Wife Swap - Season 1: Victoria

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Wife Swap - Season 1: Victoria

Příspěvekod Amon » 19 kvě 2016 21:17

Tři? No..dva dny můžu jest párky...a dva dny pizzu a gyros. To dáme! +jakože každej týden furt dokola :D +
Ha ha ha, +ušklíbne se+ beztak se právě tohle ženským na chlapech líbí, můžete si pak sn ámad ělat co chcete!
Já tě ještě neslyšel si stěžovat - myslím teda. Jo, to proto, že seš normální. +že by něco změnila+
+mávne rukou+ Každej má svoje poučný činy...a ty vedly k tomu, že seš teď kdo seš. Která to je? Ta nejlepší kámoška?
Jo tak...+kde se tam vzaly žampiony?! Amon houby nejí - žampiony jen hodně vyjímečně...+ Jo, základy - pochopit k čemu magie je, jak se ovládá a čeho je schopná. Musí to být teda dobrá škola...což je dnes těžký...ale když jsou tyhle základy dobře položený, můžeš na nich pak stavět cokoliv.
Ani bych neřekl..+že má štěstí na chlapy :D + Buď ráda, evidentně to byl vůl...jinak by neutekl. Chm....možná proto si tolik čarodějek nabrnkává sociopatický vrahy...+poznamená+ Těm to zřejmě nepřijde...
No...+uculí se zlověstně+ To sice doufám, že není, ale je to manipulátorka! A jakmile si něco usmyslí, tak jde přes mrtvoly. Obrazně...zatím...a vždycky to nějak provede. To asi jo, ale záleží taky na tom, k čemu ju Bea povede... A proto se děti posílají na internátní školy- tam se s nima nikdo takhle nemaže a slušně je to připraví na život.
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 21 kvě 2016 00:31

Myslíš, jo? +zazubí se+ tak hambáče bych taky zvládla, grilování je vcelku snadný. +přikyvuje a když dojedí, nandá zas nádobí do myčky a zbytky do ledničky+
No ještě řekni že to není pravda. +uculí se+ Já nevim, mě by asi moc nebavilo bejt s chlapem, kterýho utáhnu na vařený nudli... dyť t by byla děsná nuda. +mrkně na něj+
Ne jo? třeba v moštárně sem si docela stěžovala! +vztyčí prst+ ne, tak já si teď nemám moc na co stěžovat, sem spokojená. +připustí+ Tak jasně... +že by něco změnila+ život je moc krátkej na to aby ho člověk prožil nespokojenej, ne. +uculí se+ Jo? a jaký máš ty? poučný činy? +zazubí se, ale nějak doopravdy nečeká, že by jí to řek+ Tu asi neznáš... ona teď žije v New Yorku, jmenuje se Angela. Docela dlouho jsme spolu bydlely. +usměje se+
+no ty tam patří :D+
Dřív jsem si děsně přála moct chodit do normální školy, s ostatníma děckama, spát na koleji. Ale s bráchou jsme si to taky užili. +uculí se+ ty jsi chodil do bradavic, že jo? +koukne na něj a pokouší se představit si ho jako dítě+
Protože ty jseš přehnaně kritickej, podle tebe by pro ni nebyl dost dobrej nikdo. +zazubí se+ Ale jo, to já vím. Ale tenkrát mě to děsně sebralo, že jo. +směje se+ no... tak když máš magii, jen tak něco tě nepřekvapí... a takovej sociopat je samý překvápko. +ušklíbne se vesele+
To je náhodou dobrá vlastnost, aspoň se v životě neztratí. +usměje se+ Jen se neboj, však ona to výchovně zvládne. +uculí se+ no mně přijde děsný šoupnout děcko na deset měsíců na internát, ale možná že v pubertě změním názor. +zazubí se+ půdem střílet? +nadhodí děsně nenápadně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 21 kvě 2016 12:13

To není jen grilování - to je v tom vystihnout tu pravou souhru chutí, abys vytvořila dokonale harmonickej kousek v každým ohledu. +školí ju :D a popíjí víno, zatímco Vici pobíhá okolo a uklízí+
Ale prosímtě, ještě řekni, že toho tvýho nedonutíš k čemukoliv jen když budeš chtít? Vy ženský to prostě umíte. A ať už je chlap jakákoliv nátura, proti vám nemá šanci!
Ale moštárna není tvůj život... Jo to je, něčí dokonce i kratší, než předpokládá, ale to jim prostě nevysvětlíš... To víš, já ti to řeknu a zítra to bude v bulváru! Nic takovýho! Aha..tak tu fakt neznám...
+To musely být nějak hodně dobře ochucený, když to bez řečí snědl! :D +
Mhm, +přikývne+ ale to byl jen takovej odrazovej můstek...dnes už tam ty děcka taky nic moc nenaučí... Pořád aby bylo všechno politicky a rasově korektní, aby náááhodou nezabrousili do temné magie...moc se s tím piplají. +zadívá se na ni+ Nedovedeš si mě představit jako dítě? +ani jí nemusí číst myšlenky, aby věděl na co myslí+ Představ si...Zuzku v klučičím provedení se schopností ...s v podstatě neomezenou schopností. Ta škola byla má, mohl jsem si dělat, co jsem chtěl. Všichni byli jen moje figurky...
Já za to nemůžu, že je to všude okolo jen samej cucák! +brání se+ To je asi pravda...
Jak může dobře vychovat dítě, když sama neví co se sebou? A to jí táhne na třicet. Dnes mají mladí moc času na dětství a dospívání a končí to tím, že nejsou schopní chovat se dospěle.
Tak co já vím, tak když chcou, tak ty děcka jezdí docela často dom. Dyť tě svátků a prázdnin je tolik, že je máš doma častěji, než by sis přála! Jo. +dopije+ Jdeme na to! +vstane a vede ju zase do sklepa - ale tentokrát jinama. Nesmrdí to tam a je tam poměrně čisto. Cestou Amon mávne na jednoho smrtijeda+ Poď, budeš nám dělat terč! +no když se na něho (předpokládám) Vici udiveně-zděšeně podívá, tak jen mávne rukou+ To byl vtip...nastaví nám terče...+a vejdou do menší soukromé střelnice, kde jsou vytrýny se zbraněma, nachystaný sluchátka a Smrtijed jim nastaví terče a nechá je odjet dozádu+ Tak čím chceš začít? +mávne ke skříním, ať si vybere zbraň+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 21 kvě 2016 14:25

To já spíš vsázím na kombinace co už vím, že fungujou... třeba z kuchařek, nebo tak. A někdy prostě něco splácám z toho co je doma. +přikyvuje+
No tak když něco chcu, tak se domluvime, ne. +uculí se+ No to díky bohu není můj život. +zazubí se+ Ale tak... já jsem k tomu taky dospěla časem... když je člověk hodně mladej, má pocit, že má na všechno času dost. +pousměje se+ No dovol, komu bych to asi tak napráskala. +zašklebí se vesele+
+tak samozřejmě :D+
No na druhou stranu, černá magie není sranda, do toho se nemůže pustit každej. docela chápu, že se jim nechce vyučovat něco takovýho grupě třináctiletejch děcek, co se obden rozhádají na život a na smrt. +uculí se+ No moc ne. +připustí pobaveně+ Tyjo... +zkouší si to představit+ To muselo bejt děsně izolující a osamělý. +pousměje se, a možná na něj zase kouká trochu jinak+
Tak musí to brát, že to má těžký... chlap co chce bejt se mnou se musí srovnat maximálně s mojí magií, mojí rodinou, s mým šíleným ex a s mýma psychickýma problémama, ale Bea musí myslet na strašně moc dalších věcí, chránit svoje lidi, svůj byznys, svý dítě... to není sranda, najít takovýho chlapa, kterej by tohle všechno přijal a ještě byl hodnej a pěknej. +zazubí se na něj+
A proč ne? Co si představuješ pod tím "vědět co sama se sebou"? Já taky nevím, co se sebou, prostě žiju tak, jak to jde. A když se zítra rozhodnu, že budu učit surfování, tak se seberu a budu učit surfování, no a co? +koukne na něj a dolije jim poslední zbytek vína+ Radši budu šťastná, než děsně dospělá, nikomu tím neubližuju, tak to nikoho nemusí zajímat. +pokrčí rameny+ Já bych spíš řekla, že maj lidi obecně moc času na to, rozebírat cizí životy. +uculí se+
No nevím... budu to řešit až to bude aktuální, ale stejně se mi bude stýskat. +zasměje se a jde s ním do toho sklepa, no trochu se toho obává, a Amonovi věnuje pohoršenej pohled, že děsí chudáky smrtijedy+ Tak... +nahlídne do vitríny+ tohle znám +vytáhne si glocka, nandá si sluchátka a odjistí si ho. sevře zbraň v prstech a zakáže si myslet na věci, který jí to připomíná. Pečlivě namíří a pak stiskne spoušť, první rána jí trochu škubne zápěstí a jde mimo, ale pak už trefí terč a vyprázdní do něj zásobník. Ke středu se moc nedostane, rány se spíš tak různě koncentrujou v horní části terče, ale i tak je spokojená, že trefila aspoň něco+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 28 kvě 2016 11:51

To právě nevím! A pak se budu divit odkud se to dozvím! Nene, to já si dávám pozor co komu prozradím. Pak slyším takový věci jako "Amone ty seš vlastně hodnej!" a to je to nejhorší, co se mi může stát!
Ve třinácti už to taky nemají být děcka! Rozmazlujou je, nemají pak žádnou zodpovědnost a chovají se jak malí spratci!
Naopak, +zavrtí hlavou - i kdyby bylo, tak jí to neřekne, žejo...+ ten pocit moci, kterej si jednou zkusíš...chceš pak pořád víc, dokud nedosáhneš absolutní moci. Dokud nemáš všechno co chceš.
+mávne rukou+ To je právě to...vy koukáte po tom, aby byl hodnej a pěknej, místo aby byl schopnej a uměl vzít věci do svých rukou. Pak to vypadá takhle.... A zase tak těžký to "chudera" nemá. Na všechno má lidi. Jinak by už dávno zkrachovala!
+podívá se na ni tak trochu...chápajícně...+ Vidím trochu rozdíl v tom, jestli se rozhodneš jít do kavárny, nebo surfovat, a v tom plést se do válečných konfliktů, politiky, státního zřízení a podobně. Podle toho jak se madam vyspí rozhoduje o věcech, kterým vůbec nerozumí. +ušklíbne se+ Já na to mám svatý právo - zařídil sem si to. +uculí se nad viteálama+ Čas něco stojí a já si ho předplatil.
To asi jo, ale uvidíš, že je o to raději uvidíš až dojedou na prázdniny!
+nechá ji si vybrat zbraň a ustoupí za ni - kdyby náhodou začla mávat pistolí... a aniž by si vzal sluchátka ji sleduje.+ No...+nechá dojet terč+ Tady buď někdo trénoval, nebo je přirozenej talent! +sundá ho tentokrát sám a vymění ho+ Tak co teď? Samopal? Brokovnici? Nebo si chceš vrhnout nožem? Mám tu i takový ty..hvezdice..+jak mívali ninjové, nebo kdo+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 28 kvě 2016 18:31

No asi je to rozumný. +uculí se+ ale tak to přece není špatná věc! bejt hodnej! +uculuje se trošičku+
Tak já myslím, že je hezký, když si můžeš užít dětství, nám to skončilo docela rychle, hlavně teda bráchovi, a nebylo to nic moc. +pousměje se+
Jo, moc je návyková, jako všechno. +přikývne+ Nemám teda osobní zkušenost, ale znám... lidi. +odkašle si nenápadně+
Jasně, protože si každá vyzkoušíme toho "co umí vzít věci do svejch rukou", a pak přijdem na to, že vlastně když chceš někým strávit život, nejdůležitější je jestli je na tebe hodnej a jak ti sním je. +zazubí se+ Hodně si toho můžu udělat sama, vydělám si prachy, přivrtám si police, ale chlapa o kterýho se můžu opřít... takovýho není sranda najít. +pokrčí rameny+ to jo, ale udržet to všechno pohromadě musí bejt těžký. +usměje se+
Já sem tydlety ambice nikdy moc neměla... ale tak kdyby tomu nerozuměla, tak by se do toho asi nepouštěla, ne? já mám spíš tak nějak pocit, že nemáš moc rád ženský na vysokejch pozicích s mocí. +koukne na něj, ale culí se+
No jo, trénovala jsem. +připustí+ natajnačku, když jsme jeli na jednu upíří výpravu. +mávne rukou+ ale teď jsem v klidu, tak mi to jde líp, kdyby mi šlo o kejhák, nejspíš bych to tam prostě nasypala naslepo. +uculí se+ Samopal jsem nikdy nedržela v ruce. +přizná se+ nůž... nože ne. +zavrtí prudce hlavou a vrátí mu tu pistoli, tváří se trochu divně+ ale ten samopal. +uculí se trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 29 kvě 2016 12:15

Jak pro koho a jak u koho...
Do pěti let si můžeš hrát na dítě, pak už bys měla dospívat - svět nečeká na to, až se nám bude chtít dospět.
+ušklíbne se+ To znáš... Nakonec každej něco chceš, žejo.
Jenže chlap, o kterýho se můžeš jen opřít, ale jinak si vlastně uděláš všechno je k ničemu. Po pár letech zjistíš, že ho doma najdeš jako strom. Uchlácholí tě, ale stejně si všechno budeš muset vybojovat sama. A ještě navíc se staráš o něho.
Ale jo...pouští se do všeho...ona je taková..idealistka... +zakroutí hlavou+ Mmm ne, to mi neva. Schopný ženský. +upřesní jaký ženský na pozicích mu nevadí+
Upíří výpravu? +zvedne obočí+ Neříkej, žes někoho zabila? +sková pistoli a podá jí samopal - a odjistí+ Co máš proti nožům? +tak nějak jí samopal napasuje a ukáže jí jak ho držet, kde co je a kde mačkat+ No tak zkus...+a stoupne si těsně za ni a trochu jí přidrží ruce, aby jim tam nevymalovala...+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 29 kvě 2016 15:49

Ježiš ty jsi drsnej, dyť třeba Zuzka je taky ještě děcko, a dávno jí není pět. +uculí se+
No tak jasně, chlapa co jen sedí a nechá mě lítat jak hadr na holi bych taky nechtěla. +přikývne+ Ale o tom já nemluvím, mluvím o tom, že pro něj chci bejt na prvním místě. Já a naše případný děti. +pokrčí rameny+ Chci chlapa kterej bude stát vedle mě, ne o dva kroky za mnou, nebo abych já vlála za ním. Nechci, aby za mě bojoval moje bitvy, ale chci se o něj opřít, až do nich budu muset jít, a naopak zase pomoct jemu. Ale já si to maluju no. +zazubí se+
Takový lidi jsou náhodou taky potřeba. +pousměje se+
Já jsem tam byla jako čarodějka, dělala jsem magický rituály a tak. Na lovení upírů tam byl někdo jinej. +zavrtí hlavou a kouká po tý vitríně s nožema+ zato nožem jo. +zamumlá, vezme si od něj ten samopal a zkouší si ho porovnat v ruce+ tyjo, to je... fakt drsnej pocit. +zazubí se a zmáčkne spoušť, no kdyby ji nedržel, tak by asi šlo dobře do nebe+ Uá! +vyjekne a zazubí se, terč neterč to tam sype+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 01 čer 2016 16:06

Já ne, to život! No však už by taky měla být zodpovědnější a zabývat se něčím důležitějším, než bárbínama. Myslíš, že Einstein nebo Oppenheimer si hráli s legem do dvanácti?
Však to se s mužem činu přece nevylučuje, ne? Naopak... +zakroutí hlavou nad těma jejíma ideálama+ To teda jo. Hlavně teda na to jak si to maluješ nechápu tvůj výběr... - ale nic neříkám! +zdůrazní hned, aby si nemyslela, že nadává na Byrona+
No...
Stejně mi to přijde zvláštní, že ses něčeho takovýho zúčastnila. Hm? +koukne na ni co si to mumlá+ Opa-+musí zatnou svaly, aby ju udržel tak nějak v pozici jak začne střílet+ -trně...+vydechne a směřuje ju aspoň směrem dopředu, ale culí se. Pak jí samopal vezme a když přijede terč tak je nastříleno úplně všude+ Ale tak...do davu by ti to šlo. Ještě jeden zásobník? +mrkne na ni a podává jí samopal zpátky+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 01 čer 2016 23:03

Tak já nepotřebuju mít Einsteina, stačí mi, když z něj vyroste dobrej člověk. +uculí se+ No právě. +usměje se+ Byron takovej je. +narovná si v náručí samopal+ No to bylo jen proto, že šlo o osobní záležitost. O bráchovu holku, ten upír po ní šel. ohrožoval moji rodinu. Normálně nejsem lovec. +zazubí se+ to nic. +mávne rukou a jen kulí oči, jak to pokropí+ páni, wow! +vypískne, a jen kouká na ten terč+ ty brďo, to je hustý. +směje se a nechá si od něj nasadit novej zásobník+ No tak to je mazec. +uculí se+ A jak se s tím míří, když to tak cuká? +koukne na něj nejistě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord