Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2016 00:33

jo? +hihňá se, trošku přes něj přeskočí a nechá se stáhnout k němu, no spíš k němu žuchne+ Oh božíčku. +zazubí se+ co s tím budem dělat? +culí se, a jak je líznutá, tak ho děsně osahává a přijde jí to boží+ sundáš mi punčochy? +uculuje se mu do kůže+ nebo mi je chcš radši nechat? +pošeptá mu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2016 01:13

No já myslím, že s tím udělám to, že ti to strašně moc udělám. +zubí se na ni a hnedka jí stahuje ty malý šaty a kouká na ni, jak je pěkná+ Já ti je chci nechat, moc se mi to líbí. +uculuje se a prsty ohlazuje kůži nad krajkou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2016 01:29

oh, strašně moc, tak to jo. +zazubí se, nakloní se k němu a políbí ho, trochu mu cvakne o zuby, jak to nevychytá, ale rozhodně si to užívá+ tak jo, mně se líbí, že se ti to líbí. +uculuje se, šaty nechá spadnout+ je to děsně boží, jak jseš z toho hotovej. +uchichtne se+ budu tě muchlovat, dokud neodpadnu. +rozhodne se vážně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 dub 2016 17:08

Já za to nemůžu že seš v těch punčochách tak sexy. +směje se a hladí ji po těle, po stehnech a zkoumá kalhotky a dělá si na ni zatím chutě+ Dokud neodpadneš? Tak jdeme na to kočko. +uculuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2016 19:59

+zkouší si zrovna svoje nejlepší kilty, aby si vybral, co si vezme večer na sebe a taky už se nemůže dočkat, lítá tam jenom v trenkách a v ponožkách a kolem je pěknej borčus, ale počítá, že to Jeefes uklidí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2016 20:00

+připlíží se tam a celá se culí+ Byrone pojď se kouknout, ona se tak děsně pěkně směje, to je rozkošný. +uchichtne se a táhne ho s sebou do pokojíčku, aby to taky viděl+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 19 čer 2016 20:32

+vyběhne do ložnice, a jdou rovnou do koupelny ze sebe sundat ty promoklý hadry+ Není to ode mě krkavčí, ne? Chtít chůvu? +koukne na něj trochu provinile+ Jo, já taky. Mladou ne, určitě by tě sváděla. +zazubí se a honem se svlíká, aby se zahřáli+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 čer 2016 20:36

Dost o tom pochybuju, že by to bylo krkavčí. +pousměje se+ A nemusí s ní být ta chůva pořád, že jo, jenom když budeme potřebovat. +pousměje se a taky shodí oblečení a nastaví ve sprše vodu+ No jasně, a jak víš, že mě ta stará nebude taky svádět, co? +zahihňá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 čer 2016 20:40

To jsem ráda. +uculí se, a honem vleze k němu do sprchy+ jééé. +vydechne a nechá si horkou vodou hřát kosti+ no, ale starý třeba líp odoláš ne? +uchichtne se, vymáčkne si do ruky sprcháč a začne mu umývat záda a ramena a paže zezadu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 čer 2016 20:45

Já každýmu snadno odolám. Kromě tebe teda, ty mě máš omotanýho kolem prstu. +pousměje se a zahřívá se pod vodou a usmívá se na ni, jak je pěkná+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London