Obývák

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývák

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 19 dub 2016 11:54

Jo, to jsem a lepší už to asi nebude. +odsekne trochu načuřeně, ale hned zase svěsí uši+ To je něco jinýho, zabíjet je snadný. +pokrčí rameny, jakoby to vysvětlovalo všechno+ No..jaký...+trochu se pousměje a v očích jí zablýskne+ Co ti budu povídat...+koukne na ni významně+ A moje dítě už ho navíc zbožňuje. A on ji. +potřese hlavou bezvýchodně+ Mám vůbec nějako jinou možnost, než to nějak spravit? +ušklíbne se, ale pořád se trochu usmívá a pak poslouchá její další návrh a poctivě se nad tím zamyslí. Jenže pak jí stačí si představit, co mu sakra řekne až ho uvidí a je zase tam, kde byla.+ Já fakt nevím. Asi...asi ještě počkám...+stáhne se zase a tak provinile na ni koukne+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 19 dub 2016 12:06

Jo, snadný až moc.... +když si na to vzpomene a oči jí malinko zazáří jako světýlka na vánočním stromečku.+ Ha! +uchichtne se.+ Tak nějak jsem si myslela, že to nebude tuctový +culí se.+ Hele, vždycky máš nějakou možnost. Nejsi do ničeho tlačená a nenech se do ničeho zatlačit. Ale tak nějak tuším, že to chceš spravit. +Mrkne na ni a vstane.+ No nic kotě, jak myslíš, ale čím víc to budeš oddalovat, tím to bude horší. Ještě musím zkontrolovat zabezepčení apartmánu, jestli je tam všecko v cajku, když tam teď nebydlím. +V hlavě se jí rodí plán, ale na oko není vůbec nic vidět.+ Kdybys mě potřebovala zavolej, nebo napiš, najdu si čas vždycky. +Obejme ji ještě jednou a přenese se do hotelu.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 19 dub 2016 12:26

+poočku na ni koukne a udělá si mentální poznámku, že se jí musí na to všechno, co se stalo, podrobně vyptat+ To chci. Jenom nevím jak. +povzdechne si a vzhlédne k ní když vstane, trochu překvapeně+ Jo, já vím že bude. To už mám vyzkoušený, čím víc nepříjemnosti odkládám, tím je to pak horší, když mě kousnou do zadku. +ušklíbne se+ Něco snad vymyslím. +ale sama tomu moc nevěří+ Jasně dám. A díky, že jsi přišla. +oplatí ji objetí+ A gratuluju k získání trůnu. Ani na chvíli jsem o tom nepochybovala. +mrkne na ni ještě než zmizí a pak se znovu schoulí v rohu gauče, kouká do prázdna a přemýšlí, jak z těchhle sraček ven+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 29 dub 2016 18:13

Jade píše:+poslouchá Paynino vysvětlení, a koutek mu přitom hladce klouže vzhůru+ Asi tě to překvapí, ale existuje i kouzelnická policie. +poznamená ironicky+ Taková, která rozpozná magickej oheň, a docela určitě nepřehlídne ohořelý mrtvoly. Taková, která dokáže docela efektivně identifikovat hůlku, z níž vyšlo zaklínadlo. +nakloní hlavu na stranu, a tím to momentálně považuje za vyřízený. Přemístí se na chodbu před byt, sousedi musí být fakt úplní ignoranti :D, a jen se ušklíbne, když od něj tak odskočí+ Já tě neukousnu... +protáhne pobaveně, opře se o zeď a v klidu sleduje její dilema ohledně odemykání. Nic neřekne, jen lehce pozvedne obočí, ve stylu mám zkusit odemknout sám?+ Nevadí. Počkáme. +podotkne sladce, vejde dovnitř, a pokračuje do obýváku. Už tu byl, a objevovat jiný prostory nehodlá; rovnou si přivolá láhev whisky z baru, nalije si na dva prsty a usadí se v křesle. Pak vytáhne telefon, najde Beccy číslo a napíše krátkou zprávu: Pubertální časovaná bomba, round two. Tvůj byt. a víc nedodá, když bude trochu vystreslá, aspoň se objeví rychlejc. Spokojeně telefon zastrčí, zapálí si cigaretu a pozoruje ty dva a jejich vztahovou krizi+

+zamračí se, ale na to nenajde vhodnou odpověď, hlavně proto, když si uvědomí, že Becca hůlku nepoužívá, ale taky proto, že to nečekaný přemístění musí trochu rozdýchat.+ Nebojím se tě, jen nemám ráda, když na mě někdo cizí sahá. +odsekne zatímco odemyká. Víc se o něj nestará, očividně se dokáže obsloužit sám, ale je vidět, jak jí vytáčí. Dojde do kuchyně, sedne si ke stolu a potřese trochu podrážděně hlavou+ To je dobrý, chápu to. +povzdechne si nakonec rezignovaně+ Asi budu, ale je mi to jedno. Stálo to za to. +vzhlédne k němu s nepatrným úsměvem na rtech a v očích jí zablýskne+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 02 kvě 2016 01:15

Rebecca Altamirano píše:Tys nikdy neměl rande? +trochu ji to překvapí a donutí zapřemýšlet nad tím, jak jeho vztahy a známosti asi doteď vypadaly a probíhaly.+ Nevadí, to se hned naučíš. +uculí se pobaveně; tiše pod jeho doteky přede, zároveň si ale uvědomuje ještě ne zcela zahojená záda a tak si jen úplně maličko oddechne, když jsou vyrušeni:D+ To nevím, ale něco mi říká, že nejspí postoupila na další level. +povzdechne si+ Můžeme. +přikývne a zvedne se+ Jo, ještě bych zapomněla. Než se tam přeneseš, chvilku počkej, upravím ochraný kouzla, aby ses dostal hned do bytu a nevykoplo tě to před dveře. Zase. +mrkne na něj a přemístí se domů+

+s tichým prásknutím se tam objeví a když uvidí Jadea spokojeně likvidujícího její zásoby alkoholu protočí s úšklebkem oči+ Jsem ráda, že sis udělal pohodlí. +dál si ho ale nevšímá a rychle upraví ochranný kouzla, ví že V. dorazí během pár vteřin. Pak si dovolí ještě malou, rychlou modlitbičku ke všem možným bohům, aby tohle všichni ve zdraví přežili.+ Takže, o co jde? +koukne nejdřív na Jadea, ale pak spočine pohledem na Payne, která se objeví ve dveřích. Stále celá od krve, s několika šrámy na tváři a minimálně jednou řeznou ránou na ruce a na stehně; sjede ji dlouhým pohledem a výraz jí ztvrdne+ Poslouchám. +procedí skrz zuby a ruce si založí na hrudi+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 02 kvě 2016 11:16

+Atomy se složí v jeden velkej kus chvilku po B. Ve svých bezmála dvou metrech se objeví hned vedle Beccy a pohledem přejede celý prostor bytu. Chlápek u chlastu je nepřehlédnutelný, ale mnohem víc nepřehlédnutelnější je ten pach krve, co jde z kuchyně. Otočí hlavu na Payne která zrovna vyšla. Zhluboka se nadechne, vydechne, pěsti zatnuté a je jasné, že ten kdo tohle způsobil je už v tuhle chvíli mrtvej. V kuchyni je ale ještě někdo jiný, který je na tom podobně.+ Kotě, porcovalas prase? +zeptá se, ale sranda to teda není, spíš z toho zamrazí. Opře se ramenem o zeď a to že je B. pekelně naštvaná je jasné asi všem.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Jade » 02 kvě 2016 11:28

+Když se tam Becca zhmotní, pozvedne skleničku na pozdrav+ To víš, jako doma. +poznamená, a stočí pohled k zakrvácený puberťáčce. Nadechne se, aby napráskal, kde a jak je našel, když se tam objeví i V. Jadeův výraz zůstane díky letům praxe beze změny, jen obočí mu cestuje po čele proklatě vysoko, když si ho tak změří od hlavy až k patě. Pak střelí pohledem po Beccy, bože, tohleto je naprosto nevyčerpatelnej zdroj sarkastickejch poznámek, na jazyku má tolik věcí, počínaje pár narážkama na genetickou modifikaci a steroidovou impotenci. Nicméně tím se můžou zabavit i pozdějc, momentálně je důležitější sklad plnej mrtvol. Jo, priority+ To víš, každej má jinou představu romantiky. +protáhne nad svojí skleničkou+ Někdo jde prostě do kina, někdo se nechá ztřískat do krve, a někdo preferuje vyhladit menší pouliční gang. +dodá, a nedá absolutně najevo, že by to snad nebyly tři zcela náhodný možnosti, ona už bude Beccy vědět svý :D. V tu chvíli se z kuchyně vynoří Dean, pořád abstraktně ohozenej cizí krví, lehce krvácí z pár oděrek, ale jinak většina toho bordelu na něm není jeho. na tváři má svůj klasickej pubertální "Proti všem" výraz, odhodlaně se postaví Payne po bok a prsty zavadí o ty její, jen jako připomínku, že v tom jsou spolu. prostě dojemný jak romeo a julie, kdyby teda nebyli zaflákaní mozkomíšním mokem+ long story short, v londýně čeká pět rozjebanejch těl - možná šest, nohy jsem nepočítal - +zamyslí se naoko+ a já je docela určitě nebudu uklízet sám. +nakloní hlavu na stranu nevzrušeně, skoro jako kdyby konverzovali o počasí+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Payne » 02 kvě 2016 23:04

+tiché prásknutí jí prozradí, že Becca dorazila a přestože se dál tváří lhostejně, žaludek se jí trochu nervózně sevře. Přesto ale odhodlaně vstane a postaví se do dveří zrovna ve chvíli, kdy dorazí V a z toho se jí žaludek scvrkne ještě víc; nebojí se ho, jen ho nechce zklamat. Udržet lhostejný a vzdorovitý výraz je trochu těžší, ale docela se jí to povede.+ Jo, docela by se to tak dalo říct. +zareaguje na poznámku o porcování prasete dřív, než se stačí zarazit. Kousne se do rtu, ale zpátky už to vzít nejde, tak si založí ofenzivně ruce na hrudi a zamračeně sleduje Jadea, který se ochotně ujal slova. Zarputile mlčí, ale když se vedle ní objeví Dean, trochu pootočí hlavu a maličko se pousměje+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 02 kvě 2016 23:04

+Jadeův výraz, když se tam objeví V. jí neujde a jen doufá, že si aspoň pro jednou svoje debilní poznámky nechá pro sebe. Jeho další věta ji na chvíli donutí zamyslet se nad tím, jak moc fajn by bylo setřít mu ten pobavený výraz pěstí, no ovládne se a nedá najevo, že by snad některá z těch možností byla víc, než náhodný příklad a soustředí se na tu poslední část, která asi s jejich věcí aktuálně souvisí. Pomalu se otočí k oběma puberťákům a každému věnuje dlouhý, nepříjemný pohled.+ To je vážně rozkošný. A já si merlinví proč myslela, že jste na svůj věk celkem rozumný. To jsem ale byla idiot, co? +zasměje se, ale zní to tak, až je s podivem, že nenamrzají okna+ Fajn. +otočí se od těch dvou výtržníků, protože by s oběma nejradši zatřásla, aby se probrali.+ Půjdeme tam uklidit, než to najdou poldové a přibude nám ještě práce s úpravou paměti. +střelí dalším naštvaným a taky zklamaným pohledem po Payne+ A my si promluvíme potom. +a podle toho, jak se tváří, to nebude příjemný rozhovor+ Chceš jít taky, nebo pohlídáš tyhle dva delikventy? +zadívá se na V. a maličko škodolibě si představí, jak by mohl pěkně podusit mladého Romea:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 03 kvě 2016 08:58

+většinou nedá na první dojem, ale tenhle chlap je prostě kretén. A vůbec ho nemá rád.+ Jasně, to by ses totiž nemohl vyžívat v tom, dát to mladým pěkně sežrat a udělat ze sebe ještě větší osinu v prdeli než už seš. +Tak, neudržel se. Každopádně není třeba hrát na city, není žádná dámička.+ čímž nechci říct, že zmasakrovat zlodějský gang by bylo v pořádku +otočí hlavou k Deanovi a čelist mu trochu ztvrdne. Spíš než to, že do toho Payne zatáhl ho sere to, že o tom nikdo nevěděl, a kdyby se něco vyjebalo, bylo by to v hajzlu.+ V pohodě, dělej co musíš, babysitting zvládnu +vyzubí se na B. a už se docela těší, až tam zůstanou sami. Zvlášť, když vidí ten Deanův vzdor a slyší řvát myšlenky obou mladých. Sranda. Sedne si na pohovku, zas se pokusí vecpat ty svoje dlouhé nohy pod stolek a se zamyšleným výrazem koukne na Payne.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

PředchozíDalší

Zpět na Byt Beccy v Dublinu