu do rtů+ jo. +zazubí se+ Když jsme spolu byli poprvé, tak ses mi omluvil že jseš tvrdej. +uchichtne se, když si na to vzpomene, ale tak mile, nesměje se jemu, ještě ho políbí, a začne mu rozepínat kalhoty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2016 00:59

No jasně, že omluvil, protože jsem z tebe byl celej žhavej a styděl jsem se, páč jsem tě chtěl okouzlit, že jo. +uculí se na ni a sklouzne jí rukou do klína a pohladí ji tam, protože teď chce, aby ona byla vlhká zase z něho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2016 01:05

no tou dobou už sem byla okouzlená pěkně dlouho. +zasměje se, a úplně zapřede vzrušením, když ucítí jeho doteky v klíně, vzrušená už je z něj docela dost+ bylo to děsně milý, abys věděl. to celý. říkal jsi že bys chtěl aby to bylo speciální. +pousměje se mu do polibku, vyloví jeho erekci z kalhot, a trochu ho pohladí, ale už je netrpělivá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2016 01:10

Doufám, že seš pořád. +uculí se a pak zavzdychá+ Bože, kočko, já tě tak ošukám a hnedka teď, to uvidíš. +vydechne a stáhne jí cokoliv, co na ní ještě zbylo a nasadí ji na sebe, jako by nic nevážila+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2016 01:18

děsně moc. +pousměje se a přitiskne se na jeho prsty, aby věděl jak přesně moc+ jo? +vyjekne se smíchem, a pak ho má najednou v sobě a tělem jí projede vlna slasti+ jo... tak jo, prosím. +zasténá, chytne se jeho ramen a začne se na něm nadzvedávat, už celá žádostivá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London