Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2016 17:54

no to jsem. +koukne a popotáhne+ tak mám mrtvou mamku. +padne mu kolem krku a nechá se vytáhnout nahoru+ vy ste tak šikovný. +uchichtne se a zalehne ho+ já sem měla incident. a jako o nic nešlo, ale bylo tam hodně lidí, tak aby ti to někdo nevykecal. a nemyslel sis. +vykládá mu vážně, ale dost se jí plete jazyk, tak to postrádá váhu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2016 20:22

No jo, my sme šikovný, proto sme spolu, že jo. +usměje se a obejme ji+ Jo? +vykulí n ani oči+ A co to bylo za incident? +pousměje se a je na to zvědavej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2016 20:47

no takovej chlap. +zamumlá a povaluje se po něm, občas mu funí do kůže+ on se na mě furt lepil, když sme tancovali, že jo. +rozkladá mu to důležitě+ Pak mi sahal pod sukni a furt mě ochmatával, tak se mu jednu švihla a on mě švihnul zpátky. +zahihňá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2016 21:27

Tý jo, kočko dobrý! +zasměje se+ A nebolí tě to? +koukne na ni, jestli nemá někde modřiny+ Jestli chceš, tak tam půjdu a švihnu mu ještě jednu. Na Batmana si dovolovat nebude, debil.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2016 21:51

jenom trochu... ale asi budu mít moncla. +uchichtne se mu někde na břiše a furt se po něm rozvaluje+ Ty seš můj hrdina. +zahihňá se rozmarně+ já sem mu začarovala svědivej prášek do trenclí. +poznamená, vyhrne mu triko a vtiskne mu pusy od žeber až ke kalhotům a zpátky, pěkně mlaskavý+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2016 23:31

Oooo,ty jsi ale zákeřná lasička, proto tě miluju. +směje se a hladí ji po těle+ Co se po mě tak plazíš, co? +uculuje se a nenápadně se jí rukama dostává pod šaty+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2016 23:41

já sem lasička? +zachichotá se tomu a olízne mu mocný břišáky+ Bylo to fajn, víš co... chlapi na mě furt koukaj. I když sem jenom pár měsíců po porodu. +zazubí se na něj vesele, a pod šatama má svý favoritní punčochy+ já se plazím, jako had. +uculuje se a oči jí jen svítěj, když mu svlíká triko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2016 00:00

+zatáhne a zatne břicho, aby měl ty břišáky ještě mocnější+ No jasně, že po tobě jedou, dyť jsi zatraceně sexy! Ouuu, ty máš ty punčochy, to se musím kouknout. +uculuje se a hendka, jak mu sundá triko, tak jí vyhrnuje sukni a osahává stehna+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2016 00:06

no dneska si tak i docela připadám zazubí se na něj+ to si piš, tvoje oblíbený. +uculí se, vyskočí na posteli na nohy a ukazuje mu je ze všech stran, tu nadzvedává sukni až nad lem, nastavuje nožky a ukazuje mu stehna, a děsně moc se hihňá a vypadá to, že každou chvíli zahučí za postel+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2016 00:13

Ty totiž seš zatraceně sexy. +směje se a chytá ji za nohy, spíš ji po nich hladí, aby nespadla, ale je připravenej chytat, ale děsně se mu takhle líbí+ Bože, kočko, obávám se, že na tebe mám zas chuť. +směje se a stáhne ji k sobě+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London