Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2016 21:06

ne, myslím přesně tuhle situaci. Nás dva nad postýlkou, a ty jsi řekl tohle, a pamatuju si přesně ten pocit. +posadí se tam+ já ti... musím ti něco říct. +koukne na něj tak provinile+ nechtěla jsem tě nějak děsit, nebo něco, tak jsem si to nechala pro sebe. +ošije se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2016 21:21

Aha. +sedne si radši taky+ A o co jde, kočko? Je to vážně děsivý? +koukne na ni trochu s obavou a je trochu zvědavej a dost vylekanej, co to bude+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2016 21:58

Ale ne, není. +usměje se trochu a chytne jeho ruku do svejch+ no, když jsem čekala Sophii, tak jsem občas měla... takový sny. Ale ty věci se pak občas staly. +pokrčí rameny nejistě, jak mu to neumí moc vysvětlit+ Jako... vidění. Nejdřív to byly jen útržky pocitů, a pak i celý obrazy, a slova. +kousne se do rtu+ Myslím, že to dělala ona. +koukne na postýlku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2016 22:05

Vážně? +koukne na ni a dojde za ní a taky koukne na Sophii+ Takže bude umět čarovat? +usměje se na Vici+ To je přece super!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2016 22:07

Jo no, myslím, že je to možný. +usměje se+ Já jsem si nebyla jistá, jestli budeš rád. +uculí se+ No, u nás v rodině občas byly čarodějky, co měly dat vidění. Možná to bude ona. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2016 22:24

Proč bych neměl být rád? Já si myslím, že je to skvělý. +usměje se na ni+ Budeme mít dceru jasnovidku? +vykulí oči+ Žjova, to je úplně novej rozměr toho mít děti!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2016 22:29

já nevim, jen jsem si nebyla jistá. +usměje se+ jsem moc ráda, že jsi rád. +vtiskne mu pusu+ No není to jistý, ale je to možný. +přikývne+ Ale nechtěla bych to, je to těžký. +stiskne mu prsty+ Jo? tos nečekal? +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2016 22:31

A ty jsi to snad čekala? +zasměje se+ Už teď budu mít co dělat, když ji budu hlídat a ona mě pověsí za límec k lustru a já se nebudu mít jak dostat dolů. +pochichtává se+ Teď s ní ani nebudu moct hrát karty, protože bude vědět všechno.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2016 22:37

Tohle ne. +uculí se+ ale čekala jsem, že bude mít magii, to jo. +pousměje se+ tak ji naučíme, že to dělat nesmí. +zazubí se+ Ale nee, takhle vidění nefungujou. Většinou si nemůžeš vybrat, co uvidíš. vidíš prostě... to co ti magie pošle. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2016 22:41

A myslíš, že se nechá naučit, že to dělat nesmí, když to bude sranda? +uculí se+ Fakt, jo? jenom něco? No abychom se ještě nedivili, nejspíš to bude ta nejmocnější kouzelnice všech dob a tak. +řekne vážně, protože to ví+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London