Obývák

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývák

Příspěvekod Jade » 03 kvě 2016 22:15

+už do toho víc nerejpe, momentálně to rozhodně není na pořadu dne, a to vědomí, že Becca musí bejt dost v tenzi, mu docela stačí+ To by ale nebyla zdaleka taková sranda. +poznamená na ten Vishousův rejpanec, a nakloní hlavu na stranu v nevysloveným a nejsem to já, kdo je tu navíc+ krom toho, ty taky nevypadáš, že by sis z těch tři věcí vybral kino. +zvedne koutek lehce a dopije svoji sklenici+ Nevím odkud jseš, ale u nás je zvykem nýst za svoje činy následky. +pokrčí rameny, jo, i kdyby to Dean už netušil, je dva taky čeká dohra, ale až za zavřenýma dveřma+ Jo, souhlas. +přikývne na ten návrh s úklidem a postaví se. Přejde k nim a natáhne ruku k B., aby je přemístil do toho skladu. Ví, že Dean se nikam nezdejchne; svoje už si udělal, a od Payne by neutek+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Dean » 03 kvě 2016 22:15

+Dean jim všechny ty pohledy oplácí se vztyčenou hlavou; je mu jasný, co si asi myslej, ale on o svým rozhodnutí nepochybuje ani na chvilku, a už vůbec nelituje. Je mu fuk, jestli ho vidí jako idiota, kterej je oba ohrozil, on sám dobře ví, že plán, kterej měl, byl sakra dobrej. Plán, kterej počítal i se zadníma vrátkama, pro ně oba. Touha se pomstít, vzít život těm, co vzali tolik jemu, je v něm neovladatelně silná, ale i když to ještě pořádně nedovede v sobě rozklíčovat a pojmenovat, instinktivně tuší, že ještě silnější je v něm potřeba ochránit Payne. A i kdyby, i Jade musí uznat, že to byla čistá práce. Přesto se mu trochu uleví, když se ti dva rozhodnou jít tam uklidit sami, a nenutí jeho, aby ty mrtvoly posbíral; popravdě vůbec netuší, co by to s ním udělalo. Střelí po Vishousovi pohledem, když se nabídne, že je pohlídá; super, ten má kolik, dva metráky živý váhy? ježíši. No, umřít asi musí někdy každej, povzdychne si vnitřně. Je mu jasný, kdo to je, Payne se mu na chatu zmínila, že B. někoho má. Nijak konkrétně, ale z toho mála pochopil, že jí se ten týpek zamlouvá, a on Payninýmu úsudku věří. Ale i tak, jak ho tak pozoruje koutkem oka... neví přesně, co to je za živočisnej druh, ale je sakra DIVNEJ, ten typ bytosti, která už jen příchodem do místnosti varuje, ať se mu vyhneš. - a to ještě chudák neví, že mu nejspíš V celou dobu vidí do hlavy - Život mě nenávidí, ujistí se v duchu, ale jelikož je mu šestnáct a nemá pud sebezáchovy, chytne Payne za ruku a proplete jim prsty, protože i když si spoustu věcí ještě neřekli, patří k sobě, a oba to vědí.+
Dean

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 04 kvě 2016 17:12

+potlačí chuť zaskřípat zuby nad tím, jak tam do sebe ryjou a soustředí se jen na to, aby je dostala z jedné místnosti co nejdřív.+ No, mám dojem, že tenhle koncept naši dva mstitelé docela doslovně aplikovali, co? +ušklíbne se na „nesení následků za svoje činy“+ Dobře, díky. +usměje se na V. a je opravdu ráda, že nechce jít s nima, není si vůbec jistá, jak dlouho by tyhle dvě ega dokázala krotit:D+ Tak můžeme. +koukne na Jadea, vloží svoji ruku do jeho a nechá ho, aby je přemístil na místo činu+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 04 kvě 2016 17:12

+vzdorovitě opětuje Beccyin pohled, ale nakonec to stejně nevydrží a sklopí oči k zemi. Má hroznou chuť začít je oba hájit, ale dokud tam bude Jade, nehodlá říct ani slovo. Po očku pokukuje po Vishousovi, trochu doufá, že by jim mohl být trochu příznivěji nakloněný, když ale zachytí jeho přísný pohled, naděje pohasne. Zdá se, že ti so to budou muset vážně vyžrat až do dna.+ My nepotřebujeme hlídat. +zavrčí naštvaně, ale moc bojovně to nezní, spíš jen tak pro formu a aby měla poslední slovo; dokonce si to načasuje tak přesně, že Becca s Jadem vzápětí zmizí, takže už nemá možnost reagovat. Když tam zůstanou s V. sami, značná část toho vzdoru z ní trochu vyprchá a jen na něj trochu nejistě koukne; a nebo se promyšleně snaží s ním opět manipulovat, kdo ví:D+ Jsem ráda, že jste se s Beccou usmířili. +usměje se na něj; snaží se to zamluvit a když si s ní Dean proplete prsty, na chvilku zapomene, co chtěla říct dál, stiskne mu ruku a nepatrně se na něj usměje, než zase pohlédne na V.+ Tohle je Dean, můj kluk. +představí ho v náhlém záchvatu sebejistoty, kterou jí jeho dotek způsobil, skoro současně jí ale zčervenají tváře a sklopí oči, protože je jí najednou hrozně trapně+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Vishous » 04 kvě 2016 20:13

To Jade: Možná +pokrčí rameny a víc tu Jadeovu děsně chytrou poznámku nerozebírá.+ V tom případě bys ho ale měl vzít sebou +když nést následky, tak se vším všudy, a takový úklid k tomu stopro patří. Spíš tam jde o něco jiného, ale fakt se mu nechce do toho zabředávat, protože by se mohl dozvědět něco, co by ho sralo. Jop, někdy radši nevědět.+

To Beccy: V pohodě +mrkne na ni, páč si to asi docela užije.+ dávej pozor +a myslí tím moc věcí, od toho hubeného blbečka počínaje, až po Omegu.+

+Jakmile s mládežníky osamotní výraz mu trochu změkne, to je fakt jak z nějakýho blbýho japonskýho manga. Povzdechne si.+ No Deane, rád bych řekl, že tě rád poznávám, ale to bych asi trochu lhal, a já mám problém, že nikdy nelžu +opře se o lokty na kolenou, i když některé jeho myšlenky jsou fakt zajímavé. zvlášť ta "Život mě nenávidí.+ Už si sedněte, ti "zlí" právě odešli +zakroutí nad těma dvěma, co jsou očividně pořád napnutí, hlavou.+ Myslím, že vám to ještě dají docela sežrat, a já se do toho míchat nebudu, takže chvilka klidu před příslovečnou bouří. +Pozvedne koutek v úsměvu na Payne.+ Díky Nalla, slyšel jsem, že jsi za mě lobbovala, ale to můžem probrat až potom, co mi řekneš, kdes vzala bouchačku hm? Nebo víš co? nejdřív ji fofrem vyčisti a vrať zpátky. Třeba pak bude míň naštvaná. +A pak, k překvapení zůčastněných řekne něco Deanovi, co by se Jadovi a ani B asi nelíbilo.+ Vykonání ahvenge za svou rodinu, u nás za chybu nepovažujeme, spíš naopak. Ale +dá na to slovo důraz.+ jestli to těm dvoum řeknete, vlastnoručně vám vytrhnu jazyk. +věnuje jim jeden děsně ledový pohled, plný řečeného slibu.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Dean » 04 kvě 2016 23:42

+když se ti dva přemístí pryč, přesune pozornost na Vishouse, v jeho přítomnosti se uvolňovat rozhodně nehodlá, naopak zůstává sakra ostražitej+ Nápodobně. +přikývne, je v tom stopa Jadeova sarkasmu, ale chlapec si ji už úspěšně přetavuje ve svůj vlastní. Nicméně sedne si teprve až po Payne a blízko k ní. Načež si umíní, že musí pro Payne sehnat její vlastní pistoli, aby nemusela bejt závislá na tom, co šlohne Beccy. Že si s ní ustřelí nohu se fakt nebojí. Když na něj V promluví, překvapeně zvedne hlavu, asi čekal spíš ostentativní ignoraci, nebo zastrašující proslov+ Ale jo, já vím. +přikývne, trochu váhavě, aby si náhodou nezadal+ A Jade to ví taky. že na to mám právo. +pokrčí rameny, a jak se tak na něj dívá, oči má daleko starší, než by měl mít+ Vadí mu na tom jiný věci. +ušklíbne se trochu koutkem úst. Nemá strach, že dostane zaracha za pětinásobnou vraždu, ale Payne by mohla, a to mu dělá starosti. Jak adrenalin opadne, někde v koutku mysli mu zahlodá myšlenka, že dneska poprvé zabil, ale hodlá se tím zabývat teprve až bude sám+
Dean

Příspěvekod Payne » 06 kvě 2016 23:12

+trochu napjatě sleduje V. a Deana a fakt doufá, že si nepůjdou po krku, protože v tuhle chvíli jsou to jediný dva chlapi, na kterých jí záleží. Sedne si na pohovku a Deanovu ruku nepustí; když se jí zeptá, kde vzala zbraň, trochu provinile se kousne do rtu a koukne na něj zpod řas+ U Beccy v sejfu. Znám kombinaci. +přizná nakonec, vyndá zbraň a odejde do Beccyiny ložnice, kde ji v rychlosti vyčistí a uloží zpátky do sejfu, stejně jako oba granáty, které nevyužila. Vrátí se zpátky a sedne si.+ Věděla jsem, že ty to pochopíš. +usměje se na něj+ Becca tedy nejspíš taky...+koukne na Deana a moc dobře ví, co jim na tom bude vadit+ ...aspoň do určité míry. +povzdechne si a na ten rozhovor se fakt netěší+
Payne

Příspěvekod Vishous » 07 kvě 2016 10:12

+Jenom se na kluka ušklíbne.+ Takže spolu chodíte jo? +no jo, takt na prvním místě. Ale nebude teď do nich rýpat, vidí že Payne na něm fakt záleží a i když je to těžké přiznat, tak i jí na něm, vlastně víc než na sobě. Pěkné a to je jim tepr patnáct nebo jak.+ Už to nedělej Nalla, to žes jí to šlohla, ji naštve, nebo spíš bude mrzet, protože ti věřila +povzdechne si.+ Příště mi radši zavolej ok? +pozvedne obočí jestli si jako rozumí a všimne si, že má pořád ten šrám na obličeji.+ Pojď sem kotě, spravím ti fasádu, byla by škoda kdyby ti zůstala jizva +věnuje jí jeden ze zřídkavých milých úsměvů. I když jizvy na kůži jsou mnohdy lepší než ty na duši. Ale když bude chtít, tak mu o tom jednou poví sama.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Dean » 07 kvě 2016 13:51

+vymění si s Payne pohled, taky je mu jasný, kam se to konverzace bude ubírat. No co, za pár měsíců mu bude sedmnáct, a Jade ho ani teďka zrovna dvakrát nerodičuje. Trochu provinile si uvědomí, že se ještě nebyl podívat za sourozencema. Jsou to ještě děcka, a Lauren na ně bude hodná, nejspíš mají slušnou šanci se z toho dostat a žít celkem normálně. Je za to rád, ale to neznamená, že by dokázal snést vidět je spokojený v cizí rodině. Když Payne na chvilku zmizí, je teda docela v tenzi a není mu moc příjemný zůstat tam s Vishousem sám, ale neřekne nic, aby nevypadal jako srab+ Jo, chodíme spolu. +koukne na něj zpříma, i když si to teda s Payne mezi sebou ještě úplně nevyjasnili. Obezřetně sleduje, co jí bude dělat, ale když se na ni tak usměje a vypadá na chvilku skoro mile, říká si, že třeba není takovej kretén. Má rád Payne, a to je důležitý+ Musel jsem to udělat já sám. +řekne prostě+ Payne za to nemůže. +dodá, aby bylo jasno. ale rozhodně ji respektuje dostatečně na to, aby ji nenutil zůstávat někde v bezpečí a ignoroval její rozhodnutí+
Dean

Příspěvekod Payne » 08 kvě 2016 22:34

Já vím. +povzdechne si a cítí se trochu provinile. Zklamat Beccu nebo jeho by určitě nechtěla a ztratit jejich důvěru už vůbec ne. Ale i teď si stojí za tím, co udělali a že do toho šla s Deanem. Nějak ale nedokáže říct nahlas, že kdyby to považovala za nutný, udělá to znovu přesně tak, jako teď. Jen krátce pohlédne na Deana a měkkce se na něj usměje, když ji tak brání, i když to není potřeba. Zvedne se a sedne si vedle Vishouse+ Nic to není. A Becca umí léčit. Ty taky? +vzhlédne k němu, to ji docela zaujme a je zvědavá+ No, vlastně za to trochu můžu. +střelí pohledem k Deanovi a pousměje se; ten první impuls, aby se pomstil byl její nápad, protože sama dobře ví, že pomsta je skvělá motivace do života. Zadívá se zpátky na V. s vědoucím, ale posmutnělým úsměvem+ Pomsta může dát sílu k tomu, jít dál a osvobodit se od minulosti. Proto to musel udělat. +prohlásí tiše a lehce pokrčí rameny, v očích zase ten až příliš starý pohled na čtrnáctiletou holku+
Payne

PředchozíDalší

Zpět na Byt Beccy v Dublinu