Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Byron » 27 dub 2016 00:02

+čte Sophii dokud neusne a pak kouká do tý knížky, až v tom křesle usne taky. Hlava mu spadne na hruď a on si romanticky slintá na triko a určitě v tom vypadá děsně moc sexy :D+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2016 00:08

+rozloučí se okolo půlnoci, přemístí se domů, a krok má podezřele lehký a lehce zamotaný, vyplíží se po schodech, boty v ruce, a nakoukne do pokojíčku. Musí se uculit, jak je byron děsně moc sexy, Sophii přikryje peřinkou, a jeho probudí polibkem+ Pojď vedle, ať ji nevzbudíme. +zahihňá se potichu, a při úprku to vezme o futra+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2016 00:39

Já nespim, já hlídám! +zamumlá hnedka a ospale na ni mžourne+ Jé, ahoj kočko. Jaký to bylo? Zapařily jste? +uculuje se a kouká na ni, jak je lehce nametená a jde s ní do ložnice+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2016 19:56

+uloží nakrmenou Sophii do postýlky a ještě jí brouká ukolébavku, aby rychle usnula a oni mohli s byronem vyrazit do města. Jeefes dostal celej seznam úkolů a upozornění, aby ji pěkně pohlídal, a Vicky už se děsně těší+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2016 20:05

No jasně, že je to pěkný. na je celá pěkná, po tobě, že jo. +směje se, a jde s ní a drží ji za ruku+ Ahoj, prcku. +uculí se na Sophii a polechtá ji na břiše+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2016 20:11

+obejme ho zezadu, když tam tak spolu stojí u postýlky, opře se mu pusou a bradou o rameno a uculuje se mu do kůže+ Ona je tak boží, já na ni někdy koukám, a úplně se mi svírá tady. +uculí se a poklepe mu konečky prstů tam nalevo na prsou, a malá se směje a třepe nohama, pač Byrona má ráda+ Takový koťátko. +uculuje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2016 20:14

A my sme udělali něco tak maličkýho a dokonalýho. +ucul íse na Vici+ Někdy nechápu, jak se nám to vůbec povedlo. +uculí se a pošimrá prcka na bradě+ Co ty bobku? Jsi ty bobek?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2016 20:18

no to proto, že je naše. +uculí se taky, trochu se tulí k jeho holý kůže a semtam mu dá pusu zezadu na krk, a kouká mu přes rameno na malou+ I když je celá maličká, má oči jako ty... +uchichtne se+ no dneska udělala pořádnej bobek, proto je tak vysmátá. +zazubí se+ tak spi koťátko, máma chce jít s tátou ven. +uculuje se+ možná by pomohlo, kdybys jí zahrál ukolébavku. +culí se nenápadně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2016 20:20

No tak jasně, mě taky vždycky zvedne náladu, když udělám pořádnej bobek, viď. +zaculí se na SOphii+ Ty jsi taťkova holka a já ti teď zahraju ukolébavku. +natáhne se pro kytaru+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2016 20:26

no to je jasný. +zazubí se taky, posadí se tam k sophii na zem, a přes šprusle postýlky ji trochu hladí po břiše a po packách, aby se jí pěkně spalo, kouká střídavě jak se jí klíží oči, a střídavě na Byrona, jak je krásnej, když hraje, a je úplně děsně moc šťastná+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London