Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 25 dub 2016 01:20

Ano. +přikývne a chytne ji za boky a tak trochu ji na sobě vede, ale ne moc, protože ona sama drží dost slušný tempo a to stačí na to, aby se mu z ní zamotala hlava+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2016 01:27

+ještě ho trochu líbá, ale pak ji přemůže vzrušení, trochu se na něm prohne, aby chytla ten správnej úhel, a vlní boky přesně tak, jak to mají rádi, naráží se na něj čím dál rychlejc a dychtivějc, dlaněma se mu opírá o stehna za sebou a prostě si to jen užívá, nespěchá, za chvilku na nich vystoupí pot, a pokračuje až dokud ji nesejme skvělej orgasmus+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2016 01:31

+kouká na ni, sem tam přivírá oči, když je to úplně super a vzrušení v něm narůstá geometrickou řadou a občas jí zavzdychá, jak ji miluje a je to úplně pravda, dokud se i on nezhroutí v orgasmu a to ji na sebe přitiskne, aby byl úplně nejhlouběji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2016 01:39

+uculí se, a vychutnává si to všechno, co dlouho nemohla, dívat se na něj zblízka při orgasmu, mít ho u sebe tak těsně, že jeho kůže klouže po její, když se na něm nadzvedává, a potom ho moct držet, mít ho ještě v sobě, tak blízko, jak to jde, cítit jeho horkej dech na krku a jeho doteky na těle, pomalu opadající rozkoš a hlavně jeho+ Miluju tě. +pošeptá mu v orgasmu, a v tu chviličku neexistuje nic jinýho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2016 01:44

A já tebe. +zašeptá jí nazpátek a pak ji políbí, lehce ji líbá do rtů a ztrácí se v nich, i když je ještě udýchanej z orgasmu, ale za nic na světe by ji nepustil od sebe+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2016 09:41

já vím. +pousměje se mu do rtů, vpíjí si do sebe jeho přítomnost a jeho doteky, cítí na kůži jeho zrychlenej dech, a musí se uculit, protože se jí z něj pořád svírá žaludek a rozechvívá osrdí, tak mu to pošeptá, aby to věděl, a ještě ho trochu hladí. A když se v chůvičce ozve dětskej pláč, uculí se, pač to bylo těsně+ Gotham tě potřebuje. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2016 15:09

+usmívá se a hladí ji po kůži a voní si k jejím vlasům a je mu hezky+ Gotham mě potřebuje! +vykulí na ni oči+ Mě! A já jsem Batman! +nafoukne hnedka hruď, chytne ji za boky a něžně ji ze sebe sundá na druhý křeslo a hnedka zaujme hrdinou pózu+ Drž se Gothame! Batman už je na cestě! +zvolá a vyrazí k Sophii+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2016 15:54

+sklouzne z něj vedle a když vyrazí tak se rozesměje, protože je to boží, a pak pomalu vyrazí za ním+ Chceš ji nakrmit? +pousměje se, když k němu přijde do pokojíčku+ Dám ti láhev odstříkanýho mlíka, jestli se ti chce. +uculí se, obejme ho zezadu, a kouká mu přes rameno na to řvoucí mimino+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2016 00:52

Mocně. +přisvědčí vážně, plácne sebou našikmo přes postel, a přepadne přes ni na druhou stranu+ byla sem děsně věrná. +ujistí ho, zatímco se škrábe na nohy+ Jak ses měl? +uculí se na něj děsně moc jak sluníčko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2016 16:31

+kouká na ni a letí ji zachránit+ Jseš jako Bambi, sundám ti boty. +směje se a pomůže jí na postel a stáhne jí boty a plácne se tam vedle ní+ My sme byli děsně moc hodní. Četli sme si. Byl to trhák! +culí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London